perjantai 11. tammikuuta 2013

Tapaamaan muita kynsifriikkejä!

Humenna on jännä päivä kun pääsen ekaan kynsimiittiini koskaan! Tulinkin siis vain nopeasti postaaamaan muutamat ostokset ja "lahjat", joiden avulla kierrän kynsilakkoja koskevaa lakkoani... :D

Niin ja täytyy nyt vielä hehkuttaa, että kävin tänään 1,5h jalkahoidossa synttärilahjaksi saamallani lahjakoritlla! Tämmöisiä lahjoja kiitos lisää, oli aivan ihanaa ja rentouttavaa. Ai että on pehmoiset jalat nyt!

Kävin katsastamassa alennusmyyntien tarjonnan Kuopiossa, mutta mitään kovin houkuttelevia lakkatarjouksia ei ollut. Carlsonilla oli OPIn lakkoja kympillä kappale, mutta ei mitään minua kiinnostaneita värejä. Satuin kuitenkin bongaamaan hiusmascarat alennuksesta (puoleen hintaan) ja nyt sorruin ostamaan kaksi, kun olen tämmöisen ostamista suunnitellut tosi pitkään. Ostin vaalean ja pinkin. Kai näitä tulee joskus käytettyä? Katotaan jos pääsisin pian testaamaan, niin voin jotain postausta tänne tehdä.Ja sorruin ostamaan yhden kynsilakan, joka oli ihan normaalilla hinnalla. Bongasin minaan Sokokselta Rimmelin hienoja Metal Rush lakkoja ja oli pakko saada yksi. Joskus facessa bongasin näistä kuvan ja olin tosi iloinen kun satuin näitä itsekin löytämää! Kovin montaa ei ollut jäljellä, niin olin ihan pakotettu ostamaan varmuudeksi edes yhden itselleni, etteivät pääse ennen sitä loppumaan. Sitten mukaan tarttui vielä arkki aivan älyttömän ihania Maybellinen kynsitarroja (koko kynnelle tarkoitettuja), joita niitäkin oli vain yksi arkki ja hätäpäissäni otin senkin mukaan, jos näitä ei vaikka tulisi enempää myyntiin. :D Muovi peilaa hienosti, mutta ehkä noista silti saa jotian selvää.

Seppälästä kävin myös nappaamassa pari aletuotetta. Ja koska yritän lakkoilla kynsilakkojen oston suhteen, niin tarrathan ei oo kielletty... Mukaan tarttui siis pari arkkia kynsitarroja ja yhdet älyttömät pinkit tekoripset. :)Ja seuraavia en ostanut itse, niin en rikkonut lakkoani. :) Sain vielä toisen Metal Rush lakan Rimmeliltä ja Seppälästä alesta pari Flormaria ja sen ainoan minulta vielä puuttuneet MIYOn tuoksulakan. Nyt on kokoelma täydellinen. Oli muuten jännä, että Flormarilla on monia lakkoja, jotka ovat väriltään tosi lähellä toisiaan, mutta eri numeroiia kuitenkin. Nytkin oli violettia kimmeltelevää lakkaa kolmella eri nuemrolla. Päätin niistä kaksi ostaa. Toinen on viininpunaisempi ja toinen näyttää ainakin pullossa kivasti duochromelta, muta en usko että sama efekti välttämättä näkyy kynnellä. Mutta kokeillaan. :)Postaan ehdottomasti miitistä lisää sitten jälkeenpäin. Ootan innolla näkeväni niitä muita kynsihöperöitä! :) Ja pakko myöntää, että innolla odotan myös mitä kaikkea kivaa meidän goodie bageista löytyy... Mm. Mimax on lähtenyt mukaan sponssaamaan meille juttuja ja myöhemmin saatte sitten kuulla ketkä kaikki muut. :)

4 kommenttia:

 1. Hihii :3

  Flormareita kyllä on joka väriä ainakin se kaksi tai kolme samaa, mutta numero ja niiden "sielu" on erilainen. :D

  VastaaPoista
 2. Onko tuo pieni sellainen Miyon "lemulakka" eli se tuoksuu jollekin? :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja hankintoja ja odotan innolla kuvia teän miitistä.Mimosa onkin sitä hehkuttanu .Pitäkää hauskaa

  VastaaPoista
 4. Mimosa: Joo, musta tuntuu välillä vähän hölmöltä pyöritellä niitä Flormarin pulloja kädessä ja hakea sit sitä, missä on se oikea "sielu" mulle. :D

  Aridith: Joo, on just semmoinen tuoksulakka. Appelisiinille tai jollekin vastaavalle tuon kai pitäisi tuoksua. En oo vielä haistellut. :D Mut mä tykkään hirmuisesti tuoksulakoista.

  eekku: Joo, piti munkin kun Mimosa on jo ehtinyt hyvin sitä hehkuttaa! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!