maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ostospostaus (kynsijutut)

Varautukaa tavaratulvaan! Esittelen nyt "viimeaikaisia hankintojani", joita olen siis haalinut tässä noin parin kuukauden ajan, mutta en ole ehtinyt esitellä blogissa vielä. Kyseessä on nyt kaikkea kynsiin liittyvää.

Facebookin blogikirppikseltä nappasin itselleni pari halpaa koristelulakkaa. Toivoin tuon oikeanpuoleisen olevan hieman punaisempi, mutta se olikin aika oranssi/kupari. No, kyllä tämäkin tulee käytettyä, mutta etsin siis edelleen punaista glitteristä koristelulakkaa...



Sitten lomaviikon ostoksiani. Kävin noutamassa erään Huuto.Net:n huudon ja lisäksi käväisin Seppälässä ja Tarjoustalossa.



Alla näkyvät hieman paremmin nuo yksittäiset pullot. Golden Rosen musta hologrammilakka oli pakko ottaa mukaan, koska olen jo pitkään kuolannut Color Clubin Revvolutionin perään. Tämä vähän ehkä helpottaa sitä kaipuuta. Hankin myös toisen tuoksulakkani Miyolta, tämä lakan pitäisi tuoksua syreenilta. Wild and Crazyn Cyberin ostin kaveriltani. Kaksi Flormaria (U02 U28) tarttui mukaan Tarjoustalosta.



Ja tämä ihanuus löytyi tosiaan Huuto.Net:n kautta. Saa nähä raaskinko ikinä tätä edes avata! Pakkohan mun oli saada näitä OPIn lakkoja, kun kuulin balettiin tai yleensäkin tanssiin liittyvästä kokoelmasta. Tässä on myös pari tosi ihanaa sävyä, joita tahdon ehdottomasti päästä kokeilemaan. Jos ikinä raaskin avata paketin. :D Lakkojen nimet voi bongata paketista niiden alapuolelta. Kokoelmaanhan kuuluu vielä pari muuta lakkaa, mutta mä olen aika tyytyväinen näihin.



Huuto.Net tarjosi minulle myös pari magneettilakkaa. Olin tilaamassa tuollaista Color Clubin magneettilakkaa ja en osannut pättää minkä kolmesta väristä otan. Sitten bongasin tämän kahden lakan paketin, jossa oli kaksi himoitsemaani väriä (tosin toinen eri merkiltä) ja päätin ottaa tämän, kun sain alle yhden uuden lakan hinnalla.



Cesarsilta kotiutin paketin, koska halusin testata matkahuoltoa toimitustapana halvan hinnan vuoksi. Alla näkyy paketti, jonka kävin Siwasta hakemassa...



Cesarsille on tullut viime aikoina paljon ainakin minua kiinnostavia uutuuksia. Kiittelin heidän kasvavaa tuotevalikoimaa ja sainkin testiini pari ylimääräistä tuotetta! Kiitos siis hurjasti CesarsShop, ei varmaan jäänyt viimeiseksi tilauskerrakseni. :) Jo nyt on taas paljon kaupan tuotteita himotuslistallani...



Sain testiin kuvassa ylinnä olevan xl-stamperin, joka vaikutti hyvin lupaavalta kun sitähipelöin. Valkoinen tyyny on kiva, koska siitä erottuu myös pinkillä leimattavat kuviot ja se on tahmea & pehmeä. Myös kuvassa alla oleva käsivoide oli yllärinä paketissani! Se on muuten ihanan tuoksuinen, tuli jo testattua!

Varsinaiseen tilaukseeni kuului uusi pikakuivattaja Inm Out The Door Super Fast Drying Top Coat. Tästä olen lukenut paljon hyvää ja pakko tämäkin on testata. Tämä on samaa hintaluokkaa Seche Viten kanssa ja itse tykkään myös paljon Cesarsin omasta pikauivattajasta, joten varmasti tätä Imn:n lakkaa eksyy toistekin ostoskoriin, jos on hyvää!

Kaksi muuta kuvassa olevaa Color Clubin lakkaa ovat Take Wing Collectionin ihana keltainen Daisy Does It ja magneettilakka Sci-Fi, joka oli kaikessa erikoisuudessaan vain pakko vielä saada, vaikka magneettilakkoja mulla nyt alkaakin olla ihan kiitettävästi...

Alla parempi kuva tilaamastani isosta kuvalaatasta:



Lisäksi mun laskuun oli kiinnitetty vielä tämmöinen näyte:



Aivan ihanan näköinen muotti, tossa on ihan mun värit! Varmasti noita käyttäisin, jos kynsiä itse tekisin! :)

Eikä ne tilaukset tähän lopu! :D Mun oli pakko pistää tilaus vielä Ihanat kynnet verkkokauppaan, kun bongasin sinne alekoodin. Alla näkyy, millainen setti sieltä kotiutui.



Myös Ihanista kynsistä sain kaupanpäälle kaikkea kivaa! He laittoivat tilaukseeni tuplana tuon China Galzen ihanan CG in the Cityn, joten toinen niistä tulee arvontapalkintooni ja jollakin teistä ukijoista on mahdollisuus voittaa tuo upea lakka omaksi!

Tilasin söpöjä pieniä kuivakukkia, jotka varmasti mahtuvat hyvin kynnelle ja sinisiä höyheniä. Olen aiemmin ostanut pinkkejä höyheniä, mutta en ole vielä saanut testattua niitä. Nyt kun on "varapaketti", niin ehkä uskalla lähteä kokeilemaan. :) Alla olevassa kuvassa näkyvät pienet pullot ovat kaupanpäällisiä, samoin hopeiset strassit.



Olen jo pidempään kuolannut kyseisen verkkokaupan ihanaa kynsitarravalikoimaa! Kuvittelin jo jossain vaiheessa, etten enää tilaa tarroja ennen kuin olen niistä osan käyttänyt pois, niin eihän näitä voi vastustaa! Otin vielä oman kuvan tilaamistani tarra-arkeista.



Tilaukseeni sisältyi myös fimoleikkuri, koska en sellaista omista ja päätin nyt kokeilla onko se hyödyllinen vai ihan turha kapine. :) Kun ei se ollut edes kallis. Tilasin myös alennuksesta muutamia glitterpurkkeja, joista kesäiset keltaiset pääsevät varmasti pian kynsille!

Loppuun vielä yksi huudettu lakka, jonka sain noudettua myyjältä ja säästin näin psotikulut. Olisin tämän lakan varmaankin tilannut Cesarsilta, mutta onnistuin säästämään hieman kun ostin tämän kertaalleen kokeillun.



Tämä oranssi ihanuus on Sparkle And Soar. Omistan nyt siis Color Clubin Take Wing kokoelmasta kaksi lakkaa.

4 kommenttia:

  1. Onpas paljon kaikkea. Color Clubin Take Wing -kokoelma on musta aivan ihana, mutta en vielä omista siitä yhtään lakkaa, kun en ole viitsinyt Cesarsshopista tilata niitä kun ovat niin kalliita. Ihanatkynnet -kaupalla on kyllä kaikista hienoimmat tarrat. Mun on itsekin pitänyt haalia niitä, vaikka käytän tarroja aika harvoin. :D

    VastaaPoista
  2. Paljon oot kotiuttanut kaikkea kivaa ! :3 Voisin huolia nuo kaikki itselleni. Etenkin nuo kaksi CC:n lakkaa. Toivottavasti tuon Sparkle And Soar:n näkee pian siun kynsillä ! :)

    VastaaPoista
  3. Toi Sparkle and Soar on vaan niin upeen näkönen. :) Kuolasin sitä jo aiemmin jossain toisessakin blogissa. Pakko saada itellekin. :)

    VastaaPoista
  4. Yue: Take Wingistä mua himotuttais paljon vielä se pinkki (ylläri), mutta jotenkin yritn perustella itselleni, etten tarvi taas pinkkiä lakkaa. :D Ja se vihreä & turkoosi oli kans ihania... Voi kun sais ne kaikki!

    ooka: Vähän tuli innostuttua nyt tilaamaan kaikkea, mutta ehkä nää oli joku kesälomalahja itselle? :D Sparkle And Soar on muuten nyt juuri kynsillä, eli loppuviikosta varmaan näkyy bloginkin puolella!

    Ellu: Se on kyllä tosi upean näköinen lakka! Nyt on hyvä hehkuttaa kun pääsin testaamaan sitä kynsille. Että pian luvassa lisää kuvia ko. lakasta. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!