tiistai 1. marraskuuta 2011

Lakkakokeiluja syyslomalta

Unohdin viime postauksessa esitellä tämän kynsilakanpoistoaineen, jonka nappasin mukaani Tarjoustavaratalosta, koska se oli tarjouksessa muistaakseni noin kahdella eurolla. Tarjous oli voimassa enää sen yhden päivän, kun kaupassa kävin ja en voinut kieltäytyä. Suht iso pullo ja halpa hinta.Tarjolla oli myös acetone free versio, mutta otin tämän kun ajattelin sen olevan tehokkaampaa ja en käytä rakennekynsiä kuitenkaan. Testasin tätä jo ja toimi ihan hyvin. Eli ei mikään turha ostos. Eihän kynsilakanpoistoaine koskaan ole!

Testasin vähän edellisessä postauksessa nähtyjä uusia Flormarin lakkojani. Muistelin, että nuo eivät ole kovin peittäviä ja ajattelin laittaa kerroksen pinkkiä kultaisen graffittilakan päälle. (Jota esittelin muutaa postaus taaksepäin.) Yllätyksekseni tuo pinkki olikin aika peittävä ja peitti aika hyvin alleen tuon kultaisen. Hups!Kyllä se graffitti tietyssä kulmassa paistaa läpi, kuten kuvistakin ehkä hieman näkee.Päätin sitten testata samaista pinkkiä lakkaa vielä toisessakin yhdistelmässä ja nyt punaisen graffittilakan kanssa. Vähän mietin erottuvatko ne tarpeeksi toisistaan, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Lopputulos oli aika hauska kun pinkki lakka on kimaltava ja punainen graffiti on melkein mattapintainen.En saanut oikein hyvää kuvaa aikaan millään. Ehkä tuosta yllä olevasta kuvasta kuitenkin saa jonkin käsityksen.

Sitten toiset kynnet, jotka tein lomalla äidin luona. Testasin vasta nyt mielestäni ensimmäistä kertaa Models Own Deep Purple lakkaa. (Kuva pullosta täällä.) Se oli aika jännä hyvin tumam violetti. Lakka siftaa vähän mustaan, siniseen ja vihreäänkin. Koetin ottaa muutaman kuvan hieman eri valossa ja kulmassa, joista näkyisi lakan erikoisuus.Päätin koristelulakoilla tehdä jotain kukkasen tapaisia koristeita. Ongelmana oli vain se, että olin ottanut reissuun mukaan vain glitterisiä koristelulakkoja tätä tajuamattani. No, kukista ei tullut siis kovin selkeän näköisiä, mutta ihan kivat kuitenkin. Tein kukat vain pariin kynteen per käsi.Ennen kuin poistin lakat testasin vielä GOSHin Bright Passion lakkaa kynsilleni. (Eli tätä.) En meinaan oikein tiedä minkä lakan päälle laitettuna se näyttäisi parhaalta. Nyt testasin tummalle violetille pohjalle ja se toimi ihan hyvin. Tuli vain aika överi yhdistelmä kun oli nuo kaksi kynttä jo kukilla koristeltu. Niin ja pitihän mun mennä laittamaan vielä pari tuollaista violettia sydäntä joka kynteen. Että semmoinen kokonaisuus. No, kokeilevalle sattuu... Ehkä nää jutut toimii paremmin erikseen eikä kaikki yhdessä. :DVioletit sydämet on muuten siis NYXin kynsilakasta. (Kuva.) En ole aiemmin testannut, vaikka noita lakkoja tuli hankittua ihan kahdessa värissä. En tiedä olivako kuinka käytännöllinen keksintö, mutta eiköhän noilla jotian hauskaa saa aikaan. Ystävänpäiväkynnet ainakin....Viikonloppuna mulla oli kylässä ihan huippuja tyttöjä! Vietettiin mun synttärietä ja vähän siinä sivussa halloweenia. Kuvia postaan kun ehdin niitä koneelle siirtää. Tein muuten yhdelle mun kaverillekin hienot kynnet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!