tiistai 29. marraskuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - viivoja ja palloja

Teemaviikon toinen lakkaus tulee tässä! Tällä kertaa kaivoin esiin myös koristelulakat ja tämmöinen lopputulos syntyi.Idea lähti siitä, että halusin ranskalaisen lakkauksen tai jotain sinne päin. Ja sitten kaivoin tuon Lumenen lakan esiin ja halusin ehdottomasti käyttää sitä. Se on niin ihanan kimmeltävä!Alla näkyy kaikki käyttämäni lakat, myös päällys- (pikakuivattaja) ja aluslakka. Tuo pikakuivattajani alkaa olla jo aika vähissä ja varmaan jo ensi viikolla on pakko lähteä etsimään korvaajaa tuolle... Ihan suht juoksevana on pysynyt ja olenkin aika tyytyväinen. Vähän täytyy pulloa kallistella, että lakkaa saa sutiin, kun on niin leveä pullo.Tässä vielä pelkät värilakat:
(H&M:n musta lakka on aika harmaan näköinen näissä salamalla otetuissa kuvissa.)Musta: H&M
Pinkki: Lumene 8 Viettelys
Musta koristelulakka, kaksipäinen
Pinkki koristelulakka

Tuon musta koristelulakan sain MiMaxilta kaupanpäälle. Taitaa muuten olla se MiMaxin tilaus vielä esittelemättä blogissa? Katsotaan, jos saisin senkin ahdettua vielä tälle viikolle...

Nyt olen tyytyväinen, kun mulla on tuo kaksipäinen musta koristelulakka, koska se vanha on ihan surkea. Sillä ei saa ollenkaan kapeaa viivaa. Se musta on samaa merkkiä kuin tuo pinkki eli Yesensy. Ne on hankittu kirpparilta, mutta uusina. Eivät ole kovin laadukkaita, kun suti on mitä on. Musta oli ihan epätasainen ja tuosta pinkistä irtoili koko ajan suikaleita, kun lakkasin näitä kynsiä. Mutta eivät ne paljoa maksaneetkaan. Ja glitteriset toimivat musta paljon paremmin, kun niillä ei tarvitse tehdä niin tarkkaa työtä.

Olen muuten nyt innostunut tuosta korjauskynästä, jonka olen hankkinut jo aikoja sitten. Minusta se on aika kätevä. Alla vähän havainnollistavaa kuvaa. Eli tuli lakattua hieman yli, mutta korjauskynällä sai ylimääräiset lakat hyvin pois iholta.Mun käyttämä korjauskynä on Essencen. Se tuoksuu ihanalle! En oikein osaa määritellä  mille, mutta hyvälle ja hedelmäiselle. :) En muista tarkkaa hintaa, mutta ei ollut montaa euroa, kun Pretty.fi:stä tilasin. Mulla on tulossa tarkempikin eisttely sen käytöstä, kun saan tän teemaviikon pois alta.

Alla vielä kuva käytössä olleesta korjauskynästä. Eli kärki värjääntyy aika paljon ja nopeasti. Kuva on otettu kahden käyttökerran jälkeen, eli tällä on siis korjattu kahdet lakkaukset kummastakin kädestä. Mutta tuo on vielä ihan käyttökelpoinen, eikä sotke pahasti käsiä, vaikka kärki onkin nyt ihan musta. Vaihtopäitä tähän tuli mukana, joten se pidentää käyttöikää.Kuvat ovat lähinnä vasemmasta kädestä, koska oikeassa ei nuo pilkut menneet yhtään niin hyvin. :D Kamala tärinä kädessä niitä tehdessä!Täytyisi varmaan käyttää välillä jotain muutakin mustaa lakkaa, ettei aina tuota H&M:n lakkaa... Yritän pitää mielessä.

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkäsin näistä paljon! Tein toiset vähän samoilla ideoilla ja ne postailen varmaan ylihuomenna... :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!