keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kateudesta vihreä?

Mä en ole oikein koskaan ollut vihreiden lakkojen ystävä tai tykännyt erityisemmin vihreästä muutenkaan, mutta nyt mä alan lämmetä vihreälle värille kynsissä.En ole vielä ehtinyt testaamaan tuota OPIn vihreää lakkaa ja nyt ajattelin, että se sopisi aika mainiosti tuon Models Ownin alle, joka oli pakko päästä heti testaamaan. (Glitterlover!)Mulla on testaamatta vielä toinenkin OPIn vihreä lakka ton Jade is the new black:n lisäksi. Se on semmoinen tummempi, melkein musta, mutta musta tää oli nyt parempi tähän lakkaukseen. Ja käyttämäni Models Own on siis Emerald City, kuten yllä olevasta kuvastakin voi lukea. (Tosin väärin päin.)

Nyt muutamia kuvia tekovaiheista, jotta näette kuinka upean värisiä lakat ovat ja miten ne peittävät. Vähän siis swatchin tyyppisiä tarjolla. :)Tuo OPI:n jade oli yksistäänkin jo aika herkun värinen! Lakan levitys ei ollut nyt ihan siisteimmästä päästä, mutta en jaksanut välissä alkaa sormia siistimään kun lisäsin vielä glitteriä päälle.Herää jo kysymys, miten mä en muka ole tykännyt vihreästi aiemmin...?Laitoin tuota vihreää lakkaa noin kaksi kerrosta ja siihen päälle sitten glitteriä.Yllä näkyy millainen lopputulos olisi ollut yhdellä kerroksella glitteriä. Ihan kiva, muta ei kovin tasainen. Itsehän laitoin lopulta kaksi kerrosta ja vielä pari fimoa koristeeksi.Aika yksinkertainen lopputulos, mutta toisaalta ajattelin antaa säihkeen puhua puolestaan. :) Ja testasin nyt ekaa kertaa fimoja, jotka itse asiassa tuntuivat pysyvän hyvin kynsissä ja näyttivät tosi hauskoilta. Ehkä ensi kerralla uskallan heittäytyä vähän rohkeammaksi myös niiden kanssa.Mitähän söpöjä hedelmäfimoja sitä seuraavaksi käyttäisi? Vai pitäisikö laittaa kukkia?

4 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko raportoida! Voitin Bio Rexin Footloose-kilpailussa 3 kynsilakkaa :D Puteleissa lukee vaan Footloose, eli enpäs tiiä kenen/minkä valmistajan ne on. Mutta aika kivan värisiä, pitänee lakata varpaankynsiä niillä... :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kiva kuulla! Kyllä tommonen palkinto mullekin kelpais! :) Itsekin odottelen juuri, että yksi arvontapalkinto kotiutuisi. Jotain kynsijuttuja siinäkin on.

  VastaaPoista
 3. oi aivan ihana toi models ownin lakka! ja tosi kivat kynnet, yksinkertaset mut silti tosi kauniit. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon 3nn! Tykkään välillä tehdä ihan yksinkertaisia kynsiä, joissa hienot lakat pääsevät oikeuksiinsa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!