maanantai 28. marraskuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - eläimellistä

Tästä alkaa tämän blogin ensimmäinen teemaviikko! Teemana ovat nyt pinkki ja musta. Eli näitä värejä näkyy nyt kaikissa kynsissä koko viikon ajan. Yritän joka päivä ehtiä postaamaan yhden kynnet tällä teemalla. Katsotaan miten käy, aika kunnianhimoinen tavoite on, kun kiireitä riittää. Olen osan lakkauksista tehnyt jo aiemmin, koska en joka päivä raaski kynsiäni uudelleen lakata ja toteutan tämän nyt näin.

Ensimmäisenä vähän eläinkuosia! Aloitetaan viikko aika yksinkertaisella, mutta kivalla lakkauksella. Kun tein tämän lakkauksen, sain idean koko viikkoon. Bongasin tämmöiset kynnet Sonnen blogista ja toteutin nämä väreillä, jotka löytyivät Sonnen inspiraationlähteenä olleelta sivulta. Valitettavasti en saanut sitä linkkiä enää toimimaan, niin voin linkittää nyt vain tuon Sonnen blogin inspiraationani.Musta jo pelkkä pinkkimusta lakkaus oli aika kivan näköinen kun kynsien kärjet olivat tuollaiset spreiatun näköiset.

Musta lakka on H&M:n, mutta nyt en tuosta pinkistä olekaan enää yhtään varma, kun en sitä tajunnut kuvata. Olikohan se sama merkki? Musta oli, mutta en nyt ihan varmaksi mene vannomaan.Leimailut tein Konadin omalla mustalla lakalla. Leimasin vain kynnen kärjen ja mietin jälkeenpäin, että olisi voinut leimata kuvion kyllä ihan koko kynnellekin. Salama meinaan vähän paljastaa, että kuvio loppuu joissain kynsissä hieman kesken.Tällä aloitetaan ja huomenna toivottavasti jatketaan. Onko teemaviikko kiva juttu? Itse ainakin tykkään tästä. Pinkkiä kun ei koskaan voi olla liikaa kynsissä. :) Ja nyt haluan kokeilla, mitä kaikkea kivaa keksin vain näillä kahdella värillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!