lauantai 5. marraskuuta 2011

Prinsessakynnet ja Essencen tuotteita

Tämmöiset prinsessakynnet tuli väkerrettyä kun huomasin eräässä bogissa lakkauskilpailun. Teema oli niin kiva, että pitihän sitä kokeilla.Muutama kuva vaiheista.

Tein ensin siis vaaleanpunaisen liukuvärjäyksen. Alla kuva kahdesta alimmasta lakasta. Kummatkin ovat monta vuotta vanhoja ja tuo Maybellinen Water Shine Diamonds on jo hyvin kulutettu puoleen väliin. Kaveriksi valitsin vaalean shimmerisen Lumenen lakan. Kumpikin lakka on vielä hyvässä kunnossa, eivät ole jähmettyneet.Liukuvärjäys kahdella lakalla ei ollut vielä kovin kummoinen ja halusin mukaan hieman vaaleanpuanisempaa väriä.Eli kärkeen tulilaitettua vielä Maydellinen vaaleanpunaista Water Shinea.Alla näkyvat sitten koristelulakat.Leimailin parilla eri Konadin lakalla ja laattojakin oli käytössä kaksi erilaista. Koruja ja kruunuja pääsi prinsessakynsiini.Ja täytyyhän kunnon prinsessalla olla vähän blingiä. Eli Mavalan violetti glitter auttoi tässä. Olen ostanut lakan kirpputorilta.Alla tarkempaa kuvaa leimailuist.
Loppusilaus syntyi muutamalla vaaleanpunaisella ja kirkkaalla strassilla. Strassit kiinnitin ihan pikakuivattajalla ja hyvin ne pysyivät. En tosin näitä kynsiä pitänyt kovin montaa päivää, kun oli tehtävä hieman paremmin halloweeniin sopivat kynnet mun synttärijuhliin viime viikonloppuna.Esittelen nyt samassa postauksessa myös muutaman uuden jutun (tulivat jo viime kuun puolella), meinan Essencen tuotteita. lakat on ostettu Passion for Nails blogin kautta. Nämä ovat ekat tämän merkin tuotteeni ja olenkin jo joitakin näistä testannut... Testailuista tulossa juttua myöhemmin. Nyt itse tuotteiden esittelyyn.Yllä näkyy paketin sisältö kokonaisuudessa ja sitten alla hieman tarkemmin...Tuli hankittua siis yksi laatta ja arkki kynsitarroja. Tarrat ovat kyllä tosi kauniita! Valkoista ja vaaleanpunaista, ihanan tyttömäisiä. :)Lakat näyttävät aika herkullisilta. Varsinkin tuota glitteristä lakkaa teki mieli heti päästä testaamaan. Lakat ovat Blue Addicted ja Out Of My Mind, kuten alla olevasta kuvastakin käy ilmi.Mulla on joku ihme kausi menossa, kun hankin kaikkia sinisiä ja vihreitä lakkoja.. No, niitä löytyy valikoimastani valmiiksi aika vähän. Ja huomaa kyllä myös sen, että syksy on ja talvi tulossa. Lakkojen sävyt alakvat selvästi tummentua. Vaikka ajattelin kyllä syysmasennusta ajaa pois jollain super värikäällä ja kirkaalla lakkauksella tässä joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!