keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vuoden tanssikuva

Käykääpä tsekkaamassa täältä upeita tanssikuvia! Nyt on siis menossa vuoden tanssikuvan yleisöäänestys Liikekieli.Com:ssa ja itse esiinnyn neljässä kuvassa. Koettakaapa bongata mut tuolta yli 200 kuvan joukosta! Alla pikku vinkki, että tuollaisia kuvia kannattaa metsästää. Ja hei, saa tietty myös äänestää!

Kuvathan ovat osa ihan ekaa kuvausprojektiamme, joka Suvin kanssa toteutettiin. Näitä kuvia en olekaan tainnut ennemmin blogissani julkaista? Jos haluatte nähdä heti lisää, niin täältä löytyy näitä kuvia tanssikuvaprojekti osa 1:stä, joka kantaa siis nimeä Kutsu tulla nähdyksi. Kaikki muutkin projektimme voti tsekata täältä.

3 kommenttia:

  1. Ohhoh! Kolme linkkiä mun blogin puolelle :D Olen hämmentynyt. Ja vitsi mua ärsyttää, kun tuohon yhteen kuvaan jäi vahingossa tuo Suvi Tuulia :o

    VastaaPoista
  2. :D Haha, kunnon mainostuspostaus! Mutta pitäähän sitä nyt omia kuviaan näin itserakkaasti mainostaa! Ja sun blogia sit vaan siinä sivussa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon ! Miulla kävi ihan samalla lailla, en muistanut/tiennyt yhtään, mitä piti odottaa saapuvaksi :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!