keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Arvontoja blogeissa

Tässäpä teille muutama mainos, eli jos arvontoihin kiinnostaa osallistua, niin käykääpä tsekkaamassa!

Nunnun pikkujouluarvonta

Ookan arvonta

Passion for Nailsin talviarvonta

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Mielenkiintoinen blogi sinulla. Voisitko vähän kertoa tuosta tanssiopettajan linjan pääsykokeista ja koulutuksesta? Kuinka vahva harrastustausta täytyy taustalla olla, että kouluun pääsemisestä kannattaisi edes haaveilla? :)

  VastaaPoista
 2. Hei Maria! Kiitos kommentistasi! Mulla on viime aikoina jäänyt aika vähälle noi postaukset koulusta ja tanssista, mutta kiva kuulla et niitä kohtaan ois kiinnostusta. Mä yritän lähiaikoina saada aikaan postauksia liittyen tanssiin ja tohon mun kouluun, niin saat varmasti niistä vastauksia kysymyksiisi.

  Itse olen harrastanut tanssia kolmevuotiaasta ja se on ollut oikeastaan mun ainoa harrastus koko lapsuuden ja nuoruuden ajan. Meidän luokalla on kuitenkin ihmisiä, joilla on hyvinkin erilainen tanssitausta keskenään.

  Meidän pääsykokeissa ja opinnoissa painottuu paljon pedagogiset taidot ja valmiudet, koska meistä tulee nimenomaan opettajia. Pääsykokeet muuten sisältää ihan tanssitunteja, joilla mitataan niitä tanssiteknisiä asioita.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!