keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Teemaviikko: Pinkkiä ja mustaa - mustia kukkia

Ranskis ois taas esittelyssä. Nyt tein kynsien kärjet OPIn Sparrow Me The Dramalla, jota omistan söpön pikkupullon. Lisäksi laitoin kynsiin mustia tarroja, joissa oli pieniä strasseja koristeena. Tarrat olivat muuten aika hankalia irrottaa. Ainakin silloin, jos halusi ne yhdessä osassa. Yksi tarra multa meni ihan kunnolla halki ja yhden repäisin, mutta sain kuitenkin kynnelle ihan hyvänä.Olisin mielelläni julkaissut paljon enemmänkin kuvia, mutta lakkasin kynnet myöhään ja yritin räpsiä kuvia pöytälampun valossa ja suurin osa kuvista näyttää samalta kuin tuo alla oleva kuva...Eli ihan keltaisiahan niistä kuvista tuli... Joten nyt ei sitten ole useampaa kuvaa. Mutta tykkäsin kynsistä tosi paljon! Ne saivat kehuja koulussakin!

Tähän postauksen loppuun esittelen vielä pari ostosta, jotka satuin bongaamaan H&M:n alerekistä.Mekko 5e ja puolihame 2e. Eli ei minusta ollenkaan pahan hintaisia. Kummatkin näistä sopis musta hyvin myös esitysasuiksi, että katsotaan, jos näille tulisi käyttöä jossain tanssiesityksessä. Tuo mekko on ehkä liian kesäinen käytettäväksi juuri nyt, mutta kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee taas.Seuraavia teemakynsiä tulossa sitten huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!