tiistai 22. marraskuuta 2011

Lilaa kynsillä

Nämä kynnethän vilahtivat jo edellisessä postauksessa yhdessä kuvassa... Tässä ne vähän tarkemmin eisteltynä.Pohjalla on Sephora by OPI  Irish I was, jota testasin nyt ensimmäistä kertaa. Blogikirppikseltähän minä tämän bongasin. Kaunis lakka ja aika hyvä levittyvyys.


Koristeeksi testasin pitkästä aikaa siirtokuvia tai siis water decalseja vai mitä nuo nyt kenellekin ovat. Mulla ei siis ollut noita vedellä läträttäviä kuvia kuin tuo yksi arkki, kun mulla on joskus ihan lapsena ollut niitä ja musta ne ei oikein toimineet. Tai sitten en vain osannut käyttää niitä oikein, koska nyt nämä olivat mielestäni todella käteviä! Ja heti tuli tilattua lisää... :)Tosi siistiä jälkeä tulee noilla siirtokuvilla, ei meinaan rajat näy samalla tavalla, mitä tarroilla voi joskus näkyä.
 Nyt en kyllä ymmärrä, miksi olen näitä tähän asti vältellyt. Harmi kun vasta nyt tajusin näitä testailla kunnolla aj todeta mielikuvani täysin vääräksi.Eipä sitten muuta tällä kertaa. Joudun nyt olemaan aika vähäsanainen kun koulukiireet painavat kovasti päälle ja arki on nyt jotenkin älyttömän rankkaa nyt. Ehkä se vaikuttaa kun koulua on ysistä viiteen ja töitä vähän päälle... Niitä tanssiin liittyviä postauksia yritän saada seuraavaksi. Ja teemaviikon yritän aloittaa ehkä ensi viikosta?

3 kommenttia:

  1. Hei hani, tein tällasen: http://suvi.bigdipper.fi/p/kynnellista.html Aattelin ilmottaa, jos et muuten sitä blogistani bongaa, ku sua kuitenki kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
  2. Vähän siistii! :D Haha, odotan innolla uusia kuvia tuonne! Vähän noi harmaavihreet kynnet oli siistit!

    VastaaPoista
  3. Jee, kiitti! Tykkäsin niistä itekki. (:

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!