keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pitkästä aikaa kynsiä!

Tajusin vasta, että olen viime aikoina julkaissut tosi huonosti kuvia kynsistäni! Olen vain esitellyt kaikkia ostoksiani, mutta lakkaukset ovat jääneet vähemmälle. No, nyt koetan korjata asian. On tässä parit lakkaukset nyt rästissä...

Tässä on oma versioni roosa nauha -teemaisista kynsistä, vaikka en näitä sen kummemmin tähän ajankohtaan tietoisesti ajoittanut. Satuin vain valkkaamaan jotian teemaan sopivaa kynsiin sattumalta.Käytössä on Lumenen 26 Vuorilla Tuulee. Lakka on vanha ja ostin sen henkilökunnan poistomyynnistä joskus kaksi-kolme vuotta sitten. Hyvin toimii ja sävy on tosi kaunis. En tiedä miksen tätä ole paljoakaan käyttänyt. Itse asiassa äitikin lainasi tätä lakkaa kun halusi vähän laittautua. :)Päätin tastata nyt ekaa kertaa mattalakkaa, jonka olen hankkinut jo motna kuukautta sitten! En vain ole ikinä sitä musitanut laatikostani kaivaa. Yllä olevassa kuvassa vain peukalo on matattu, eli eron muihin kynsiin kyllä huomaa. Aika jännä oli tämmöistä shimmeristä lakkaa lähteä mattamaan. Tuli tosi kiva huurteinen lopputulos. Alemmassa kuvassa kaikki kynnet mattoja.GOSHin mattalakka tuntuisi toimivan oikein mainiosti!

Piti saada jotain kivaa, nopeaa ja helppoa siihen päälle (olin lähdössä Britneyn konserttiin), joten vetäisin kerroksen kultaista cracklea kynsille ja lopputuloksen näette alempaa. Käytetty lakkapullokin näkyy kuvissa. Kyseessähän oli w7 merkin lakka.Ja kuvista voi huomata, että peukalon kynsi on ottanut aika pahasti osumaa ja on ihan olematon. :( Kummassakin kädessä itse asiassa, mutta tuossa vasurissa se on huomattavasti pahempi.Pitäis oikeasti nyt yrittää pitää vähän taukoa tuosta kynsijuttujen netistä tilailemisesta, koska mulla on nytkin monta pulloa uusia lakkoja, joita en ole ehtinyt vielä testata.Nyt kotona odottaa yksi paketti blogikirppikseltä ostettuja lakkoja (ja toinen on vielä tulossa), mutta minäpä olen lomailemassa äidin luona ja pääsen tsekkaamaan tuotteet vasta viikonloppuna! No, hyvää kannattaa odottaa. :)

MiMaxiin on ehkä pakko tehdä tilaus kun sinne on nyt tullut uusia Konadin laattoja ja toivottavasti valikoimasta löytyy pian myös musta koristelulakka, mieluiten kaksipäisenä. Olen niistä kysellyt ja pitäisi olla tulossa vaikoimaan.

Mimaxillahan on noita China Glazen lakkoja myynnissä ja olen vähän selaillut, jos niistä tilaisi pari... Tahtoisin varmaan jonkun näistä:
Metro - Cg In The City
Neon Pink Voltage
Fairy Dust
Bridezilla
Light House
Jos jollain lukijalla on jotian mielipidettä tai omistaa jonkun näistä lakoista, niin saa kertoa oman mielipiteensä! Esim Fairy Dust ja Bridezilla ovat söpöjä kun kimmeltävät, mutta ovatko ne mitenkään uniikkeja tai erikoisia? En oikein osaa päättää, kannattaako niitä tilata vai ei. Light Housea olen kuolannut jo kauan, mutta kultaisiakin lakkoja multa löytyy nykyisin aika paljon.

Olen eisttänyt myös toiveita, että MiMaxille voisi tulla jotain glitterisiä CG:n lakkoja myyntiin... Esim Meteor Shower, Cosmic, Atlantis... Olen vain ihan heikkona kaikkiin glittereihin. Ja mua kiinnostais kyllä jotenkin myös koko Island Escape kokoelma, josta omista vain sen orannisn lakan, kun en jotenkin osaa päättää, mikä muu sieltä olisi tilaamisen arvoinen. Keltaisia lakkoja kun mulla on nyt ihan tosi palon. Se sininen on kiva, mutta viime aikoina olen ostellut eri sinisiäkin aika paljon. Cha chacha on paljon kehuttu, mutta en kamalasti perusta vihreistä kynsilakoista... Eli en osaa päättää. :D

Kävin muuten tänään Ikeassa shoppailemassa ja mukaan tarttui kaikkea kivaa pientä kotiin. Mitään ei kyllä pitänyt ostaa kuin äidille, mutta yllättäen en voinut vastustaa kiusausta... Ja ostin muuten kynsilakoilleni uuden säilytyslaatikon kun vanha on käynyt jo pieneksi! Kuvailen ostokset kotiin päästyäni kun ne saan koottua. Noita paketteja kun ei kannata kuvata, ei niistä mitään käsitystä saa.

2 kommenttia:

  1. oletko käynyt ihannatkynnet.fi nettikaupassa katsomassa, heillä on myös china glazeja ja moni oli mielestäni tuosta island escape kokoelmasta jos muistan oikein (tai jos ne eivät ole loppu, rajoitettu määrä varastossa). Itselläni on tuo Cosmis lakka, ei ole vielä ihan kynsille ehtinyt, mutta uskon kyllä että on aivan yhtä ihana kuin skyscraper ja mummy may I, jotka ovat myös glitterlakkoja. Ja minäkin olen ihan hulluna glittereihin!!
    p.s: Munki vasemmanpuolinen peukku koki kovi yksi päivä :( Nyt se on ihan töpö....

    VastaaPoista
  2. Joo, kävin just tsekkaamassa ihanatkynnet.fi:n valikoimaa ja näyttäis siellä taas olevan muutama sellainen, mitä ei viimeksi ollut kun tilasin. Että varmaan sieltäkin vois jonkun lakan kotiuttaa... :) JAa nyt näytti olevan Hello Kitty leimauslaattaakin, joka oli viimeksi loppu kun tilasin.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!