tiistai 18. lokakuuta 2011

Esittelemättömiä ostoksia

Tässä vielä muutamat kuvat ostoksista, joita on kotiutunut, mutta en ole ehtinyt niitä kuvata ja esitellä blogissani.

Tilasin ensimmäistä kertaa jotain Ihanat Kynnet nettikaupasta ja tämmöiset tuotteet sitten päätyivät ostoskoriini.Tilasin kaksi China Glazen lakkaa: Ruby Pumps ja Caribbean Temptation. Ne olivat tarjouksessa 8,5e/kpl. Multa löytyy jo ihan liikaa kaikkia punaisia lakkoja, mutta olen ihan heikkona kimallukseen, jonka takia Ruby Pumps oli pakko ottaa ja Carribean Temptation taas flashaa kivasti violettiin kun katselin swatcheja.  Kumpaisestakin lakasta luin paljon hyvää eri blogeista googlettamalla.

Näiden lisäksi tilasin tarjouksesta myös kaksi koristelulakkaa, joilla oli hintaa 1,9e/kpl. Tarra-arkki tuli kaupan päälle, koska ostokset maksoivat yli 15e.Tässä vielä tarkempaa kuvaa tarroista. Näyttävät kivoilta ja varmasti tulee näitä käytettyä.

Tilaamani koristelulakat olivat keltainen ja punainen, mutta tuo punainen koristelulakka oli minusta aika oranssinen. Varsinkin kun vertasin sitä nyt tilauksessa mukana olleeseen punaiseen kynsilakkaan, niin koristelulakkaa sanoisin enneminkin oranssiksi kuin punaiseksi. Olisi jännä nähdä, millainen sarjan oranssi oikeasti on, koska senkin tilaamista mietin...Siinä nyt teille vertailua ilman salamaa. Salamalla otetussa kuvassa ero on vielä selvempi. Kiva tuo punainen koristelulakka on, mutta taidampa sen rinnalle metsästää vielä semmoisen vähän viininpunaiseen taittavan koristelulakan. Semmoiselle meinaan kuvittelisin olevan käyttöä. Etsintä siis jatkukoon...

Ja vielä olisi vähän koristelutarvikkeita esiteltävänä. Mainostin meinaan jo aiemmin, että Pastelliunelmissa oli koristelutarvikekirppis ja sieltä lähti nyt muutama juttu sitten minulle.Mä en ole aiemmin koskaan vielä omistanut fimoja. Monesti olen niitä katsellut ja musta ne on söpöjä ja ihania, mutta oon aina ollut vähän skeptinen, että mitenne pysyisivät mun kynsissä. Lisäksi mietityttää, voisinko niitä käyttää, kun en mitään kovin ulkonevia ja siksi epäkäytännöllisiä koristeita voi kynsiini laittaa, ainakaan kouluaikana. No, nyt päätin testata kun oli tämmöisiä pieniä settejä myynnissä ja kalliiksikaan eivät tulleet. :)Tilasin erilaisia hedelmiä, joita sitten randomilla mulle tuli viisi pussia. Tosi kivoja sattui tulemaan! Ja mukana oli yksi ylimääräinenkin pussi (tuo sininen, missä ei ole hedelmiä)! Tajusin sen vasta kuvia katsellessani. :DTilasin myös sekoituksen kukkafimoja ja ne olivat ihania vaaleanpunaisia. Testiin pääsi myös arkki water decalseja eli kynsitatuointeja. Mä oon näidenkin suhteen ollut tosi skeptinen. Mulla oli joskus lapsena arkki näitä, enkä muista oikein tykänneeni niistä. Muissa blogeissa on kuitenkin kamalasti kehuttu, että tatuoinnit on helpompia kuin tarrat, niin päätimpä antaa näillekin mahdollisuuden. Katsotaan, koska ehdin nämä testaamaan!

2 kommenttia:

  1. ooo miten kivoja ostoksia!! Varsinkin nuo china glazen lakat NAM! Itse olisin myös ostanut tuon ruby pumpsin joulua varten ,mutta omistan jo models ownin scarlet sparklyn joka on vähän tuon ruby pumpsin tapainen :)

    VastaaPoista
  2. China Glazen lakkojen takia mä yleensäkin lähdin mitään tilaamaan. :) Mä muuten kattelin kanssa sitä MO:n punaista lakkaa ja jäi se hankkimatta, niin nyt sit en antanut toistamiseen mennä noin herkullisen punaisen ohi! On meinaan täydellinen lakka jouluksi Ja mulla on jo pari suunnitelmaa, miten haluan sitä kynsillä käyttää.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!