keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Jälleen keltaista

Kamala kiire ollut koulussa ja en ole ehtinyt postailemaan, vaikka paljon olisia asioita ja kuvia postattavana! No, huomenna lähden jo syysloman viettoon, joten silloin ehdin varmaan kiriä kiinni ja postailla kaikki rästissä olevat jutut.

Tällä hetkellä on vähän outo olo, koska kynsissäni ei ole ollenkaan kynsilakkaa! Tänään oli meinaan meidän yhden kouluprokkiksen esitys ja jouduin siksi poistamaan lakat, jotta kynnet näyttäisivät mahdollisimman luonnollisilta. Tänään tuli tosiaan vetästyä soolo ja olin yleensäkin ekaa kertaa esiintymässä meidän koulun TEOT illassa, joka järjestetään aina kahdesti vuodessa. Heti huomenna kyllä pitää löytää aikaa lakata kynnet! Niin ja oli mahtava päästä esiintymään ja koko homma meni hyvin, Itse oli tyytyväinen ja koreografi oli tyytyväinen ja sain yleisesti hyvää palautetta.

Mutta nyt tähän väliin yhdet kynnet, joita en ole vielä ehtinyt täällä postata. Keltaista tuli jälleen laitettua, joka on ollut viime kuukausian aika suuressa suosiossa kynsissäni. Testasin jälleen yhtä uusimmista lakoistani, jonka esittelin ensimmäistä kertaa tässä postauksessa.Lopputulos oli aika samaa luokkaa kuin muillakin keltaisillani, mutta on tässä nyt vähän enemmän semmoinen shimmerisen oloinen lopputulos. Olisin kyllä vähän toivonut, että tämä olisi ollut vielä selkeämmin erilainen perus keltaisesta lakasta. Tuntuu, että pikakuivattaja peitti jotenkin tuon kivan kimmellyksen alleen?Tein tuommoisen matalan ranskiksen. Ja ensimmäistä kertaa testasin glitter diamondeja! Ja ne olivat kyllä aika ihania! Ensi kerralla sitten useampaan kynteen!Viimeinen silaus tehtiin tarroilla. Halusin kynnet, jotka kestävät pitkään ja tarrat ovat aika pysyviä koristeita.
 Luotin myös, että China Glaze on laadukasta ja pysyvää lakkaa. Eikä lakka pettänyt luottamustani.Näillä kynsillä mentiinkin sitten useampi päivä, eivätkä lakat edes kuluneet rumasti kärjistä tai muualtakaan. Sain vähän kehujakin koulussa luokkakavereilta ja sehän on aina kivaa. Tämmöiset pirteän väriset kynnet on vielä helppo huomata.

Ja tulevina päivinä koetan olla ahkera ja postailla kaikki rästissä olevat ideani, ostokseni ja kuulumiseni. Kamalasti haasteitakin on tullut eri blogeista ja nekin pitäisi tehdä! Haasteet on kyllä kivoja, joten saa laittaa tulemaan niitä jatkossakin! Perjantaina on Britneyn keikka, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!