perjantai 7. lokakuuta 2011

Prettyn tilaus

Kuten lupasin, nyt esitellään seuraavaa tilausta!

Pretty.fi

Prettystä löytyy halpaa kosmetiikkaa yleensäkin ja joitakin kynsituotteita. Koristeet ovat aika kalliita, tai vamasti jostain paikoista saa halvemmalla. Olen alennusten kautta innostunut yleensä tilamaan jotain. Tilaan täältä välillä muutakin kosketiikkaa, en vain kynsilakkoja. Nytkin paketissa oli muutakin, ei vain kynsiin liittyviä tuotteita. Kauapsta löytyy esim Sinan laattoja, joilla leimaamista en ole kyllä ikinä kokeillut, kun en niitä omista. Halvempiahan nuo laatat ovat kuin Konadin. Valikoimassa on myös Sally Hansenin tuotteita. Erityisesti voin myös susoitella w7 kynsilakkoja (löytyy myös crackleja!).

Ja sitten katsotaan, mitä tilasin.Tilauksen pääsyy oli tuo Biozellin kuivashampoo, koska se on mielestäni eritäin hyvä tuote, mutta ärsyttää ostaa se pieni pullo kaupasta, kun se loppuu niin nopeasti. Prettyssä oli iso pullo myynnissä! Mietin heti, olisiko pitänyt tilata jopa kaksi pulloa, mutta yhden nyt otin. Seuraavaa tilausta sitten menemään kun tämä loppuu...Testiin tilasin nyt tuollaisen Essencen korjauskynän, kun luin jostain blogista tuon olevan hyvä. En nyt valitettavasti yhtään muista, mikä blogi oli kyseessä. Mutta tuo ei ollut kovinkaan montaa euroa (vajaa kolme) ja täytyy päästä itse kokeilemaan, toimivatko nuo vai ei. Jostain toisesta blogista kun olen taas lukenut, ettei tuommoinen korjauskynä ole paljoakaan avuksi, että se vain sotkee. Kyseinen bloggaaja oli kyllä testanntu jotain eri merkkistä. Tässä  itse tilaamassani on vaihtopäitä muutama, jotka ovat varmssti hyödyllisiä. Kirjoittelen lisää kun olen päässyt tätä testaamaan.

Korjauskynän lisäksi hankin itselleni tuommoisen alus/päällyslakan. Tai oikeastaan Sally Hansen Complete Care 4-in-1 Treatment on paljon muutakin kuin vain aluslakka ja päällyslakka. Se vahvistaa kynsiä ja parantaa myös niiden laatua. Multa on ollut aluslakka jo pitkään loppu ja päällyslakkaakaan ei oikeastaan ole, jos ei pikakuivattajaa ja Konadin lakkaa lasketa. Eli ihan tarpeeseen tämä tuli. On muuten alessa 6,49e ja normisti on vähän vajaa 8e.Pretty.fi:ssä on muuten nyt Wet n Wildin kynsilakan korjauskynä nyt tarjouksessa, jos joku sen hankkii ja testaa, niin saa kertoa oliko hyvä! :)

Prettyssä on kyllä aika kivoja kynsitarroja. Siis kultaisia, hopeita, hologrammeja... Joskus voisi semmoisiakin testiin ostaa? Vaikka nyt noita tarroja on kyllä aika paljon kotona...

Jos olette jotain joskus tilanneet Pretty.fi:stä, niin ois kiva tietää. :)

4 kommenttia:

 1. oooo, kivoja ostoksia!! :) minulla on cesarsin korjauskynä, monet on haukkunu sen koska sen kärki kuluu käytössä tai siit tulee sellanen outo ja värjäytynyt, mutta ei se mun menoo haittaa, erinomaisesti toimii minun käytössäni vaikka onkin värjäytynyt jne :)

  VastaaPoista
 2. Tossa Essencen kynässä on tosiaan muistaakseni kolme vaihtopäätä, että ne varmasti pidentää käyttöikää. Ja ehkä ei kannata ekana lähteä mitään älyttöämn tummaa lakkaa korjaamaan, niin ei ainakaan heti ihan värjäänny kärki? No, katsotaan koska pääsen kynää testaamaan.

  VastaaPoista
 3. Juuh, oon tilannu sieltä muutaman kerran ja kieltämättä oon ollu tyytyväinen kaupan tarjontaan ja tuotteisiin. Mulla on Yves Rocherin korjaus kynä ja tiettyihin juttuihin se on ihan ok, mutta tässä tapauksessa ainakin kärki meni ihan semmoiseksi hötöksi ja liian pehmeeksi. Poistoaine on kyllä ihan käyttökelpoista vielä joskin mitään tarkkaa tällä kynällä ei enää poistella. Pitäsi varmaan ostaa joku toinen merkki kokeiluun.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla muiden kokemuksia noista korjauskynistä! Ja varmaan Prettystä tulee nyt mun vakio paikka tilata, jos tuota isoa kuivashampoota ei ala saada kaupoista pian... Samalla voi sit tilailla kynsijuttuja kun tarvii uuden kuivashampoon. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!