maanantai 3. lokakuuta 2011

Jotain mieletöntä!Kyseessähän on siis White Tree Fine Art, joka kilpaili Live to Dance ohjelmassa. Harvemmin tän tyyppisissä ohjelmissa näkee balettia ja kärkitossuja, joten siitä jo pisteitä! Ohjelma pyörii tällä hetkellä TV5:llä lauantaisin klo20. Se on edennyt jo finaaleihin asti ja itse ainakin huomasin turhan myöhään koko sarjan olemassaolon. Tosi monta jaksoa on mennyt ohi, mutta onneksi netistä näkee esityksiä. (Ja spoilaantuu siitä, kuka voittaa...)

Äskeinen esitys oli minusta suorastaan henkeäsalpaava ja se on semifinaalista. Ei kaksikon esitys karsinnoissakaa huono ollut ja sen näette alta.Voin myöhemmin postailla lisää kilpailun satoa, koska siellä oli muitakin hyviä esiintyjiä, mutta tässä voittajasuosikkini!

5 kommenttia:

 1. Hyvä kun laitoit nää videot näkyviin! Olin nimittäin tietoinen ko. kisasta, mutta en kilpailijoista oikeastaan yhtään :D

  Katoin molemmat pätkät ja täytyy sanoa, että nainen vakuutti mut paremmin kuin mies. Ehkä johtui siitä, että miehellä oli eniten nostoja ja muutenkin partnerin tukemista, vähemmän ns. omaa liikettä. (Hyvin se siellä liinan varassa kyllä killui :)) Täytyy katsoa uusiksi.

  VastaaPoista
 2. Pitipäs samantien ihan googlettaa noi tyypit :D Bioista kävi ilmi, että mimmi on tanssinut 12-vuotiaasta ja ammatikseen, miekkonen aloittanut vasta aikuisena. Katoin myös pari muuta juutuubipätkää, esim. Pähkinänsärkijästä. Ihan siistejä piruetteja (miehellä siis), mutta tää aikuisiällä alottaminen selittää sen, miksei oo (mun silmiin) niin häikäisevä :)

  Tässä on vielä linkki: http://whitetreefineart.com/bios.html

  VastaaPoista
 3. kun mainitsit siitä että se likainen valkoine on pirates of the carribean kokoelmasta, niin mistä voi kattoo mikä lakka on minkäkin kokoelman lakka ?: D Vai pitääkö vain opiskella ulkoa haha... Olis nii kiva olla kärryillä näissä jutuissa!

  VastaaPoista
 4. Haastetta miun blogissa siulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitti linkistä iepukka! Itseänikin kiinnosti tietää lisää kaksikosta, mutta en vielä ole ehtinyt googlaamaan. :) Ja olen kyllä ihan samaa mieltä, että nainen tossa jäi enemmän mieleen, mutta onhan se miehen rooli aika selkeästi noissa koreografioissa auttaa ja tukea naista, joka tekee hienoja temppuja. Voisin linkittää muitakin pätkiä kaksikosta, jos löytän YouTUbesta muita hienoja. :)

  Tinde, otan haasteen vastaan! :) Lähdempä tästä tsekkaamaan millainen se on.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!