keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Nettikaupoista

Nyt on tullut tilailtua taas vähän turhan paljon eri nettikaupoista kaikkea, vaikka vakuutinkin itselleni, että tämä tilailu saa loppua kesän jälkeen kun kunnon palkkatyöt loppuu ja koulu alkaa. Ei sovi oikein opiskelijan budjettii jatkuva kynsilakkojen yms ostelu. Monessa paikassa vaan on ollut kivoja syksyaleja tai mitä lie ja en ole voinut vastustaa kiusausta.

Mulle on tullut jo jokin aikaa sitten pari pakettia, joiden sisältöä en nyt vain vielä ole ehtinyt esitellä täällä blogissa. Ja tällä viikolla on tulossa pari pakettia lisää. Aattelin tässä samalla (kun ostoksiani esittelen) sanoa muutaman sanan tilauspaikoista, koska kaikki paketit ovat suomalaisista nettikaupoista, joten ehkä nämä kiinnostaa lukijoita?

No, tämmöinen paketti kotiutui Sanna Taralta, koska bongasin poistuvista tuotteista ihania kynsitarroja ja niitähän oli pakko päästä ostamaan!Sanna Taralta kannattaa tilata yli 15e edestä tuotteita, niin saa jotain kaupan päälle! Itse ainakin tykkään kamalasti tästä kaupanpäällisten ideasta ja odotan aina malttamattomana, että näen mitä ekstraa tilaukseni mukaan on laitettu. Mielummin tilaan paikasta, josta tiedän saavani jotain lisukekita tilaukseni mukana, eli tämmöinen tieto vaikuttaa ainakin minun ostopäätöksiini helposti. Sanna Taralla on myös kivoja tarjouksia, jonka takia tälläkin kertaa mukaan tarttui erilaisia glittereitä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.Tilasin nyt paljon noita glitter diamondeja ja testasinkin noita keltaisia jo! Kaiki muut ovat siis glitter diamondeja, paitsi tuo vasemmalla edessä oleva purkki. Siinä on siis glitter dustia. Täytyy kyllä sanoa, että itse fanitan nyt enemmän glitter diamondeja kun olen kumpiakin testannut. Eli jatkossa tilaan ehdottomasti lisää juuri diamondeja. :)

Ja loppu tilaus vielä tarkempaan esittelyyn...

Tilasin Konadin hopeisen lakan. Täälläkin on siis Konadin tuotteita myynnissä ja hintan on huokeampi kuin Cesarsilla. Valikoima ei tietenkään ole yhtä laaja. Tosin nyt Cesarsilla on tosi hyvä ale, joten sieltä kannattaa kyllä käydä katsomassa halpoja lakkoja ja laattoja nyt!Niin ja niitä tarroja! Mukaan tarttui aika monta arkkia ja ne kaupan päälle tulleet tuotteet olivat paketissani myös tarra-arkkeja (3kpl), joten nyt on hetkeksi kyllä hyvin tarroja varastossa! :D  Kaikki tilaamani arkit poistuvia tuotteita, joten kannattaa käydä äkkiä valkkaamassa omansa, ennen kuin loppuvat. (Kaupanpäälliset eivät varmaan olleet poistuvia?)Olen nyt pitkään hinkunut erilaisia mustia kynsitarroja, koska en niitä omista kuin pari. Nyt tuli tilattua niitä oikein urakalla.

Valkoisia kynsitarroja löytyy paljon ennestään, mutta pari oli vielä tilattava lisää, kun olivat niin kauniita ja yksi oli niitä ilmaisia lisukkeita. :)

Varmaan sanomattakin on selvää, että Cesarsin alesta on tulossa paketti. Sinne meni useampi kymppi sitten... Mutta kun haalvalla sai! Ja esittelen seuraavaksi toisen jo kotiutuneen tilauksen. Se tuli Pretty.fi:stä. Se siis seuraavassa postauksessa...

6 kommenttia:

 1. oooo miten kivoja tilauksia!! :) Jee, glitter diamondeja <3 Lovetan :D vaikka en ole vielä kokeillut o.o mut ne ovat niin hienoja purkeissaan jopa! :D

  VastaaPoista
 2. Ja lisää tilauksia on tulossa. :D Kannattaa kokeilla kyllä noita diamondeja, koska ne on musta ihania myös kynsissä! :) Ja pysyi ainakin mulla tosi hyvin monta päivää!

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanilta noi kynsitarrat! Ite käytän mieluummin tummia tarroja, kun ne näkyy sitten hyvin vaaleista kynsilakoistani. Mut välillä käytän myös värikkäämpiä. Noita pastellin sävyisiä olis kiva kokeilla ^^

  VastaaPoista
 4. Mä käytän tosi paljon valkosia tarroja, mutta musta noi mustat on tosi kauniita ja ne sopii tosiaan hyvin vaaleampiin lakkoihin. Nyt täytyis tehdä joku lakkaus, jossa käytän mustia tarroja. Huomasin muuten juuri eilen, että kaksi noista valkoisista tarra-arkeista loistaa pimeässä! Aika hauskaa. :D

  VastaaPoista
 5. Aika jännää, et loistaa pimeässä! Semmoset jutut on aina kivoja. Pitäis tehä lisää juttuja siitä cernit-massasta, joka loistaa pimeässä :)

  VastaaPoista
 6. Joo, kyllä kaikki pimeässä loistava on jotenkin jännää ja kivaa. Ja löytää, vaikka etsisi pimeässä. :D Itse haaveilen vähän kynsilakasta, joka loistais pimeässä. Se sopis näin halloweenina varmaan kynsiin. Ja muutamissa blogeissa olen semmoista nähnyt. Ois hauska testata.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!