maanantai 17. lokakuuta 2011

Femme Fatale

Tässä nyt pieni tiivistelmä Britneyn keikasta kuvina. Läheskään kaikista asukokonaisuuksista tai lavasteista en ottanut kuvia, koska keskityin varsinkin shown loppu puolella fiilistelyyn ja tanssimiseen. Siksipä ensimmäisistä biisesitä tuli otettua paljon enemmän kuvia. Muutaman videonkin kuvasin, joten silloin ei tietenkään voinut ottaa samlla valokuvia. Ja kuvat lätkäisin tänne nyt sen kummemmin muokkaamatta niitä. Eiköhän näistä selvää saa ihan tarpeeksi näinkin.

Muuta tämmöinen lämmittelykuva alle ja sitten varsinaiseen keikkaan...Kuvienkin perusteella voi löytää varmasti joitakin yhtymäkohtia edelliseen kiertueeseen. Esim poliisien asuja nähtiin jo viime kiertueen lopussa. Sekä tällä että edellisellä kiertueella Britney lauloi slovarin katon rajassa keinussa istuen. Mielestäni oli hauska huomata joitakin yhtymäkohtia, vaikka kokonaisuus oli hyvin erilainen.

Lopussa vielä pari sanaa keikasta, nyt kuvapläjäys, olkaapa hyvät!Britney vaihtoi usein asua ja lavasteet olivat tosi näyttäviä. Britney oli kovin iloinsen oloine, hymyili ja nauroi paljon keikan aikana. Vanhoista biiseistä oli tehty kivoja uusia miksauksia ja Britney lauloi sopivassa määrin uusia ja vanhoja hittejään sekaisin. Tanssijat olivat taitavia ja tanssikohtauksiin oli panostettu minusta hyvin. Viihdyttävä kokonaisuus kaikkiaan. Loppua kohti tunnelma vian parani. Erikositehosteita piisasi ja erityisesti törkeän hienolta näytti, kun koko areena täyttyi laaservaloista, jotka suhivat sinne ja tänne ympäri areenaa. Näytti todella hienolta! Visuaalisesti tämä oli kyllä todellista ilotulitusta ja nautinkin siksi keikasta paljon. Kunnon showta kun lähdin katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!