lauantai 15. lokakuuta 2011

Paketista paljastuu...

Tällainen paketti minulle kotiutui Cesarsilta.Tuotteet oli hyvin pakattu ja heti paketin avattuani löysin kivan pikku yllätyksen.Cesarsilta en ole tottunut saamaan mitään ylimääräistä, mutta nyt pakettiin oli laitettu tuollainen kynsitarra-arkki vai onko nuo jotain tatuointeja? Näyttää minusta ihan kynsitarroilta. Ihan kiva yllätys.Ja sitten siihen sisältöön tarkemmin... Lakkojahan sieltä alesta tuli lähinnä tilattua.Päädyinpä nyt ostamaan noita Sinan crackleja, kun olen niitä jo pidempään himoinnut, mutta hinta on ollut vähän turhan kova. Nyt lakat sai puoleen hintaan ja hankin pari eri väriä ja sitten tietenkin tuon valkoisen aluslakan, jonka värilakat vaativat lohkeillakseen. Nämä ovat siitä siis erikoisia crackleja, että eivät toimi ilman omaa aluslakkaa. Nyt vain mietin, että olisiko tuota valkoista pitänyt tilata kaksi pulloa? No, vielä ehtisi tilata toisen pullon valkoista lakkaa alesta...Otin värilakoista violetin ja oranssin. Mulla on ennestään musta, sininen ja vaaleanpunainen graffittilakka ja aattelin näiden olevan hyvä lisä kokoelmaan.Color Clubin lakkoja tuli tietenkin myös tilattua, kun niistä monet ovat nyt tarjouksessa. Tuli tilattua aika synkkiä värejä nyt kun jälkeen päin mietin, mutta kai se sopii tähän syksyyn ja pimeneviin iltoihin. Paria näistä lakoista olen jo pidempään havitellut ja pari muuta tarttuivat mukaan, kun sattuivat olemaa halpoja.Snakeskin
De-luxe-cious
Red Velvet
AliasKonadilta tuli tilattua pari lakaa ja yksi laatta. Lakat ovat oranssi ja keltainen. Punaista ainakin vielä havittelisin ja vihreää myös... Nyt on paljon laattoja, joita en ole vielä ehtinyt testa, joten nyt on kai pakko koristella paljon kysniä leimaamalla. Ja sehän minulle sopii. :)

Loppuun vielä pieni sneak peak siitä, mitä seuraavassa postauksessa mahdollisesti on. Näissä tunnelmissa meinaan vietin eilisin illan.

It's Britney Bitch!

Parempilaatuisia kuvia tulossa kun saan kamerasta siirrettyä. Nuo yllä olevat kuvat on otettu kännykällä.

2 kommenttia:

  1. ihania lakkoja ja äääk ihania tuotteita ylipäätään! :D Ison laatikon olit kyllä saanut , omani tuli iiisossa kirjekuoressa :D

    VastaaPoista
  2. Ensimmäsitä kertaa tulivat ostokseni paketissa. :) Olihan tuo aika iso tilaus, niin hvyä kun olivat pakanneet noin huolella.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!