sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kimppatilauksesta kotiutuneet!

Arvatkaapas mitkä mun luokse kotiutui viime viikolla!? No Models Ownin kimppatilauksen lakat!Tickled Pink
Lili's Pink
Peach Sherbert
Peacock Green
Sterling Silver

Mietin vähän, että näistä voisi joku päätyä arpajaispalkinnoksi, jos semmoista aaln järjestää? Kun lukijoitakin on jo huimat 30 kasassa... :)

Kynsille pääsi testiin jälleen yksi uusimmista lakoistani. Aion nyt testata kaikki tässä postauksessa nähdyt lakat pikapuoliin ja sitten palaan taas vanhempien lakkojeni pariin. Kuten edellisestä postauksesta näkyy, niin ensimmäisenä testissä olivat OPIn suedet ja nyt testiin pääsi Elfin lakka. Ylemmässä kuvassa näkyy Elfin lakan väri pelkältään muissa sormissa paitsi peukalossa. Onko tämä nyt sitten tosi mangomainen, kun nimi on Mango Madness? Joka tapauksessa minusta aika kiva väri. Peukalossa on jo Maybellinen Mini Coloramaa päällä ja laitoin sitä sitten muihinkin kynsiin. (Meinasin vain unohtaa kuvata pelkän "mangon lakan" ensin.. hups...)Mini Colorama on Tutti Frutti sävyltään. Kynnet saivat paljon kylmemmän sävyn kun päällä on tuota glitteristä coloramaa. Ihan kiva näinkin, mutta yllätyin aika paljon, että tuo vaaleanpunainen muutti lakan väriä noin paljon. Sopii ehkä apremmin jonkun sinertävän lakan päälle?Yllä näkyy vielä käytetyt lakat pulloissa. Pahoittelut erittäin huonosta kuvasta, mutta parempaa ei ole nyt tarjolla kun onnistuin jotenkin täräyttämään ne ei niin valottuneet kuvat. Mutta eiköhän tuosta sen verran selvää saa, että tunnistaa lakat.

Menin sitten vielä yömyöhään koristelemaan nämä kynnet (siksi tuo kellertävyys kuvassa kun turvauduin keinovaloon), mutta sen olisin voinut jättää tekemättä. Nuo kokokynnen verkot ovat vielä kivat, mutta musta koristelulakkani on kyllä ihan onneton! (ärrimurri) Se suti oli ihan epämuodostunut ja sillä on mahdotonta saada aikaan ohutta viivaa. Kai se on vain hankittava jostain uusi parempi, koska tuo on aika käyttökelvoton. Harmittaa vain, että on tullut ostettua noin sekundaa oleva koristelulakka. Mutta kai sitä voi käyttää johonkin ei niin pikkutarkkaan...Yritin siis joain korsettimaista nyöritystä tehdä pariin kynteen, mutta tosiaan koristelulakan sivellin oli ihan susi... Päivän verran vain viihdyin näissä, eli menivät aika pian vaihtoon. No, täytyypä kokeilla joskus paremmin vielä tuota verkkoa, koska se oli tosi hauska. Leimasin sen siis Konadin laatalla M57, joka on niitä suosituimpia laattoja. Ei vain ole jostain syystä tullut vielä tuota kuviota testattua aiemmin.

Mulla on nyt kamalasti inspistä tehdä erilaisia vaaleanpunaisia kynsiä, joten ehkä tulossa olisi joku teemaviikko? Olisiko se hyvä idea? :)

3 kommenttia:

  1. Näyttää tosi upeelta toi kuvio! Teitkö sen siis jollakin leimasimella vai?

    VastaaPoista
  2. Joo, kuviot leimaan tämmöisellä Konadin stamperilla: http://www.cesarsshop.fi/konad-leimasinsetti-tupla-p-1719.html kaksipäinen on tosi kätevä, kun pienellä päällä saa tarkemmin pienet kuviot kohdalleen.

    VastaaPoista
  3. Niin ja käyttämäni kuvalaatta on siis tämä: http://www.cesarsshop.fi/m57-p-1709.html Kyseisessä laatassaon mielestäni tosi ihania kuvioita. Yksi lemppareistani.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!