sunnuntai 25. syyskuuta 2011

OPI:n Suedet ja muita uusia lakkoja

Hankin Huuto.Netistä hieman taas uusia lakkoja. Sain siinä sitten ensimmäiset suedeni hankittua.OPI on tietääkseni ainoa, jolta löytyy tällä koostumuksella lakkoja. Ne on kyllä jänniä. Lakka on shimmeristä, mutta kuivuu kuitenkin mattapintaiseksi.

No, eka paketti sisälsi nämä lakat:Elf Mango Madness
OPI We´ll Always Have Paris Suede
China Glaze Solar Power

Toinen kotiutunut paketti sisälsi seuraavat lakat:Mavalan lakka oli yllärinä mukana ja ainahan se on kiva saada joku ylimääräinen lakka. :) Sävyltään tämä on hyvin vaalea lila Geneve. Tulee varmasti käytettyä.

OPI:t ovat Jade Is The New Black ja Russian Navy Suede.Vielä hieman esittelyä noista suedeista.

Violetti oli aika jähmeää ja kaipasi aika paljon ravistelua. Oli siis hieman haasteellsita saada tasaista lopputulosta.Sininen oli notkeampaa ja lakkaaminen tasaisesti oli helpompaa.

Märkänä lakat olivat tosiaan todella kiiltäviä, mutta kuivuessaan pinta muuttui mataksi, hieman mokkamaisen näköiseksi. Se oli aika jännää. Ja kokeilin päälle myös pikakuivattajaa ja se teki pinnasta tietenkin jälleen kiiltävän. Yritin ikuistaa kameralla tuota eroa, mutta eipä se paljon kuvissa näy, kun oli vielä aika huono valaistus. Mutta muutama yritys näkyy alla.Yllä olevassa kuvassa sininen kynsi on vielä märkä ja violetit kynnet ovat kuivuneet mataksi. Alla kuva, jossa peukalossa ja kolmesta sormesta ylimmässä on pikakuivattajaa päällä. Kaksi alinta sormea ovat mattapintaiset.Myöhemmin vielä koristelin nämä, mutta siitä eri postauksessas sitten.

2 kommenttia:

  1. hyvän väriset lakat oot huutanu, oon varmaan itteki niitä tuolla kahtellu ja himoinnu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt täytyy vähän rajoittaa tota Huuto.Netin selailua... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!