lauantai 10. syyskuuta 2011

Sisustusta osa 1

Tässä on jo pidempään pitänyt tehdä pieni postaus liittyen sisustukseen, kun on tullut hankittua kaikkea kivaa uuteen kotiin kesän aikana. Muutin uuteen kotiini siis kesän alussa. Nyt alkaa vihdoin olla kaikki tarpeelliset ja koti näyttää jo todella kodilta ja ehdottomasti tuntuukin siltä!

Mitään isoja huonekaluja en oikein vielä viitsi ostella, kun muutaman vuoden päästä on edessä kuitenkin muutto, enkä tiedä mihin päin Suomea aion sitten asettua. Kaikeka pientä kivaa voi silti hankkia. Ne on helppo ottaa mukaan pitkällekin muutettaessa.

Nyt vähän kuvia joistakin hankinnoista. Lisää tulossa kun saan niitä taas kuvattua...Keittiöön hankin tämmöisen söpön pikku kapan, joka sopii myös hyvin keittiön räsymättoon, jossa on myös hempeitä vaaleita värejä. Ehkä talveksi voisi hankkia sitten jotain synkempää. Itse asiassa tässä on kaksi verhoa ja ne on hankittu kirpparilta, eli hintaa ei ollut kun muutama euro.Samaiselta kirpparilta löytyi tämmöinen söpö pieni matto. Se on nyt oikeastaan varamattona keittiöön tai vaikkapa makkariin.Keittiöstä satuin löytämään mielestäni aika hyvän paikan eräälle kehykselle, jossa on kaksi Veetin kuvaa. Ennen tämä oli makuuhuoneessa, mutta nyt uudessa makkarissa on aika vähän hyllytilaa millekään koristeille tai valokuvakehyksille.

Sitten siirrytään keittiöstä ruokailutilaan...Ruokailutilassa värimaailma on violetti. Ikkunalaudalle sain kivasti kaikkia pieniä koriste-esineitä ja kynttilöitä. Verhot ovat monen vuoden takaa, itse asiassa muistaakseni äidin tekemät. Vahankangas on hankittu noin vuosi sitten, joka näkyy hieman tuossa alareunassa vasemmalla.Tämä matto taisi löytyä Askosta vai Sotkasta ja ihan täydellisen värinen ruokatilaan!

Olkaariin piti hankkia uudet verhot ja alla näkyy, mitä löysimme äidin kanssa.Siniset verhot ostettu Anttilasta ja niiden seuraksi tuohon parvekkeen oven eteen tuli vielä valkoinen verho kirpputorilta, joka näkyy alemmasta kuvasta.Olkkariin tuli laitettua muutama taulu seinälle, jotka aikaisemmin ovat olleet vain vaatehuoneen koristeina, kun seinätilaa ei ole ollut. Ihanaa saada ne vihdoin seinälle!Vanhan ajan henkeä ja filmitähtien glamouria... Alemmassa kuvassa näkyy myös tumma puinen naamio, jonka hankin edellisen asunnon keittiöön, mutta nyt se pääsi olohuoneen seinälle.Pieni välikevennys eli pirteä kylpyhuoneeni. Pinkkiähän sen pitää olla! :DKylppärissä on myös pinkki matto, joka ei kuvassa näy. Tuo suihkuverho oli vain hätäratkaisu, jonka ostin paremman puutteessa, mutta tajusin sen sitten sopivan erittäin hyvin kylppäriin ja onhan se aivan äärettömän pirteän näköinen!Veeti pääsi kuvaan olkkariin saamani maton kanssa. Olkkariin tuli hankittua myös ihana valkoinen (aika epäkäytännöllinen väri) rahi, jonnka sisään voi helpsoti piilottaa aikakausilehtiä. :)Yllä olevassa kuvassa näkyy pieni vilaus myös sinisestä sohvasta, josta saa helposti kahden nukuttavan sängyn aikaan. Niin ja oikeassa alakulmassa näkyy pinkki säkkituolini, joka on ihan Veetin lempparipaikka ottaa päiväunia. :)

Olen tainnut aiemminkin eistellä muutamai tanssiaiheisia taulujani ja nyt esittelen yhden "uuden", jonka vihdoin sain kehyksiin. Juliste itsessään mulla on ollut jo kauan, mutta nyt vasta sain sen kehyksiin.Voisin ehkä postata vielä kuvia muistakin tanssijatauluistani, koska niitä on kertynyt jo muutamia. Voisin sanoa niitä keräileväni.Yllä näkyy yksi harvosita kasveistani. En ole mitenkään erityisen hyvä pitämään kasveja elossa, eikä munilla ole erityisemmin aikaa niitä hoidella. Kasvi on siis viikuna, jonka olen saanut ystävältäni lahjaksi. Äiti piti siitä pitkään huolta, mutta sai nyt kesällä vihdoin tuotua sen minulle.Viimeisin hankintani on tuo yllä näkyvä valkoinen pieni tietokonepöytä makkariin. Nyt on tietokoneellekin oma paikkansa ja makkariin sille oli hyvin tilaa. Tämä oli tarjouksessa Sotkassa, eikä maksanut kuin muutamia kymppejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!