torstai 15. syyskuuta 2011

Villakoiria!

On tuo GOSHin Metallic Purple aika mielettömän ihana lakka! Katsokaa vaikka!Rakastan tuota väriä, ihana metallinen vaaleanpunainen! Tosin tämä kuluu tosi nopeasti kärjistä pois. Täytyy laittaa aika monta kerrosta.Koristeluian söpöäkin söpömpiä villakoiria! Ja vähän tassunjälkiä ja vähän muita pisteitä ja koukeroita.Alla kuva laatasta jota käytin, se oli Bundle Monsterin 04.Ja kuva vielä lakoista, joita käytin.

3 kommenttia:

 1. Jessus toi laatan lehtikuvvio ois niin mun juttu. Harmi, että en koskaan jaksa konadoida vaikka vehkeet löytyykin. Enkä mä saa noin nättiä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 2. Jopas vain olit suloiset kynnet tehnyt :) Mun pitäs pitää silmät auki noiden bundle laattojen kanssa jos jostain saisin niitä hommattua, niissä näyttää olevan paljon semmoisii kuvioita joista tykkään...

  VastaaPoista
 3. Sonia: Kyllä mäkin olin aluksi tosi tuskissani, kun kuviot ei meinanneet millään tulla siististi kynenlle, mutta onneks nykyään jo sujuu ihan hyvin. Itsekin kokeilin juuri tota lehtikuviota kun piti päästä testaan uutta kultaista lakkaa. :)

  Mirja: Mustakin noissa BM:n laatoissa on aika hauskoja kuvia. Esim vähän erilaisia hdelmiä/marjoja verrattuna Konadin vastaaviin ja muitakin semmoisia saman tyylisiä kuin Konadilla, mitä voi sitten hyvin kesknään vaikka yhdistellä. :) Itse tilasin niitä Dazzling Nailsista. Ihan kaikkia en ole edes ehtinyt vielä testata.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!