torstai 22. syyskuuta 2011

Brits!

Kaverini piti läksiäiset ja teemana oli Iso-Britannia, kun hän on lähdössä sinne opiskelemaan. Täytyihän mun sitten väkertää teemaan sopivat kynnet!Alla kuva käytetyistä lakoista. Oli aika ongelma saada joku hyvän sininen pohja, niin ratkaisin sen laittamalla alle Flomarin vaaleansinistä ja päälle Lumenen kimmeltelevää tummaa sinistä, joka yksistään ei olisi ollut tarpeeksi peittävää.Pelkät sinisetkin kynnet näyttivät minusta todella kivoilta, koska tuo Lumenen lakka oli paljon hienompi kuin muistin! Pullo on ihan ikivanha, siis en oikeasti tiedä kuinka monen vuoden takaa tuo on. Lakassa on eri kokoisia ja muotoisia glittereitä. Täytyy muistaa lakata pian uudelleen kynnet tuolla lakalla, koska nyt tuo kaikki ihana kimmellys peittyi lipun kuvion alle.En harrasta paljoakaan kynsien koristelua vapaalla kädellä, vaan suosin Konadin yms laattoja tai tarroja jne. Vähän siis jännitin, että onnistuukohan tämä lippuväkerrys minulta, mutta lopputulokseen olin kyllä tyytyväinen.

En tehnyt koristeluhommaa itselleni mitenkään kovin helpoksi, koska menin sitten unohtamaan kaikki apuvälineet kotiin (tein kynnet siis äidin luona, joka asuu aivan eri kaupungissa kuin minä). Onneksi edes valkoinen lakka oli koristelulakka, niin sain liput edes jotenkin onnistumaan. Punaista piti töpötellä ihan tuolla omalla siveltimellä ja se oli... No, ei niin mukavaa puuhaa.Aluksi suunnittelin, että olisin useamman kynnen tehnyt jotenkin erilaiseksi, mutta sitten tuo lippujen väkertäminen vei vähän mukanaan ja lopulta vain pikkurillit jäivät ilman lippuja, koska niiden kohdalla vähän luovutin ja tuntui, että olen väkertänyt nyt tarpeeksi kynsien parissa. On nuo pikkurillien kynnetkin niin pienet ja kapeat, ettei niihin ois helposti sitä lippua edes saanut.Sain näistä aika paljon kehuja ja kestivät niin pitkään, että olin koulussakin pari päivää näillä. Ehkä pitää tehdä joskus uudelleen? Tai jos kokeilisin jonkun muun maan lippua? Minkä maan?

6 kommenttia:

 1. Miten ois Ruotsi? :D Eiiiku Norja!

  VastaaPoista
 2. Jos mä teen semmoset skandinaaviset kynnet? :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, vähänkö siistit! Ootko tehny noi ihan vapaalla kädellä?

  Mä oon ainaki jotenki tykänny Kanadan lipusta, kun siinä on vaahteran lehti ja se on musta kaikkein kaunein lehti :)

  VastaaPoista
 4. Ihan vapaalla kädellä joo, toi valkoinen on koristelulakka, eli siinä oli kapeampi sivellin. Laitoin siis valkoisen värin viimeksi, niin pystyi vähän peittämään tuota punaista. :)

  Kanadan lippu vois olla kyllä kiva, mutta se lehti voi olla vähän haastava.

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä hienot :) Mä harjoittelin pariin kynteen, eikä tullut itseä miellyttävää jälkeä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitti Vanquish! Jouduin mäkin ottaa pari kynttä uusiksi, mutta sitten alkoi sujua jo paremmin. :) Eli ehkä se harjoitus tekee mestarin tai edes jotain vähän sinne päin. :D Ja nyt kun ois noita sopivan värisiä koristelulakkojakin, niin tekis mieli toteuttaa nää uudelleen, kun vois olla vähän helpompaa.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!