lauantai 1. lokakuuta 2011

Koristeluja

Ooh, 30 lukijaa täynnä, kiitos te ihanat lukijat! :)

Manitsin jo edellisessä postauksessa, että koristelut jäi vielä esittelemättä noista viimeisistä kynsistä, joten tässä tulee.ELi kärkiin lisäsin hieman sinistä ja tein vähän joka kynnestä erilaisen. Todella abstraktia hommaa. :)Rajoihin laitoin vielä tuollaista punertavaa violettia ja hopeaa glitteriä koristelulakoilla. Oli vähän ongelmia violetin kanssa, kun sivellin ei ollut minusta kovin ohut tai tarkka ja joihinkin kynsiin tuli vähän paksut viivat suitaistua. Mutta kivan näköiset näistä silti tuli. Niin ja siniseen kynteen taiteilin tummoisen viivakuvion ja glitteriä päälle.Väriyhdistelmänä sininen ja violetti ovat minusta oikein mainio. Sinistä en muuten kamalasti oel käyttänyt, nyt viime aikoina vasta sen suhteen aktivoitnut ja olen hankkinut sinisiä lakkojakin lisää.Mitä te tykkäätte sinisestä ja violetista, yhdessä tai eriksee?

Jos muuten koristelutuotteet kiinnostaa, niin käykää tsekkaamassa Pastelliunelmista koristelutarvikekirppis! Siellä on esim paljon fimoja myynnissä ja vielä on tavaraa jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!