keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Näillä lakoilla on uusi koti! (kuvarunsas!)

Olen taas vähän adoptoinut uusia lakkoja. :) Osa näistä oli blogikirpparilta ostettuja ja ne kotiutuivat kun olin lomailemassa äidin luona. Osan ostin reissussa ollessani, koska pääsin tsekkaamaan Tarjoustavaratalon lakkavalikoiman. Viimeiset uudet lakat (nekin blogikirppikseltä) tulivat sitten postissa kun loman jälkeen alkoi taas arkinen aherrus koulussa. Olen siis jälleen kantanut korteni kekoon ja muiden vanhat lakat ovat saaneet uuden rakastavan kodin luotani! :) Vielä yhtä pakettia odottelen tulevaksi, joka lähti tänään postiin.

Tähän alkuun kuitenkin eisttelen mun synttärilahjan äidiltä. (Äiti maksoi myös osan Britneyn keikan lipusta.) Sekin sisälsi kynsilakan. :)Korttiin oli etsitty mähdollisimman Veetin näköistä koiraa. :)Äiti oli hankkinut mulle keltaisen graffittilakan! Nyt voin vihdoin toteuttaa sen pitkään haaveilemani pinkkiä ja keltaista sisältävän lakkauksen!Sain äidiltä myös ison kasan karkkia, jotka olivat tuliaisia laivalta. Niin ja siideriä myös. :) Niitä en nyt kuvannut, mutta karkkipuolella tuliaiset olivat semmoisia legendaarisia, joita aina pienenä halusin ostaa laivalta. Esim englanninlakritsaa ja kipparin piippuja. :)

Mulla on itse asiassa tänään synttärit ja viikonloppu meneekin sitten niitä juhlistaessa. Mulla on tulossa mahtavia kavereita kylään vähän pidemmältä ja hiippua nähdä pitkästä aikaa näitä ihania tyttöjä! Mutta mennäänpä nyt niihin lakkoihin...

Tämmöinen paketti mua odotti kotona kun palasin lomalta:Mulla kävi tosi tuuri, koska muutama himoitsemani lakka löytyi Meetten järjestämältä kirpputorilta. Tuota Models Ownin lakkaa olen halunnut pidempään ja se jäi saamatta kun oli se iso -50% ale. Samoin tuo vihreä Color Club on pyörinyt mielessä ja jäi harmittamaan kun en sitä Cesarsin alesta napannut tilaukseen, mutta nyt se kotiutui tätä kautta!Alla kuvat, joista voi lukea lakkojen sävyt.

En aiemmin olekaan omistanut Nubarin lakkoja ja siksikin nämä huusin heti itselleni! :) Ovat ihanan näköisiä! En malta odottaa, että pääsen testaamaan!Paketissa oli vielä ihanana yllätyksenä strasseja, joita ennestää minulla ei edes paljoa ole! Tulevat varmasti siis käyttöön. Ja alla olevassa kuvassa vielä lähempää kuvaa tuosta upean värisestä koristelulakasta.Seuraaviin hankintoihin! Nämä tuli ostettua Hämeenlinnasta. Siellä oli muuten tajuttoman paljon noita KoneHelsinki/Flormar lakkoja Tarjoustavaratalossa. Paljon oli nimenomaan graffittilakkana (vaikka mitä erikoisiakin värejä, kuten vaalea vihreä), mutta myös monia muita oli paljon. Erityisesti noita Miracle shine tyyppisiä.Kuvat ovat nyt jostain syystä aika siniseen taittavia, mutta tajusin sen vasta koneella katsellessa. Ostin siis oranssin lakan, joka on mielestäni vähän semmoinen likaisen oranssi. Hyvin syksyinen sävy ehkäpä? Lisäksi ostin itse punaisen graffittilakan ja keltainen on siis äidin lahja. Sitten kerrytin kokoelmaani myös violetilla, punaisella ja sinisellä kimmeltävällä lakalla. Tuota violettia olen erityisesti haikaillut ja harmitellut kun se on jäänyt ostamatta. No, nyt olen enemmän kuin iloinen. :)Mielenkiinnolla odotan, miten nuo Flormarin graffitit toimivat...

Alla ainoa hieman normaalimman valaistuksen kuva. Tosin siinäkin on salama syönyt kaiken kimmellyken lakoista. Hieman paremmin kuitenkin näkyvät lakkojen oikeat värit.No maanantaina postinkantaja toi sitten vielä tämmöisen paketin:Sisältä paljastui kolme lakkaa, jotka oliavt erittäin hyvin pakattuja. Nämä nappasin Charming Nailsin pikku kirppikseltä.Vähän jännitin, miltä lakat todellisuudessa näyttävät, koska aika vähän ehdin katsella mitään esimerkkikuvia kun huusin itselleni muutaman vielä jäljellä olevna lakan. Täytyy nyt sanoa, että olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Juuri sellaisia lakkoja, joita valikoimiini kaipasin!Precision 18 Carat Cake
Color Club Ame'd up
Sephora by OPI  Irish I was

Tässä vielä vertasin tuota violettia lakkaa mun ennestään omistamaani Color Clubin Uptown Girl lakkaan.Nyt mulla on kaksi ihanaa täysin eri sävyistä violettia. Mä olin kaivannut juuri tuollaista sinertävämpää vaaleaa violettia mun kokoelmiini.

Kävin lomalla shoppailemassa Ikeassa ja Hesassa, joten jossain vaiheessa tulossa postauksia myös niistä ostoksista. Ja kynsiä on monet postaamatta, koetan myös niitä ehtiä laittaa näytille pian!

4 kommenttia:

 1. Sun pitäs joku päivä tehä sellanen "Mun lakat" päivityskun niitä tulee ihan mukavasti :D Ois kiva nähä millanen vuori sulla niitä on.

  VastaaPoista
 2. Haha, oon kyllä miettinyt tota! Tosin voisin itse järkyttyä määrästä. :D Täytyy varmaan toteuttaa! Viimeistään sitten kun täytyy järjestää noi kaikki lakat mun uuteen säilytyslaatikkoon. :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut! :) Ja täällä odotellaan jo sitä uuden laatikon postausta :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nyt täytyy ootella vielä muutama viikko sitä postausta lakkalaatikosta, koska mä jouduinkin tulemaan Kuopioon junalla ja Ikean ostokset ei vaan mahtuneet mukaan kun oli koira, tietokone ja muuta tavaraa mukana. Oon parin viikon päästä menossa äidin kaa balettia katsomaan ja silloin kuskaan sitten Ikean ostokset Kuopioon, joten sitte pääsen järjestämään lakkani uudelleen uuteen laatikkoon! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!