lauantai 8. lokakuuta 2011

Herkkuja ja nettikauppahöpinää

Höpisempä vielä vähän lisää noista nettikaupoista. Tällä viikolla nimittäin kotiutui vielä kaksi pakettia. Toisen lähetti Cesars Shop ja toisen Ihanat kynnet. Esittelen pakettien sisällöt heti kun saan ne kuvattua. Mutta alkuun jotain ihan muuta....

Tedättekö, mikä on nykyään ihan mun lempparia? No, kaikenlaiset myslit ja muromyslit. Tosin rusinoita ei saa olla myslissä. Rusinat on pahoja. Fitness on tehnyt aika käsittämättömän herkullisia myslejä.



Paketti on aika pieni ja hintaakin melko mukavasti, mutta tarjouksesta näitä raaskin ostaa. Syön yleensä maustamattoman jugurtin kanssa. Ja esim tuo suklaata ja pähkinää sisältävä on niin makea, että menee vaikka karkin himoon. Nämä ovat niin huippu hyviä! Nam! Kannattaa kokeilla. Tuossa punaisessa paketissa on omenaa ja marjoja. Vielä on olemassa joku kolmaskin maku ainakin.

Ja pysytään hiutalelinjalla... Tein välillä jotian muuta herkkua uunissa kuin rahkapiirakkaa. Nyt tein omenahyvää, joka oli joskus nuorempana aivan ehdoton lempparini. Helppo ja nopea valmistaa. Tässähän on siis omenaa, kaurahiutaleita ja sokeria & kanelia mausteina. Vaniljakastiketta tai -jäätelöä kannattaa varata seuraksi, niin on vielä parempaa.



Omenoita tuli ostettua niin paljon, että saan tehtyä vielä toisenkin...

Mutta nyt niihin nettikauppoihin. Esittelen tässä kolme, joista olen tilauksia tehnyt.

MiMax

Kiva verkkokauppa, jossa on myynnissä mm. Seche Vite pikakuivattajaa, China Glazen lakkoja, w7 kynsilakkoja ja Konadin tuotteita (halvemmalla kuin Cesarsilla). Myös muita leimaustuotteita löytyy. Sain kaupanpäällisinä 3D kukkasia kun tilasin viimeksi tuotteita, se oli kiva ylätys. Nytkin löytyisi paljon kaikkea kivaa, mitä voisin tilata. Esim koristelulakkoja ja pitsejä tai koristelunauhoja... Tarjouksesta bongasin nyt ainakin dotting tool paketin. Myynnissä myös erilaisia kynsilakkapaketteja. Täältä saa myös La Femmen crackleja. Kiinnostaisi tietää, onko kukaan testannut niitä!

Ihanat kynnet

Tein juuri tilauksen täältä ja paketti kotiutui torstaina. Eli lisää esiteltäviä ostoksia... Kiva nettikauppa, jossa tällä hetkellä tarjouksessa China Glazen lakkoja (joiden takia minäkin tilauksen laitoin menemään) ja kaikki yli 15e arvoiset tilaukset tulevat sisältämään tilaajalahjan! Glitterdustit ja glitter diamondit eivät ole pahan hintaisia täällä.

Cesars Shop

Täältä saa siis esim Konadin tuotteita ja Color Clubin lakkoja. Ei mikään halvin mahdollinen paikka, mutta tällä hetkellä on menossa iso syysale ja sen takia tuli itsellekin tilattua useamma kynpin edestä tavaraa. Täältä saa myös mielestä hienoja Sinan crackleja, jotka olivat nyt tarjouksessa ja itse olen niitä jo pitkään himoinnut! Kannattaa käydä tsekkaamassa tarjoukset, koska nyt saa ainakin leimauslakkoja ja lattoja tosi edullisesti! Upeita lakkojakin on paljon alessa... Itsekään en aivan kaikkia ihanuuksia raaskinut tilata.

1 kommentti:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!