torstai 17. heinäkuuta 2014

Ostoskoontia viimeiseltä kolmelta-neljältä kuukaudelta

Nyt tulee materialismionnea kerrakseen! Blogi on viettänyt niin pitkään hilajsieloa koulukiireiden takia, että mulla on aivan älyttömästi kaikkia ostoksia ja muita juttuja esittelemättä. En millään ees enää pysy mukana mitä täällä blogissa on ollut ja mitä ei. Yritin nyt kasata tähän postaukseen mahdollisimman paljon kaikkia ostoksia, joita on tullut kevään aikana tehtyä.


Ensimmäisessä kuvassa ihan random alelöytöjä. Ripset pääsikin jo silmiin kevään vikoissa koulun esiintymisissä ja Lumenen hiekkalakat oli pakko hankkia kun olivat vaan niin helpoja. Niin ja noita Sally Hansenin tarroja mä ostan aina alesta, ne on musta huippu hyviä, kuten oon monesti jo hehkuttanut. Ja näitä saa usein Prismoista, Anttiloista ja Citymarketeista hintaan 2-5e.

Toisessa kuvassa mun viimeisin tikkusatsi. Taas ne loppui. :D Vaikka just mä niitä hankin sen jonkun 200.. Oivoi, mun lakat ne vaan lisääntyy jotenkin mystisesti. Niin ja sain kivana pikku yllärinä tikkujen mukana pari minilakkapulloa! Jee!


Milban kanssa tilailtiin jälleen kerran Essencejä. Tällaä kertaa keskityttiin Beach Cruisers kokoelmaan, mutta nappasin myös pari Super Heroesin tuotetta tähän tilaukseen. Kesäkokoelmasta mulle kotiutui hiekkalat, poskipuna (jossa ihana liukuväri), vedenkestävä turkoosi rajausväri ja jännä vedenkestävä ripsari, joka on siis väritön ja tarkoitettu muiden ripsareien päälle. Ostin myös kokeeksi Essencen eyeshadow basen, koska se ei paljoa maksanut. Ostin myös tuollaisen siveltimen, joka on tarkoitettu kynsien koristeluun, mutta itse taidan käyttää sitä kyllä ihn meikkaamiseen. Paremman puutteessa tyydyin tuohon, kun kaikki Essencen muut siveltimet tuntuivat olevan loppu. Lisäksi ostin vielä hauskoja kynsitarroja arkin.


Samalla kun sain nuo Essencet Milbalta, ostin häneltä pari lakkaa ja ne näkyvät yllä. H&M:n sekavärinen glitteri ja Rimmelin herkullinen pinkki (jonka nimestä tykkään) Jazz Funk.

Kävin pienellä shoppailureissulla Hyvinkään Willassa äidin ja avomiehen kanssa tässä keväällä ja mukaan tarttui vähän kaikennäköistä...


Pallo on lastentanssitunneille. Kynsijuttuja alesta, en voinut jättää Anttilaan. :D Tigerista nappasin uusia tarroja kännykänkuorta koristamaan ja Bik Bokista löytyi nenälaastareita! Tiettekö minet innoissani olen näistä?! Näitä oli joskus kun olin teini ja mun oli pakko saada niitä taas testiin! Tulossa ehdottomasti postausta vielä erikseen blogiin, koska nämä oikeasti toimii. :)


Seppälästä mukaan tarttui norsun kuvalla varustettu paita (mä pidän hirmu paljon norsuista!) ja korkeavyötäröiset violetit farkut. Mä oon metsästänyt viime aikoina juurikin kaikkia korkeavyötäröisiä vaatteita ja nää oli niin nappi löytö et ihan riemunkiljahduksia meinas päästä!



Muutamat legginsitkin tuli ostettua. Mustavalkoiset Amisu-merkkiset legginsit löytyivät musitaakseni New Yorkerista? Ne näyttävät hauskalta jalassa, koska tekevät jaloista tosi pitkän ja kapean näköiset. Vasemmanpuoleisessa kuvassa oikealla näkyvät treenitrikoot olivat Ginassa alessa ja siksi oli pakko ostaa. Mä tykkään hirmu paljon Ginan treenivaatteista. Siksipä ostin Ginasta vielä mustat legginsit tekstillä "work out" ja siniset pitkän topin. Noi Ginan pitkät topit on kans ihan mun kestosuosikkeja, pitäisi kai niitäkin käydä haukemassa taas muutama perusväri lisää.

 

Anttilasta tein myös aikamoisen löydön, nimittäin Buffyn kaikki tuotantokaudet samassa boksissa! Muistna nähneeni tämän jossain Anttilan mainoksessa, mutta sitten se unohtui ja nyt sattumalta päätin käydä tsekkaamassa Anttilassa DVD-tarjonnan. Kyllähän nyt tämmöisen vampyyrifanaatikon pitää Buffyt omistaa. Näitä ajattelin katsella maratonina sitten syksyllä. Samoin kuin True Bloodia, jonka viisi ekaa kautta tuli hankittua tuossa aiemmin. Ja vitoskausi on multa vielä katsomatta siitä.


Samalla Hyvinkään reissulla äiti sponssas mulle vielä uuden meikkipussukan. Mun joku meikkikynä oli sotkenut tosi pahasti vanhan meikkipussin ja harmittelin sitä äidille. Niinpä äiti löysi tämän kivalla tekstillä varustetun pusskan Kicksistä ja kysyi, että voisko ostaa sen mulle. Äidit on ihania. :)

Loppuun vielä kaikennäköisiä lakkaostoksia niin facen kirppikseltä kuin nettikaupoistakin.


A Englandin Fonteyn vilahtikin jo kynsillä aiemmassa postauksessa, kuvassa mukana myös Gina Tricotin Disco. Zoyan ihana Storm tuli myös kotiutettua keväällä. Oon aika heikkona Zoyan Ornate kokoelmaan...


Uusia Essencen perussävyjä tuli kotiutettua Kosmetikilta kimppatilauksen kautta. Sain vihdoin myös tuon monesti himoitsemani glitterlakan, joka tahtoi olla aina loppu kun tehtiin tilausta. Essencen lakkojen kanssa samaan aikaan mulle kotiutui myös alla näkyvät lakat, joten taas tuli kerralla paljon kaikkia ihanuuksia. Fani piti näistä kaikista kiltisti huolta kunnes pääsin ne noutamaan. :)


Jadelta kolme upeaa holoa. Mä oon edelleen vailla sitä keltaista, kun se on kaikkialta loppu tai ei toimiteta Suomeen. :( Zoyan Pixie Dustien määrää kartutin taas parilla (kesälakkoja Solange ja Stevie). Muistan kun joskus yritin uskotella, etten tarvi Zoyan tekstuurilakkoja, voi miten väärässä olin... Dollish Polishilta nappasin itselleni vielä Is This A Kissing Bookin alehinnalla.


Ja viimeiseksi tähän postaukseen löysin vielä facebookin kirppiksen kautta tehtyjä ostoksia. Vasemmanpuoleisen kuvan China Glaze on Yellow Polka Dot Bikini ja Essie Avenue Maintain.
 Oikeanpuolesessa kuvassa komeilevat taas Different Dimensionin Hearts On Fire ja pitkään metsästämäni Jade Uau!

Huh, olisikohan siinä suurin osa kevään ja alkukesän ostoksistani? Nyt on aikamoinen tavaraähky kun tämän postuaksen olen koonnut. Kyllä on taas uusia lakkoja sen verran, että ei ihan heti lopu uudet testattavat... Niin ja onnittelut sinulle, jos jaksoit oikeasti tänne asti lukea tekstitkin, etkä vain selannut kuvia. :) Oliko joku ostos mielestäsi erityisen kiinnostava tai oletko vaikka itse hankkinut jonkin saman lakan lähiaikoina?

4 kommenttia:

  1. Tilaanko mä liian paljon tavaraa kun aina oon mainittuna sun ostospostauksissa?:-D No ei vaan, kivoja ostoksia! Odotahan kun saat ne viimeksi tilatut...

    VastaaPoista
  2. Milba: Haha, niin en tie ptäiskö huolestua... :D Ei vaan, mä aina satun vaan muistaan niin hyvin mitä mä oon sun kaa tilannu, ne muut kimpat tahtoo mennä sekaisin ja en enää muista kuka niitä on tilannukaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!