maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lumenen vedenkestävät eyelinerit

Täytyy vinkata teille eräästä tuotteesta, joka on löytänyt tiensä mun meikkipussiin keväällä ja on tullut ehdottomasti jäädäkseen. Kyse on Lumenen vedenkestävistä eyelinereista. Ne kantavat nimeä Lumene Blueberry Intense Liner. Nämä ovat keväällä ilmestyneitä uutuustuotteita ja ainakin valkoinen lineri on kausituote, mutta käsittääkseni kolmme muuta sävyä jäävät perusvalikoimaan. Bongasin näitä nyt Citymarketista hintaan 9,90e tämän kuun loppuun asti, joten nyt on hyvä hetki hankkia tämmöinen testiin! :)


Linerit ovat siis vedenkestäviä, joka on hyvinkin kätevä ominaisuus varsinkin kesäkuumalla. Ja muutenkin vedenkestävä meikki pysyy helposti pitkään hyvänä. Mustasta putkilosta löytyy pitkähkö sivellin, jolla on mielestäni hyvä piirtää viivoja. Vakaata kättähän tässä tarvitaan ja vähän harjoittelua, mutta ainakin minun käteeni tämä istui oikein hyvin. Saa helposti ohutta tai paksumpaa jälkeä oman halunsa mukaan.


Linereita on saatavana kolmessa sävyssä: perus musta Intense Black, harmaa metallinen kimalteleva Grey Crystal, ruskea Khaki Crystal ja valkoinen White Crystal. Värin näkee helposti korkeista.


Testasin näitä eylinereita ensimmäisen kerran keväällä Tampereella kauneusbloggaajien miitissä, jossa Lumenen esittelijä kävi juttelemassa meidän kanssamme ja antoi testailla kevään uusia tuotteita. Yllä pari kuvaa Tampereelta. Saimme sieltä kotiin vietäväksi mustan ja harmaan linerin, joista pidin paljon. Sävyistä minua kiinnosti ehkä eniten Khaki Crystal, koska mustia linereita olen ennen käyttänyt paljon. Khaki oli jotenkin sopivan massasta poikkeava ja voisin hyvin kuvitella sitä käyttäväni. Myös valkoinen jäi mieleen ja ajattelin, että pitää kyllä hankkia nämä kaksi puuttuvaa sävyä jossain vaiheessa.


Eikä siinä kauan mennyt, kun nappasin nämä omakseni Sokoksen asiakasomsitajapäiviltä. Kun pääsin kotona testailemaan saamiani mustaa ja harmaata lineria, tykästyin näihin niin paljon, että en malttanut odottaa ostaa vielä kahta. Suosittelin näitä jopa äidillekin, joka myös omistaa nyt mustan ja khakin. Käytän näitä paljon ihan arkenakin, mutta erityisesti tykkään tehdä näillä näyttävän paksun rajauksen "iltarientoihin".

Omassa käytössäni nämä ovat pysyneet mainiosti, joten ovat todella vedenkestäviä. Lähtevät kuitenkin aika vaivattomasti mielestäni vedenkestävälle meikille tarkoitelulla meikinpoistoaineella semmoisina pieninä "riekaleina". Jos sattuu sutaisemaan väriä hieman epäsiististi, pystyy jälkeä korjaamaan, kun vain on nopea ja ei anna värin kuivua paikoilleen. Näistä onkin siis tullut ehdoton luottotuotteeni ja ihmettelenkin, miksi en ole aiemmin lötänyt vedenkestäviä rajauskyniä/-värejä kun vannon kuitenkin vedenkestävän ripsivärin nimeen.


Blogissa tulee näkymään lähiaikoina joitakin mekkejä, joissa näitä Lumenen vedenkestäviä linereita olen hyödyntänyt, sillä ne ovat  tosiaan olleet ahkerassa käytössä. Musta on aina varma valinta, mutta huomaan itse valitsevani usein mustan sijasta Grey Crystalin, jonka kimmellystä en kai voi vain vastustaa. Se on tumma kuten mustakin, mutta siinä on ihanaa pientä kimmellystä mukana. Ah, tykkään! Khaki Crystal taas on vaaleampi ja toimii minusta hyvin jonkin värillisen luomivärin kaveriksi tai jos haluaa hieman vähemmän homiota herättävät paksut rajaukset. Valkoista lineria kannattaa mielestäni käyttää esim mustan päällä tai kaverina. Se to kivasti valoa ja kimallusta meikkiin. Valkoinen on näistä ehkä se vähiten käytännöllinen, mutta kausisävynä pakko hankkia, etten jää ilman. Ja ideoita on paljon jo meikeistä, joissa valkoista lineriä voin hyödyntää. Joten mielestäni on hyvin perusteltu, että tarvitsin nämä kaikki. :D

Onko joku muu testannut näitä ja mahdollisesti tykännyt yhtä paljon kuin minä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!