tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ruby Wing osa 1

Mikä on ihan ehdoton kesäinen juttu kynsillä? No tietenkin auringon valossa väriä vaitavat lakat! Niinpä esittelen teille nyt näin kesän (ja aurinkoisten säiden) kunniaksi kokoelmani Ruby Wing lakkoja, jotka siis vaihtavat väriä auringossa. Käydäämpä läpi ensin pullokuvat lakoista. Kuvien alta löytyy lakkojen nimet samassa järjestyksessä kuin kuvissa.


Horizon, Poppy, Lily, Doux, Tide

Lakoista Peony, Doux, Lily ja Poppy kuuluvat Cupcakes & Champagne kokoelmaan, jonka lakat värimuutoksen lisäksi vielä tuoksuvatkin! Tuoksuvat lakat taitavat jakaa aika paljon mielipiteitä, mutta minä kuulun niihin, jotka tykkäävät. Minusta nämä kaikki minulta löytyvät sävyt tuoksuvat hyvilä, vaikkakin aika imeliltä jotkut. Mutta kun lakka on kynsillä, ei se tuoksu yhtään liian häiritsevästi, vaan omia kynsiä on ihana tuoksutella. :D


Strawberry Shortcake, Mystic, Peony, Moonstone


Festival, Birdie, Zen Garden, Myth

Monet näistä lakoista ovat odotelleet kiltisti testaamattomina lakkalaatikon pohjalla kevään ja kesän tuloa. Hankin näitä nimittäin useampia viime syksynä ja talvena, kun ne olivat alessa. Pari Ruby Wingiä hankin myös joskus Cesarsin avoimilta ovilta, jossa näitä "testereitä" eli kertaalleen kokeiltuja lakkoja myytiin hyvin huokeaan hintaan. Nyt kun aurinkoa ja valoa saatiin, swatchasin heti ensitekijöiseni kaikki lakat yhdelle kiekolle ja samalle kiekolle lakasin vielä muillakin auringon valoon reagoivilla lakoillani, jotta niitä voisi kaikkia kätevästi vertailla keskenään.

Rubyista tuli sen verran paljon juttua, että jaan tämän esittelyn kahteen eri postaukseen. Palataan siis mm. kiekkokuviin seuraavassa osassa, nyt esittelen parit lakkaukset.


Tein ensimmäisenä kokeilunani lakkauksen, jossa käytin lakkoja Myth, Festival ja Moonstone. Yllä lakat näkyvät sisällä eli varjossa ja alla taas auringon "vaikutuksen alaisina".


Lakkasin ensin joka toisen kynnen Mythillä ja joka toisen Moonstonella. Seuraavaksi töpöttelin joka kynteen hiemna Festivalia joihinkin kohtiin. Otin kuvat kynsistä myös ilman Festivalia, koska näin mielestäni värin vaihtuminen tulee selkeämmin esiin.


Yllä kädet sisätiloissa ja alla auringossa. Hetken aikaa kun käsiä on pitänyt auringossa, tummuvat värit selkeästi. Muutos ei tosiaan tapahdu ihan silmänräpäyksessä, vaan väri alkaa hiljalleen tummua.


Alla vielä kuva kynsistä Festivalin kanssa. Näin jälkeenpäin voisin viisastella sen verrran, että olisi ehkä kannattanut töpötellä hieman tarkemmin tuo glitterlakka kynsille. Nimittäin läpinäkyvällä pohjalla sillä ei ole niin väliä, mutta tummuessaan myös lakan pohjaväri tummuu ja näyttää helposti epäsiistiltä, jos ei ole tarpeeksi huolella häivytetty.


Toisella kertaa kokeilin keltaista Birdietä ja violettia Zen Gardenia. Päätin yhdistää lakkaan kesäiset kukkatarrat ja mietin hieman haittaako päällyslakka jotenkin värin muuttumista. Tarrat kun vaativat ehdottomasti päälleen vielä lakan. Sitten onnekseni luin jostakin ettei päällyslakan käyttö vaikuta lakan värin muuttumiseen. Hyvä näin!


Laitoin toiseen käteen pohjalle violettia ja toiseen käteen keltaista. Töpöttelin liukuvärin nimettömiin ja pikkurilleihin.


Yllä kuva lakkauksista sisällä ja alla taas ulkona parvekkeella auringon valossa. Näissä lakoissa mieelstäni väri ei muutu älyttömän paljoa, kumpikin väri oikeastaan vain tummuu hieman. Joissakin lakoissa värimuutos on aika näkyvä, näissä muutos on mielestäni enemmänkin sävymuutos.


Tarrat kestivät menossa yllättävän kauan mukana, vaikka aluksi pari meinasikin vähän repsottaa reunoista. Sain ne kuitenkin tökittyä takaisin kiinni dottingtoolilla.


Alla vielä kuva, jossa kiekotettuina Zen Garden vasemmalla ja Birdie keskellä.


Pian tulossa siis vielä toinen postaus näistä Rubyista, pysykäähän kuulolla! :) Tykkääkö joku muu käyttää näin kesällä väriä vaihtavaa lakkaa?

2 kommenttia:

  1. Ohops, onpas niitä monta... =D Tuo Strawberry Shortcake on kyllä mun ihan ykkönen (- toki ei mulla montaa muuta löydykään). Tykkään kyllä tällaisista lakoista, mutta on jäänyt siksikin käyttämättä kun en oo keksinyt mitään koristeluja lakan kanssa.

    VastaaPoista
  2. E-S: Mäkin vähän yllätyin kuinka paljon niitä on kertynyt! Tän kesän suunnitelmana on siis käyttää näitä kaikkia ainakin kerran. :) Ja taas on tullut uusia kokoelmia Ruby Wingilta, joita kyllä kieltämättä himoitsen...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!