sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Loaded Lacquer ja Dance Legend

Tässä postauksessa esittelen parin merkin lakkoja, joita blogissani ei aiemmin ole taidettu nähdä.


Ensimmäisenä pari herkullista glittertopperia merkiltä Loaded Lacquer. Näitä tuli tilattua joskus (kauan sitten jo) Milban kanssa ja kieltämättä olivat sen verran kivoja, että voisin lisääkin tämän merkin lakkoja hankkia.


Sävyt ovat Texting on the Dancefloor ja Fluffy Macaroons. Näistä jälkimmäinen pääsi sitten kynsille ja alle töpöttelin A Englandin Fonteynta, joka on ihanasta Ballerina kokoelmasta. Lakat kiinnostavat minua tottakai myös siksi, että kokoelma on balettiaiheinen. Eikä holoja nyt koskaan ole liikaa...


Tanssiteema jatkukoon vielä, sillä olen vihdoin tänä vuonna saanut hankittua itselleni Dance Legend merkin lakkoja. Merkki on venäläinen ja nimensä takia jäi mieleeni. Olihan sitä lopulta muutama pakko hankkia ja ensimmäisen Dance Legendini nappasin facen kirppikseltä joskus tässä keväällä ehkä. Samassa paketissa ensimmäisen Dance Legendini kanssa minulle matkasi myös OPIn 4 In The Morning, joka näkyy myös alla olevassa kuvassa.


Dance Legend kuuluu TermoShine kokoelmaan, eli vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Eli kun on tarpeeksi pitkät kynnet, niin kynsille tulee kiva liukuvärjäys. Lakalla ei ole nimeä, vain sävynumero 181. Yhdistin lakan Essien Sole Mateen.


Tässä vielä pari kuvaa, joissa veden avulla olen saanut lakan vaalean ja tumman sävyn esiin. Tummimmillaan tuo 181 on hyvin saman värinen kuin Sole Mate. Lämpimässä 181 on taas punainen. Tekee koko ajan mieli pestä käsiä, kun on niin hauska seurata, miten lakan sävy muuttuu. :D


Lisää muuten Dance Legendin lakkoja tulossa blogiin piakkoin! :) Mitä tykkäätte näistä lämpöön reagoivista lakoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!