keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Delush Polish

Lupailin joskus kuvia Delush Polishin lakoistani kynsillä. Tässä postauksessa nlejä herkullisen ihanaa Delushia kynsillä yhdisteltynä muutamiin muihin lakkoihin.


Halusin ehdotomasti yhdistää mustapohjaisen ja valkopohjaisen lakan toisiinsa. Nämä lakat ovat Wanna Dance With Some Bunny (valkoinen) ja Tonight's the Night (musta).


Koska kummasssakin lakassa oli värikkäitä glittereitä, vaitsin glittereiden värien perusteella pari koristelulakkaa tähän lakkaukseen ja lisäksi vielä mustan ja valkoisen koristelulakan, joilla piirtelin pari huoletonta viivaa per kynsi. Tykkäsin lopputuloksesta paljon. Sekä mustassa että valkoisessa lakassa nuo värikkäät glitterit erottuivat hyvin ja onnistuin pari sydäntäkin saamaan valkoisesta alaksta kynsille. Eli toimivat nämä indiet näin ranskalaisessa manikyyrissakin, vaikka ehkä "normaalimpi" käyttöötapa on lakata koko kynsi kyseisellä lakalla.


Instassakin jaoin kuvan näistä yllä olevista kynsistä ja myös lakkojen tekijä tykkäsi kovasti lopputuloksestani, joka tietenkin kovasti lämmitti mietlä. :)


Je Ne Sais Quoi sai kaverikseen pari vaaleanpunaista OPIa. Yllä olevassa kuvassa vasemmanpuoleinen on I Theodora You ja oikeianpuoleinen Steady As She Rose. Steady on selkeästi harmaampi ja Theodora on taas puhtaampi hento vaaleanpunainen.


Lakkasin pikkurillin ja nimettömän Theodoralla ja muut kynnet Steadylla. Joka kynteen töpöttelin vielä liukuvärjäyksen omaisesti Delushin ihanaa glitterlakkaa, jonka glitterieden sävyt sopivan mielestäni täydellisesti näihin lakkoihin. Varsinkin nuo isot pyöreät vaaleanpunaiset glitterit, joita sain muutamalle kynnelle, olivat aivan mielettömiä.Todella hempeää! Je Ne Sais Quon valkoinen pohjaväri ei näy paljoa näin ohuesti töpöteltynä.


Seuraavaksi käytin indieglitteriä hieman perinteisemmin lakkaamalla sillä pari aksenttikynttä. Valitsin muut lakat Delush Polishin Fleur De Pechen värimaailman mukaan. Seuraksi pääsivät Seppälän mattalakka (jonka päälle laitoin tosin tavallisen päällylakan) ja Yssyn vihreä glitteri, jonka olen hankkinut joskus ulkomailta.


Koristelin vielä pari kynttä kultaisilla pyöreillä niiteillä ja tykkäsin kyllä niiteistä paljon. Ne pysyivät hyvin paikoillaan ihan kynsilakalla ja ovat todella helppo tapa koristella kynnet. Pitäisi käyttää useamminkin.


Mietin koko lakkauksen mattaamista, koska yksi käyttämistäni lakoista oli alkujaan mattalakka, mutta lopulta päädyin turvautumaan pikakuivattajaan, joten ensi kerralla ehkä sitten. Varmasti näyttäisi kivalta myös mattapäällyslakalla.


Viimeisenä esittelen vielä lakan nimeltä Love Me Light Out. Valkoinen pohja ja paljon sekaväristä pientä glitteriä, sekä pinkkejä tähtiä. Tähtiä tuli mukavan helposti kynsille, ei tarvinnut edes kalastella. Kokeilin tehdä kyseisellä lakalla parille kynnelle valumajälkiä ja tavallaan tämä näyttää vähän joltakin sulalta jäätelöltä tai vastaavalta? Pohjalla taitaa olla Alessandron pinkki lakka, jos en ihan väärin muista, mutta sen lakan olen kyllä tainnut jo lahjoittaa eteenpäin, niin en saanut pullokuvaa otettua.


Mitäs tykkäätte Delush Polish -merkin lakoista? Omistatteko niitä? Tiesitkö, että lakkoja voi ostaa ihan Suomestakin CesarsShopista? :) Sieltä olen nämä omani hankkinut. (Linkki on teidän avuksi, en hyödy siitä mitenkään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!