maanantai 4. elokuuta 2014

Kuivashampoosuosikki

Muutamat lukijat ehkä muistavat, että olen hyvinkin vannoutunut kuivashampoon käyttäjä ja se on minusta melkeinpä ainoa hiustenlaittoon tarvittava tuote, mikä on ihan pakko omistaa ja olla aina mukana. Kaikkea muuta ilman kyllä pärjään, mutta kuivashampoota ilman en.


Viimeisin uusi kokeiluni kuivashampoiden rintamalla on Kicksin oma kuivashampoo. Hankin tämän jo keväällä ja samalla reissulla mukaan tarttui muutama kynsilakkakin, kuten kuvasta näkyy. Tämä unohtui vähän kaappini perälle, kun olen käyttänyt nyt kaapeistani pois tuttua Klipotekin kuivashampoota, jota on useampi pullo, koska hamstraan sitä aina Sokoksen alennusmyynnistä.

Pakko nyt todeta, että tykkäsin tästä Kicksin kuivashampoosta todella paljon! Sen tuoksu oli miellyttävä, eikä ala yskittämään kuten vaikka Klipotek kun sitä suihkii oikein antaumuksella. Tekee hiuksista puhtaamman oloiset, helposti muotoiltavat ja myös tuuheamman oloiset. Arvatkaapa vaan harmittaako etten ostanut tätä enempää, koska eihän minulla ole Kicksiä lähimaillakaan...


Housut Gina Tricot
toppi H&M
paita Seppälä
kengät Inspire

No, koska postaus jää armottoman lyhyeksi ja vähäkuvaiseksi muuten, niin pistän tähän pari kuvaa yhdestä päivän asustani (ja meikistäni). Täytyy nimittäin esitellä teille nuo ilmavankevyet, minusta niin ihanat kuvioidut kesähousuni, joita avomieheni ei voi sietää. Mutta minä se vaa tykkään. Ja useimmat kaverinikin ovat kehuneet näitä kovin kivoiksi, joten en onneksi taida olla yksin näitä housuja puolustamassa. :) Täytyykin siis kysyä nyt vielä teiltä, että tykkäättekö pöksyistä vai ette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!