keskiviikko 27. elokuuta 2014

Vappu(kynnet)

Joo, mä tiedän että Vappu meni jo aika kauan aikaa sitten... Mutta satuin nyt löytämään vasta koneeltani nämä kuvat ja tajusin, että mun pitää kyllä esitellä teille mun vappukynnet! Ja saatte samalla vähän kuulumisia koirilta. :)


Mun vappurutiineihin on kuulunut jo useamman vuoden ajan "vappukuvan" ottaminen. Joka vappu siis minusta ja Veetistä on otettu jonkinlainen yhteiskuva ja alla näkyy se ihan ensimmäinen kuva, joka perinteen aloitti. Veeti tuli meidän perheeseen vain pari päivää ennen vappua ja siitä noin vuoden päästä tuo eka kuva on otettu. Tottakai nykyään otan kuvan myös Bobon kanssa, kuten yllä näkyy. Ja Bobo kun rakastaa olla sylissä, niin poseeraa ihan mielellään näin. :)


Ehkä kaikki muistavatkin vielä, että tänä vuonna vappu oli aikamoisen kylmä? No, sen voi päätellä ihan alla näkyvästä päivän asustanikin. Vappupäivänä olen tottunut käväisemään vapputorilla, se on kuulunut vapun rutiineihin jo ihan lapsesta lähtien. Pitäähän sitä päästä ylioppilaslakkia vähän ulkoiluttamaan kerran vuodessa. :) Tällä kertaa torireissulle piti varustautua ihan tumpuilla ja kunnon kaulahuivilla. Hrr!


housut H&M
neulemekko  H&M
takki Vero Moda
huivi H&M
kengät Attitude
korvakorut Seppälä(?)
tumput äidin naapurin neulomat
laukku ?

Vapun kunniaksi heittäydyin oikein villiksi ja tein silmämeikin vihreän ja keltaisen sävyillä. Harmi kun en tähän hätään ainakaan löytänyt mitään parempia meikkikuvia, koska en yleensä näitä värejä meikissäni käytä.


Toinen vappuperinteeni on jäätelön syönti. Vappuna viimeistään pitää siis ostaa kioskista ensimmäinen irtojäätelöpallo ja se syödään, vaikka tulisi kissanpoikasia taivaalta. Ei tullut kissoja, mutta räntää alkoi tiputella juuri, kun saimme jäätelöt käteemme. :D Siinä sitten Sokoksen katoksessa syötiin nopeasti jäätelöt ja lähdettiin äkkiä kävelemään kotiin, että tulisi lämmin!


Se miksi tätä postausta lähdin tekemään, vaikka vapusta on ikuisuus aikaa, on näissä kynsissä! Päätin meinaan vappuna kokeilla jotain ihan uutta kynsilleni. Bongasin facesta videotutoriaalin "meduusakynsistä", jossa dotting toolilla töpöteltiin meduusamaisia pilkkuja kynsille. Päätin kokeilla tekniikkaa itsekin. Pakko myöntää, että mallivideon kynnet olivat kieltämättä kyllä hieman hienommat, mutta tykkäsin näistä kuitenkin. Hieman ohuempi ja juoksevampi lakka olisi voinut olla avain siihen, että palloista olisi tullut enemmän läpinäkyviä ja meduusamaisempia. Silti nämä olivat mielestäni hauskat ja vapuksi sopivan värikkäät, vaikka mustapohjaiset ovatkin.


Nyt kun näin nämä kynnet taas, ajattelin ottaa revanssin ja kokeilla tätä vielä uudelleen! Voisin kokeilla myös jollekin eriväriselle pohjalle, ehkäpä jollekin siniselle? Täytyy yrittää kaivaa se esimerkkivideokin jostain, niin voisin sen teille linkata myös.

2 kommenttia:

  1. Aamun wtf fiilikset kun huomaan postauksen otsikon alkavan sanalla vappu!:D mut kiva lukea myöhään kuin ei milloinkaan!

    VastaaPoista
  2. Kynsille: Ahhahahaa, hyvä että otsikko herätti jonkinmoista kummastusta! Mutta tosiaan, ei se nyt kai niin justiinsa ole. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!