maanantai 25. elokuuta 2014

Random kynsiä

Voi ääk, miten tässä nyt tämmöinen postuastauko tuli?! Mulla on ollut tosi kiirettä nyt ja kerron niistä kiireistä varmasti myöhemmin paremmin, mutta blogihiljaisuutta rikkoakeni teen nyt tämmöisen vähätekstisen ja kuvapainotteisen kynsipostauksen. Tässä siis kesältä muutamia kynsiä, joita en ole syystä tai toisesta saanut aiemmin blogissa julkaistua.


Jaden hololakat on ihania! Näitä on tullut hakittua muutama ja tässä kynsillä kahta eri ihanuuta: Fascinio Violeta ja Deja Vu. Mä haluaisin ihan kuollakseni tämmöisen keltaisen, mutta sitä ei tunnu saavan mistään, ei siis ainakaan Suomeen toimitettuna. :(


Posti toi ihanan keltaisen Yellow Polka Dot Bikinin China Glazelta ja sen kaveriksi valkkasin OPIn This Gown Needs A Crownin, joka on kiva mattamainen hopea lakka, jota suositellaan käytettäväksi ilman päällyslakkaa. Pari keltaista kynttä sai koristeekseen vielä niittejä.


Kesällä keltainen on ehdottomasti yksi suosikkivärejäni ja yllä olevista kynsistä tykkäsin paljon. Liukuvärjäys kahdella lakalla, mustat tarrat ja kultaisia pilkkuja vielä kokonaisuutta kruunaamaan.


Oon ollut aika laiska koristelemaan kynsiä ja paljon on menty tosi yksinkertaisella linjalla. Silloin turvaudun usein hiekkalakkoihin ja/tai glitterlakkoihin, joilla on kiva & helppo tehdä aksenttikynsiä. Yllä näkyviin kynsiin inspiraation lähteenä toimi jossain määrin muuten alla näkyvä peitto, jonka sisällä Bobo söpösti torkkui. :)


Millaisia kynsiä te yleensä teette kesällä? Suositteko esim joitakin tiettyjä värejä?

2 kommenttia:

  1. Aika paljon neonsävyjä ja valkopohjaisia lakkauksia oli kesällä. :) Nyt jo vähän syksyisempää varmaan seuraavaksi..
    Hommaa Dance Legendin holotopperi, lineaarinen ja näyttäis aika voimakkaaltakin, sopiva keltainen vaan alle, Minailsille tulossa ja saa alehinnalla ennakkotilattua :D Ite en jaksa odottaa että saan sen käsiini, toinen mikä tulee on se hiekkatopperi. Ihanaa ku saa minkä tahansa värin nyt tekstuuriksi kohta :D Toivottavasti tulee syksyllä kunnon auringonpaisteita vielä et voi uutta holoa ihailla :)

    VastaaPoista
  2. rose86: Hei hyvä idea tuo holotopperi! Pitääkin varmaan tilata, koska oon muutenkin aatellut, että eihän sitä MiNailsin ennakkotilausta voi vaan jättää väliin. Sen hiekkatopperin tilasinkin jo DanceLegendilta ja pitäis nyt päästä testaamaan!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!