sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ruby Wing osa 2

Taas olisi aika tutkailla hieman Ruby Wingejäni! Lakkasin kaikki Rubyt ja muutkin auringon valoon reagoivat lakkani kiekolle, jotta voisin vertailla helpommin lakkojen värejä auringonvalossa ja varjossa.


Yllä lakat ulkona "auringon valon vaikutuksen alaisena" ja alla sisällä otettu kuva, jolloin lakat näyttävät siis samalta kuin pullossa.


 Ruby Wingejä löytyy siis yhteensä 13 ja tässä vielä kaikkien sävyjen nimet:
1. Festival
2. Birdie
3.Zen Garden
4. Myth
5. Horizon
6. Poppy
7. Lily
8. Doux
9. Tide
10. Strawberry Shortcake
11. Mystic
12. Peony
13. Moonstone

Kiekolla on myös kaksi Wild & Mildiä: 14. Wolfsbane Powder ja 15. Pixie Kiss. Numero 16 on Dance Legendin lakka 194. Pixie Kiss on aika saansävyinen sekä auringossa että varjossa, joten se on vähän harmi. Nuo Wild & Mildit piti ostaa ihan sokkona, koska niistä ei ollut missään mitään kuvia tai infoa, miten väri muuttuu ja ehdin ostaa vain kaksi kun nämä katosivat niin nopeasti Seppälän hyllyitä. Olisin kyllä voinut ostaa pari lisääkin.


 Yllä vielä pullokuvat Wild & Mildin sekä Dance Legendin lakoista.


Kynsille pääsi pirteä pinkki Horizon. Se on sisällä pinkki ja ulkona syvä punainen. Alla mielestäni aika hyvä vertailukuva, jossa toista kättä on pidetty auringossa ja toista varjossa. Väri vaihtuu siis selkeästi erilaiseksi auringossa.


Toisessa lakkauksessa yhdistin Dance Legendin 194:n ja Ruby Wing Mythin. Ensin kuvaa auringossa...


Oli muuten jännä huomata, miten nopeasti Dance Legendin lakka reagoi aurinkoon, sillä Ruby Wingit tummuvat sillä tavalla pikkuhiljaa. Mutta tuo DL vaihtoi väriä suorastaan silmänräpäyksessä. Huomasin myös, että olisi voinut levittää lakan vähän huolellisemmin, koska auringossa lakan epätasainen levitys näkyy kun pohjaväristä tulee värillinen. Varjossa se ei haittaa, koska pohja on läpinäkyvä. Alla kuva lakkauksesta vielä varjossa.


Nyt olisi sitten minun Ruby Wingini esitelty. Tosin kävin vasta vähän aikaa sitten kuolailemassa Cesarsilla uusien kokoelmien herkullisia lakkoja. Tykkään kun värin vaihtuu näissä hyvin selkeästi (esim Rodeo) ja kyllä jossain vaiheessa on pakko hankkia joitakin lakkoja näistä uusimmistakin kokoelmista. Sweet Fantasyssa oli pari kivan näköistä glitteriä. Linkit ovat taas teitä helpottamaan, en hyödy niistä mitenkään.

Olen tehnyt vielä pari muutakin lakkausta näillä väriä vaihtavilla lakoilla, jotka varmasti päätyvät piakkoin blogiinkin asti. Vielä olisi kai kesää jäljellä sen verran, että näitä lakkoja voi ja ehtii hyvin käyttää, vaikka viileämpää säätä on kai säätiedotuksen mukaan luvassa. Toivottavasti aurinko ei kuitenkaan ihan kokonaan unohdu mihinkään pilviverhon taakse, vaikka vähän viilenisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!