lauantai 9. elokuuta 2014

Normi postipäivä?

No myönnettäköön, ettei mun postiluukusta ihan joka päivä tipahda kolmea pakettia tai maksikirjettä. :D Mutta olisihan se aika hauskaa... Tarkennettakoon sen verran, että kaksi kirjekuorta tulivat postin mukana ja paketin kävin hakemassa pakettiautomaatista. Ja sitten vaan availemaan!


Varsinainen "pakettipaketti" (eli ei paksu kirjekuori) sisälsi lähinnä parin kimppatilauksen lakkoja, mm Dance Legendin lakkoja! Osoittaa hyvää itsehillintää, että maltoin odottaa ja ottaa nämä kaikki samalla postituksella, kun satuin tekemään useamman kimpan saman henkilön kanssa. Säästäähän siinä kivasto postikuluissa, eikä tarvitse juoksuttaa kaveria koko ajan postissa lähettelemässä mulle lakkoja. :D


Paketin lähettäjä oli myös ystävällisesti hankkinut minulle reissussa ollessaan muutaman Kikon lakan ja olin ikionnellinen, että sain vielä kolme Cupcakea lisää kokoelmiini! :)


Dance Legendiltä oli pakko hankkia Sahara Crystal päällyslakka, jonka on tarkoitus tehdä msitä vain lakasta hiekkalakka! Kuulostaa niin jännältä! Lisäksi hankin pari mielenkiintoista multichromea, joista toisesta kyllä puuttuu kokonaan tarroitus, joten pitää selvitellä mikäs tämän numero olikaan (toinen on 092, kutne kuvasta näkyy). Kuvassa oikeassa reunassa vielä Gold Leaf & Silver Leaf lakat, eli kultahippuja ja hopeahippuja.


Samassa paketissa oli vielä Pueenilta tilattuja juttuja, nimittäin kaksi laattasettiä ja isompi kotelo, johon kaikki laatat mahtuvat hyvin. :) Esittelen näitä paremmin, kun saatte kurkistaa tarkemmin leimauslaattakokoelmaani.


Tein pitkästä aikaatilauksen myös Mimaxille ja siihen oli syynä suurelta osin Mimaxin tarjous OPIn lakoista. No, mukaan tarttui sitten vielä iso kasa siirtokuvia, pari alelaattaa ja sain vielä yllärinä ison glitterpirkin! Olin aivan pakotettu hankkimaan muutaman puuttuvan ihanuuden, kuten pari Gweniä (Push and Shove ja Hey baby), Innie Minnie Mightie Bown ja ainoan kokoelmastani uupuvan Bond-tytön: Vesperin. :) Vesper on kyllä aika ruman näköinen pullossa. On kyllä jännä lakka, eivät muut hiekkalakat minusta ole tämmöisiä muodonmuuttajia, koska lakka on todella erinäköinen kynsillä, siis ihan eri värinenkin.


Viimeisenä esittelen vielä kolme vaihtaria. Eli luovuin kolmesta lakasta, sain kolme tilalle. Kätevää. :) OPIn Love.Angel.Music.Baby. oli pakko saada ja nyt mulla on kaikki Gwenit, mitkä halusinkin. Different Dimensionin ja Crazy Polish Ladyn valkopohjaiset glitterit vetosivat taas yllättäen muhun ja kai parille valkopohjaiselle on vielä tilaa... Täytyy ehkä laskea, kuinka monta tämmöistä valkopohjaista lakkaa mulla on. Ne ovat ehdoton heikkouteni.


Nämä ihanuudet kotiutuivat mulle kyllä jo kesän alussa, mutta hukun niin noihin luonnoksiin, että nämä meinasivat unohtua sinne. Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!