torstai 28. elokuuta 2014

Isadora, mosaiikkia ja MiNails

Taas on vähän tämmöinen sekametelisoppa tämä postaus, mutta mulla on niin paljon kaikkee asiaa teille, että pistetään taas kolme kärpästä jne.


Ensinnäkin mun täytyy hehkuttaa mun tän kesän yhtä lempparituotetta: Isadoran Twist-Up Gloss Stickiä. Se on siis huulipunakynä, joka antaa kivasti sävyä ja kosteuttaa huulia. Omani on kesän Sunset in Rio kausikokoelmasta ja olen kyllä ehdottoman rakastunut tähän pirteään Knock-Out Pink sävyyn.


Tämä on mielestäni mainio vaihtoehto, jos tykkää käyttää huulirasvoja, mutta haluaa vähän myös sävyä huulilleen. Tätä käyttäessä ei kaipaa huulirasvaa ja sävy pysyy kuitenkin hyvin huulilla. Pakkaus on kätevä käyttää ja pitää mukana. Kynämäisellä päällä saa siistiä jälkeä ilman huultenrajauskynääkin. Tykkään! Varmasti tule hankkimaan muitakin kynämallisia huulituotteita jatkossa. Katsoin muuten että Isadoran huulikynät olisivat Citymarketeissa nyt tarjouksessa! Harmi, etteivät kuulu kaikkien Cittareiden valikoimiin!


Sitten esittelen teille Color Clubilta lakkoja, joiden testaamista kynsille odotin kyllä jännityksellä. Tämä mosaiikkikokoelma on aika hauska ja lakkoja löytyy kuudessa sävyssä. Sain sinisen Blue Beadedin kapanpäälle kun tilasin muita lakkoja Cesarsilta ja se sopi mielestäni täydellisesti kaveriksi aiemmin hankkimalleni violetille Love You To Piecesille.

Sinisen mosaiikin alle laitoin violetin lakan ja violetin mosaiikin alle vaaleanpunaisen lakan. Nämä yhdistelmät toimivat mielestäni hyvin. Pohja ei ole liian samaa sävyä, mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin.


Mietin pitkään pitäisikö tätä koristella jotenkin ja aluksi olinkin n. vuorokauden ilman mitään koristeita. Oli vähän alaston olo ilman koristeluja, jäi semmoinen olo että kynnet kaipaavat vielä jotain. Päätin kokeilla kuitenkin kynsien koristelua tarroilla. Kaivoin kokoelmistani muutamia "jämätarroja", jotka sopivat mielestäni kivasti tässä lakkauksessa.


Lopuksi vielä täytyy mainostaa hieman erästä suhteellisen uutta suomalaista nettikauppaa, joka kantaa nimeä MiNails. Valikoimassa on monia mielenkiintoisia merkkejä, joita ei aiemmin ole Suomesta saanut ja sattuipa vielä niin mainiosti, että voitin Emman arvonnassa kyseiseen kauppaa 50e lahjakortin! Voi sitä onnenpäivää! Ja voi sitä valinnanvaikeutta! Siis olisin helposti tuhlannut satasenkin lahjakortin... Köh...


Mitäpä sitten lopulta tarttui mukaan? No kaikkea semmoista, mitä en ole ikinä ennen testannut! BBF leimauslaatat olivat minulle ihan uusi tuttavuus ja kun yhdessä laatassa oli ihania tanssiaiheisia kuvioita, niin pakohan näitä oli tilata. Otin lopulta kolme ja vielä jäi pari hankintalistalle... Toinen uusi tuttavuus minulle olivat Cadillacquerin lakat. Olen niitä monesti joissakin nettikaupoissa katsellut, mutten aiemmin ikinä tilannut. Nyt tuli niitäkin tilattua kaksi, koska yhdelle tulisi yksinäistä lakkalaatikossa ilman samanmerkksitä kaveria, eikö? :D Pari arkkia siirtokuvia tarttui vielä mukaan ihanilla höyhenkuvioilla, vaikka lahjakortin summa olikin jo kulutettu noihin muihin. Mutta kun samaan pakettiin sai...


Hankkimani lakat ovat sävyiltään Pinkman ja Dollhouse. Huomaa ehkä jotenkin, että olen mieltynyt tuommoisiin harmahtaviin vaaleanpunaisiin ja violetteihin? Ne ovat jotenkin kovin vastustamattomia! Mietin pitkään, että pitäisi hankkia kaksi selkeästi erisävyistä lakkaa, mutta kun en osannut valita näistä kahdesta kumman otan, niin otin sitten molemmat. Tämän merkin lakkoja on käsittääkseni saatavilla aina muutamia kappaleita, joten ne itseä miellyttävät kannattaa hankkia heti, ettei vain jää ilman. Valikoima löytyy siis täältä.


Tein uusilla Cadillacquereilla heti itselleni kynnet kun ne minulle saapuivat. Lakat saapuivat sopivasti juuri ennen kuin lähdin viettämään valmistujaisiani kotikaupunkiini ja olinkin etukäteen vähän suunnitellut näiden kahden lakan yhdsitämistä samaan lakkaukseen. Lisäksi nämä sopivat hyvin vaaleanpunaiseen valmistujaismekkooni.


Koristelut tein hopeilla niiteillä ja lopputuloksesta tykkäsin paljon. Nämä kestivät kaiken lisäksi hyvinä monta päivää. Saivat myös paljon kehuja kavereilta ja muilta vierailta. :)

Mainitaan vielä, että postauksen linkit on tarkoitettu teitä auttamaan, en hyödy niistä mitenkään. :)

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!