torstai 24. heinäkuuta 2014

Kesähiekkaa

Jos joku ei ole huomannut, niin tykkään kovin paljon hiekkalakoista. Ja niitä tulee ostettua jatkuvasti lisää. Nyt olen huomannut, että hiekkalakoilla tulee kyllä lakkailtuakin aika useasti. Hyvä näin, koska eri sävyjä alkaa olla varastossa jo aika kiitettävästi. Hiekkalakat ovat usein semmoinen turvalakkaus, mikä ei voi mennä pieleen. Mutta olen viime aikoina kokeillut käyttää hiekkalakkaa myös vähän "tavallisesta poikkeavasti", eli muutenkin kuin perus yksivärisissä lakkauksissa.


Yllä olevat kynnet sopisivat vaikka pääsiäiseen, mutta pääsiäiskynnet eivät ole kyseessä. Halusin tätä ihanaa Lumenen keltaista hiekkalakkaa kynsille ja kaveriksi valikoitui vaaleanvihreä Golden Rosen hiekkalakka (jonka nimi on joku ärsyttävä nuerosarja, jota en jaka käydä nyt tarkistamassa), Kikon keltainen perus lakka ja pisteissä mukana vielä alla olevassa kuvassa näkyvä vaaleanpunainen Essence.


Tämä lakkaus syntyi täysin Femme Fatalen lakan ympärille. Minusta tuo oranssi persikkainen lakka vaaleanpunaisine & oransseine hexoineen ja mustine pikku pilkkuineen on vain jotenkin aiva älyttämön hauska, herkullinen ja söpö. Tosin tarkemmalla tarkastelulla ja netistä lukemalla selvisi, että mustat pilkut ovatkin ainakin jonkun blogin mukaan todella tummia pinkkejä? No, mustilta ne kyllä näyttää minulle. Yllä olevan lakkakuvan värit ovat muuten ihan pielessä, koska tämä lakkakolmikko oli aivan äärettömän vaikea kuvata. Värit ovat oikeammat kynsikuvissa.


Mustat pisteet erottavat vaaleanpunaisen puolen oranssista ja pisteet tein vanhalla H&M:n lakalla, jota nyt yritän kulutella loppuun. Toimii edelleen kyllä hyvin, vaikka onkin vuosia vanhaa. Mutta on kohta onneksi käytetty loppuun. (Kerrankin lakkamäärä pienenee yhdellä, eikä kasva kuudella!)


Harmikseni en löytänyt näiden kuvien kynsiin käytettyjen lakkojen kuvaa. Niitä oli meinaan paljon! Kynsien vaakasuoraan liukuväriin käytin nimittäin muistaakseni neljää eri hiekkalakkaa ja lisäksi vielä keltaiset pisteet Lumene aiemmin mainitulla kirkkaalla hiekkalakalla. Pisteet on tehty lakan omalal siveltimellä kun ei ollut dotting toolia tarjolla ja se vähän näkyy. Mutta häiritsee kuvissa enemmän kuin luonnossa. :)


Miten te yhdistelette hiekkalakkoja keskenään tai muihin lakkoihin? Saa vaikka linkitellä postauksia/kuvia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!