lauantai 12. heinäkuuta 2014

Brassia ja bloggaajalakkoja

Myönnettäköön alkuunsa, etten ole itse mikään intohimoinen jalkapallon seuraaja, mutta koska kotona asustaa yksi sellainen, on meilläkin katseltu MM-kisoja aika tiiviisti viime aikoina. Minulla ei myöskään ole mitään ehdotonta suosikkijoukkuetta, mutta koska pelit pelattiin tällä kertaa Brasiliassa, valitsin sen teemaksi kynsilleni. Pitäähän sitä nyt kai edes yhdet teemakynnet tehdä jalkapallonkin ympärille kun on tämmöiset harvinaisen hienot kisatkin. :)


Brasilia on teemana vilahdellut niin OPI kuin Essencenkin lakoissa. Sain itselleni sopivasti Essencen Brasiliat (ja samalla muutamia muitakin lakkoja, mutta esittelen ne tulevassa megahyperostosesittelypostauksessa) ja niistä valitsin heti vihreän, sinisen ja keltaisen kynsilleni. Nämä luonnollisesti siksi, että ne ovat Brasilian lipun värit. Lisäksi kynsillä valkoinen lakka (taisi olla Kiss merkiltään) ja Konadin mustalla leimaukset Konadin laatalla.


Päätin uskaltautua taiteilemaan pariin kynteen Brasilian liput, siis hyvin pelkistetyt versiot, mutta kyllä nämä minusta ihan esikuvaltaan näyttävät. Tai että tunnistaa ainakin, mitä tässä on haettu takaa? :) Jalkapalloja halusin myös leimata pariin kynteen ja päätin vielä peukaloihin kokeilla vesiputouslakkausta, mutta minulla ei ollut siihen kovin hyvää sivellintä.


Toinen asia, mikä on pakko pistää tähän samaan postaukseen on pieni hehkutus ihanista Dollish Polishin bloggaajakokoelman lakoista, joista onnistuin hankkimaan itselleni kolme, ennen kuin ne myytiin jo loppuun Cesarsilla. Tällä hetkellä lakkoja voi siis ennakkotilata.


Koko kokoelma on mielestäni aivan ihana ja edelleen jäin himoitsemaan muutamaa puuttuvaa lakkaa... Katsotaan, jos joskus tulee tilattua nekin. Nyt hankin siis Saara Sarvaksen Unicornificationin, Sonnen Sonnlight Starin ja Better Not Wasten, joka taisi olla kaikkein suosituin lakka tässä kokoelmassa. Niin ja viimeisen lakan takana ovat siis Better Nail Dayn ja Wasting Lifestylen ylläpitäjät. Kaikki blogit varmasti ihan tuttuja lukijoille... Ja swatcheja löytyy monista blogeista jo. Itse en osaa päättää mitä laittaisin ensimmäisenä kynsille....


Samassa tilauksessa bloggaajalakkojen kanssa kotiutui pari muutakin lakkaa. Dollish Polishilta kun ilmestyi vähän aikaa sitten Ultimate Fandom kokoelma myöskin ja siitäkin pitäisi hankkia lakkoja! Liikaa kaikkea ostettavaa! No, nyt tyydyin vain yhteen kokoelman lakkaan, jonka inspiraationa on Star Wars. Mä olen joskus fanittanut Star Warsia ihan kympillä. Keräsin kaikkia tarroja jne. Tämän lakan nimi on hurjan pitkä, mutta aivan mahtava: These Are Not The Droids You Are Looking For. Niin ja OPIn AmazOn... AmazOff oli tatjouksessa. Se on himotuttanut jo pidempään. Eikä se tässä konkurssissa enää paljoa tuntunut. :D

Kuinka moni muu on tehnyt jalkapallokynnet? Entä ketkä kaikki hankkivat näitä ihania bloggaajien suunnittelemia lakkoja?

3 kommenttia:

  1. Joo, munkin tuli hankittua Sonnen ja Sissi-Emman lakat :) Ne oli ihan omat suosikit siitä kokoelmasta. Muut ei oikeastaan kiinnostaneet silleen yhtään. Mutta mahtava juttu silti :) Tänään Saksa voittoon! ;)

    VastaaPoista
  2. Liisa: Joo, Saksalle peukut pystyssä! Jos vaikka äkkiä jotkut kannustuskynnetkin väsäis vielä tänään?!

    eekku: Kiva kun tykkäsit! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!