maanantai 21. heinäkuuta 2014

Laastaria nenälle!

Vinkkasin täällä, että löysin Bik bokista aivan mahtavan tuotteen, josta tuli niin nuoruus mieleen. Nimittäin "nenänpuhdistuslaastareita" vai pitäisikö näitä kutsua mustapääliuskiksi vai miksikä?


Kuinka moni on näitä käyttänyt joskus teininä/nuorena? Käsi ylös nyt! Silloin ne olivat siis Niveaa merkiltään. Laastari kiinnitettiin nenälle ja kun se vetäistiin pois, siihen jäivät kiinni kaikki epäpuhtaudet ja mustapäät! Ällöä! Mutta ihanan ällöä! Ainakin minusta oli niin kovin palkitsevaa tuijotella sitä irti repäistyä laastaria ja tutkailla niitä kaikkiä ällötyksiä jotka siihen olivat tarttuneet! Ah ja yök samaan aikaan! Niin palkitsevaa! Tuote siis tuntui toimivan vallan mainiosti, koska laastari oli aina kovin karun näköinen käytön jälkeen.


Näitä piti tietenkin päästä testaamaan! Vietin päivän ulkona auringosta nauttien ja kotiin päästyäni päätin suihkun jälkeen pistää nämä Bik Bokin liuskat testiin. Yllättävän kauan muuten panttasin näitä, kun halusin ehdottomasti ehtiä heti kirjoitella ensivaikutelmiani ylös. Voivatko nämä olla tosiaan niin koukuttavia kuin muistelin?


Paketissa on kuus yksittäispakattua liuskaa ja mukana tulee selkeät käyttöohjeet suomeksi. Muistin kyllä nuoruudestani miten näitä käytetään, ihan samoilla ohjeilla mennään edelleen. Pese kasvot ja jätä ne märiksi, jotta laastari tarttuu ihoon. Asettele laastari paikoilleen ja painele kunnolla kiinni ihoon. Jos liuska ei tartu,s itä voi kastella sormenpäällä lisää. Liuskan annetaan vaikuttaa 10-15min, jonka aikana se kovettuu ja kuivuu. Sitten se repäistään pois. Jos laastari ei tunnu lähtevän, sitä voi taas kastella, jotta se irtoaa helpommin.


Paketilla on hintaa noin 8e. Suurin ero Nivean vastaaviin laastareihin on väri, nämä ovat nimittäin mustia. Musta väri tulee uskoakseni siitä, että näissä on hiiltä. Mustan värinsä ansiosa nämä eivät ole ehkä ihan niin ällöjä, kun kaikkia epäpuhtauksia ei erota laastarista niin hyvin?

Liuskoja saa käyttää 1-2 kertaa viikossa, niin että väliin jää vähintään kolme välipäivää.Itse en ehkä ihan näin usein viitsi liuskoja käyttää, tulee se en verran hintavaksi mielestäni. Mutta kerran viikkoon tai pariin ainakin uskon näitä käyttäväni.


Omalla kohdallani tuote toimi aivan kuten muistelinkin. Ihosta irtosi todella paljon ällöttäviä epäpuhtauksia, tosin nenä pielistä ei ihan kaikki irronneet, vaikka laastarin painelinkin hyvin kiinni. Mustasta laastarista epäpuhtaudet oli kyllä vaikeampi huomata. Enkä nyt viitsi laittaa teille tähän kuvaa käytetystä laastarista, säästän teidät siltä. Ihohuokoset näyttivät  kuitenkin puhtaammilta ja iho tuntui äärettömän pehmoiselta ja mukavalta laastarin käytön jälkeen. Hieman mustaa väriä jäi joihinkin kohtiin nenää, mutta sen sai kasvovedellä pois.

Olin näistä niin innoissani, että menin selittämään ihan onnessani avomiehellekin laastareista ja hänkin halusi testata! Joten eiku laastari hänenkin nenäänsä ja sitten odoteltiin. Lopputulos ei ollut ehkä ihan yltä ällöihana kuin minulla, mutta häneltäkin kyllä epäpuhtauksia laastariin irtosi kiitettävästi.

Aion kyllä nyt metsästää käsiini niitä Nivean vastaavia, joissa on omat laput myös otsalle ja leualle. Niitä kun on kuulemma edelleen myynnissä. Ja oma otsani/leukani kyllä kaipaisi ehdottomasti laastarikäsittelyä. :)

Kuinka moni muu on joskus kokeillut tämmöisiä puhdistusliuskoja?

4 kommenttia:

 1. Muistan!! Ma taisin kylla aikoinaan kayttaa Yves Rocherin vastaavia. Yhta kaikki, tormasin tallaisiin joku aika sitten itsekin ja pakkohan niita oli ostaa. :)

  VastaaPoista
 2. Just viime viikolla koitin tollaista laastaria ekaa kertaa elämässäni, oli kyllä hauska kokemus :D Sain sen laastarin joskus eBaystä jonkun tilauksen mukana lahjaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kata: Niin nostalgista! :)

  Sara: Hauska kuulla, että näitä tosiaan saa taas eri paikoista ja eri merkeiltä! Mä kävin ostaan nyt niitä Niveankin! :)

  eekku: Kannattaa kyllä, musta nää on aika koukuttavan hauskoja. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!