lauantai 29. maaliskuuta 2014

Shoppailua Cesarsilta

CesarsShop on yksi mieluisimpia shoppailupaikkoja, jos satun tilaamaan kynsilakkoja tai muita kynsiin liittyviä juttuja suomalaisesta verkkokaupasta. Olen kaupassa asioinut jo monen vuoden ajan, silloin aluksi kun tämä oli se paikka, josta Konadin leimausjuttuja sai ostetuta! :) Viime aikoina kaupan tuotevalikoima on vaan laajentunut entisestään, joka on mielestäni mahtava asia. Lisäksi tietyin väliajoin on aina hyviä tarjouksia, joihin itse ainakin tykkään tarttua.


Jokin aika sitten kauppaan tulivat myyntiin Delush Polishin ihanat indielakat! Minun oli pakko heti tilata niitä ja sain lopulta valkattua kolme ihanuutta ostoskoriini. Yllätys oli mlekoisen suuri, kun kuorta aukaistessa huomasin, että sainkin neljä lakkaa! Nimittäin kuvassa vasemmassa reunassa näkyvä Star Gazer tuli minulle kaupanpäälle! Parasta tässä oli ehkä se,e ttä juuri kyseisen lakan ostoa harkitsin pitkään, mutta sitten iahn viime metreillä jotin sen pois tilauksestani. Oli siis kiva saada tämäkin pirteä glitterpommi ja lopulta sen testaaminen huokuttelikin ensimmäisenä eniten, ehkäpä pirteän värinsä perusteella. Ne varsinaisesti tilaamani lakat ovat valkopohjainen Love Me Light Out, tummapohjainen Tonight's the Night ja toinen valkopohjainen hempeä Je Ne Sais Quoi.

Mä vaan tykkään jotenkin hirmu paljon noista vaaleapohjaisista indieistä, ne ovat ehdottomasti heikko kohtani! Päätin ottaa pienen riskin ja tilasin näiden vaaleiden kaunottarien lisäksi tuon mustalla pohjalla varustetun moniväriglitterin, vaikka en ihan varma ole tuleeko semmoista käytettyä. Pohja on aika tumma makuuni (kun viihdyn paremmin vaaleammissä kynsissä), mutta nuo moniväriset glitterit näyttävät vaan niin ihanilta ainakin näin pullossa tuolla tummalla pohjalla! Mielenkiinnolal kyllä odotan, että pääsen testaamaan tätä kynsillekin. Vaikka sitten aksenttikyntenä, jos se tuntuu joka sormella jotenkin liian synkältä.

Delush Polisheista jäi himotuttamaan ainakin seuraavat sävyt vielä: Forever Young, Moves Like Jagger (ei vähiten hauskan nimen puolesta) ja Cirque Fantastique (yllättäen valkopohjainen taas). Linkkejä klikkaamalla näette millaisia kaunottaria nämä ovat, en linkkien klikkailuista hyödy mitenkään.


Eikä kulunut kauan aikaa kun bongasin, että OPIn lakkoja saa kolme kahden hinnalla ja sellaista tarjoustahan ei voinut jättää käyttämättä. Vähän harmittaa kun en voinut tilata nyt Gwen Stefani lakkoja, kun odottelen niitä edelleen tulevaksi ulkomailta, mutta silti löytyi kolme ihanaa lakkaa kotiutettavaksi. Niin ja jälleen kerran kuoresta paljastui kiva kaupanpäällinen, nimittäin kiekollinen niittejä! Mä oon kovasti tykästynyt viime aikoina niitteihin ja tässä kiekossa on tosi monipuolisesti eri mallisia.

Lakat ovat yllä olevan kuvan mukaisessa järjestyksessä söpön värinen Muppetsien Let's Do Anything We Want!, isoja kultaglittereitä sisältävä I Reached My Gold ja Brazil kokoelman kaunotar Don't Bossa Nova Me Around. I Reached My Gold vähän jännittää, että ovatko nuo glitterit kuinka törröttävää sorttia, vai saako ne suht tasaisesti kynnelle, mutta kun tämä on niin kaunis ja mua on jäänyt vähän harmittamaan etten hankkinut hyvin samanlaista When Monkeys Fly! lakkaa, niin pakkohan tätä on nyt testata. Brazilia kokoelma on mulle taas semmoinen, että siitä on jatkuvasti saatava " vielä yksi lakka lisää". Kohta mulla on varmaan koko kokoelma... :D


Niin ja olihan mun siis pakko saada testata heti edes yhtä uutta lakkaa! Pienenä haasteena on tosiaan tällä hetkellä se, että mulla on muutto menossa ja samalla pitäisi kovaa vauhtia työstää myös opinnäytetyötä ja tanssituntejakin pitäisi kevätnäytöksineen suunnitella jossain välissä! Eli kamalasti ei ole lakkausaikaa nyt ja kynnetkin kyllä saavat olla aika kovilla tässä laatikoita pakatessa ja purkaessa. En ole oikeastaan kynsiäni viime aikoina koristellut, vain lakkaillut. Kaivoin esimerkiksi tämän upean China Glazen Swanky Silkin laatikostani pari päivää sitten, koska se on upea ihan pelkältäänkin! Väri vaihtelee tarkastelukulmasta riippuen kultaisen ja pinkin välillä. Joistakin kulmista kultainen taittaa jopa hieman vihertävään- ja pinkki taas persikkaiseen sävyyn. Kerrassaan mainio lakka, joka saisi päästä useammin kynsille!


Koska kynsilläni oli vain tämä yksivärinen lakka, ajattelin testata sen päälle uutta Star Gazeira, koska halusin jotakin pirteää kynsille näin ihanien aurinkoisten kevätpäivien innoittamana. Mun yksi kaveri sanoi, että näistä kynsistä tule ihan mieleen vappu. :) Kieltämättä lakan glitterien värit ovat niin silmille pomppaavan kirkkaat, että vappuun nämä kynnet minustakin sopisivat.


Glitterlakka oli todella helppo levittää, glittereitä tuli sopivasti, eivätkä ne jääneet törröttämään ikävästi. Yksikin kerros olisi riittänyt, mutta minä laitoin kaksi mahdollisimman ohutta kerrosta lakkaa.

Varmaankin tulen lähipäivinä muitakin uusia Delush Polisheja testaamaan, koska täällä muuttolaatikoiden keskellä ei taida olla aikaa kuin yksinkertaisiin lakkauksiin ja indielakathan ovat tähän tarkoitukseen ihan parhaita, koska eivät kaipaa koristeluja. Odotan muuten jo innolla, että pääsen esittelemään teille kynsilakkojeni uuden upean kodin! Ja ehkä jotain muutakin asuntoon liittyen voin postailla, koska oon kyllä niin iloinen tästä uudesta kämpästä, se on niin nätti ja oon saanut monia ihania uusia huonekaluja! Ah, materialismionnea kaikki, mutta antaa olla! :)

Onko toiveita, mikä/mitkä postauksen lakka/lakat seuraavaksi kynsille?

8 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja ihana neon glitterlakka

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Love Me Light Out ja Je Ne Sais Quoi kiinnostaisi nähdä eniten, miksipä ei myös se musta lakka noiden välissä.. :)

    Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
  6. eekku: Kiitos, mäkin tykästyin paljon juuri tähän neon glitteriin! :)

    Suvi: Haha, mulla kävi just vähän aikaa sit noin kun yritin johonkin blogiin kommetoida! :D

    E-S: Juurikin tässä arvon kumpaa noista vaaleista menis nyt kynsille seuraavaksi! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!