lauantai 22. maaliskuuta 2014

Leimauslaattojen ja OPIen ostelua

Huhhei, mulla menee viikonloput ja melkeinpä kaikki vapaa-aika tällä hetkellä muutton ja opparin kimpussa. Silti koetan jotain luonnoksia saada teille julkaisukuntoon tässä kaiken kiireen keskellä. Kynsiä olen vähän saanut lakattua, mutta kameran johto on jossain teillä tietämättömillä (vanhalla kämpällä?), joten se pitää etsiä ennen kuin pääsen kuvia siirtämään. No, tässä olisi taas vähän koostetta viimeaikaisista ostoksistani.


Varmaankin kaikki kynsiharrastajat tietävät Adenina verkkokaupan, joka nyt valitettavasti lopettaa toimintansa. Olen itse paljon pitänyt kaupasta ja sieltä aina tasaisin väliajoin jotakin tilaillut, lähinn koristelutuotteita. Nyt muuten kannattaa käydä vielä tarkastamasssa viimeiset jäljellä olevat tuotteet, joilla ei enää paljoakaan hintaa ole. Tosin valikoimakaan ei enää ole kovin suuri, koska kauppa sulkee "ovensa" kuun lopussa.

Tein parikin tilausta kyseiseen kauppaan lyhyen ajan sisällä. Ensin tilasin uusia leimauslaattoja ja mukaan tarttui muutamat korupohjat. Pian tämän jälkeen alkoikin loppuunmyynti ja oli pakko tehdä vielä uusi tilaus. Loppuunmyynti käynnsityi kyllä aika vauhdilla (harrastajille tuli kiire haalia suosikkituotteitaan?), sillä en onnistunut saamaan enää muutamia haluamiani siirtokuva-arkkeja, vaan ne ehtivät loppua kun valkkasin tuotteita ostoskoriini. Onneksi sain kuitenkin vielä pari lisää noita uusia leimauslaattoja, pyöreitä niittejä ja yhden uuden A Englandin lakankin nimeltä Galahad. En kyllä tiedä miten mä taas sorruin ostamaan turkoosin lakan, mä jotenkin niitäkin hamstraan, mutta kai tämä on sen verran eri sävyinen kuin aiemmin hankkimani, että kokoelmiin jää. :)


Kirppisostoksina tällä kertaa muutamia leimauslaattoja ja kaksi lakkaa A Englandin Holy Grail (vanha versio) ja upean värinen violetti Paesen lakka, jonka nimi oli vain jokin tylsä numerosarja, jota en nyt tähän väliin muista. Mua on taas viime aikoina alkanut kiinnostaa kovasti noiden Konadin laattojen kerääminen. Ne ovat vain niin pirun hintavia kun niitä on niin paljon, ettei tää homma kyllä kovin nopeasti tule etenemään, jos en satu löytään kaikkia käytettyinä. :D


Mimaxille lähti tilaus neliskulmaisen stamperin takia ja se onkin vilahtanut jo aiemmin postauksissani. Mukaan sieltäkin tarttui pari muuta juttua, nimittäin sormuspohjia ja China Glazen Seahorsin' Around.


Tilailin kimpassa eräästä nettikaupasta OPIn Gwen Stefani kokoelman lakkoja (jotka ei oo vieläkään tulleet, byhyy), mutta siellä ei ollut saatavana tuota upeaa punaista, joka on niin Gweniä, että se on pakko saada. Siispä pistin lopulta tilauksen CesarsShopille ja mukaan tarttui pari Brazil kokoelman lakkaa. Ja pakko myöntää, että innostuin vaan entistä enemmän tuosta kokoelmasta näiden tilaamisen jälkeen ja muutama muukin sävy on vielä tulossa minulle päin. Kuvan brassit ovat siis I Just Can't Cope-acabana ja Taupe-less Beach (koska Don't Bossa Nova Me Around sattui olemaan lopussa silloin). Kaupan päälle sain söpön minibufferin.


Tuntuu että oon vähän mattimyöhäinen, kun noita OPIn kokoelmia pukkaa niin kauheeta tahtia nykyään ja itse vasta ehdin hankkia Brazil ja Gwen lakkoja. Eivätkä kaikki Gwenit ole edes vielä päässeet minulle asti, kun tilauksen kanssa on ollut ongelmia ja kaikki muut ovat jo ehtineet ne unohtaa siinä vaiheessa kun minä saan vasta omani testiin. Nyyh, siellä on niin super herkullisia värejä, että en malttais millään odottaa enää! No, toivottavasti tämä mun harras odotus palkitaan pian ja pääsisin vihdoin niillä Gweneilläkin lakkailemaan!

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!