torstai 6. maaliskuuta 2014

Yksinkertaisia lakkauksia

Tämän vuoden puolella olen turvautunut todella usein helppoihin ja yksinkertaisiin lakkauksiin, hiekklakkoihin ja indieglittereihin. Ne ovat todellakin kiireisen arjen pelastajia. Vaikka toivoisinkin välillää, että olisi enemmän aikaa monimutkaisempiin koristeluihin.


Taisin jo aiemmin kirjoitella, että olen jotenkin ihastunut valkopohjaisiin glitterlakkoihin ja tähän lakkaukseen päätin yhdistää jopa kaksi sellaista. Toista kerrostin ihan itsensä päälle ja toisen alle laitoin vaaleaa lilaa,  joka sekin toimi mielestäni mainiosti.


KBShimmerin Party on aikapaljon samanlainen kuin Pretty & Polishedin Party on my Yacht, mutta siinä on lisäksi noita isoja neliskulmaisia glittereitä pienen glitterin lisäksi. Siksi ajattelin, että nämä kaksi sopiavt hyvin yhteen. KBShimmeriä taisin laittaa kolme ohutta kerrosta, jotta peitti tarpeeksi yksistään ja Pretty & Polishedin alla on tosiaan violetti lakka, joka kuultaa kivasti valkoisen alta.


Hiekkalynsiä on nähty ehkä jo ihan kyllästymiseen asti blogissa? Toivottavasti ei, sillä tässä postauksessa olisi jälleen parit hiekkalakkaukset. Hiekkalakka on vaan jo yksistään niin kovin kaunista, ettei se välttämättä kaipaa koristeluja. Tällä kertaa ajattelin tehdä ombre tyyppisen lakkauksen, jossa käytin ruskean ja kultaisen eri sävyjä. Löysin kolme mielestäni hyvin yhteen sopivaa laakka ja ne olivat OPIn What Wizardry Is This? ja Honey Ryder, sekä Zoyan Godiva.


Pikkusormeen laitoin tummimman eli ruskean OPIn lakan ja vaalein Godiva pääsi kahdelle kynnelle (keskisormi ja etusormi). Peukaloon laitoin taas ruskean, koska peukalo on vähän "spesiallimpi", eikä mene nätisti riviin muiden sormien kanssa kuvissa.


Näihin kynsiin olisi ollut kiva leimata jotain kuvioita, mutta se jäi taas suunnittelun asteelle, sillä ehdin olla lakoilla pari päivää ja sitten olikin jo aika vaihtaa ne, koska kärjet alkoivat olla vähän kuluneet.


Toinen tekstuurilakkaus on toteutettu kokonaan Barry M:n upeilla tekstuurilakoilla. Tumma violetti on nimeltään Countess ja vaaleanpunainen Princess. Nämä ovat mielestäni ehdottomasti kokoelman helmet. Mielestäni lähes vastaava tumma violetti löytyy IsaDoralta ja Golden Roselta. Ja vaaleanpunainen on mielestäni hyvin lähellä China Glazen Wish On A Starfish. Omiin kokoelmiini ne olivat ainakin turhan lähellä toisiaan.


Viimeisenä lakkauksena tässä postauksessa esittelen yksinkertaisenn skittletten. Skittle ja skittlette termit ovat puhuttaneet paljon kynsimaailmassa viime aikoina, että mitä mikäkin nyt tarkoittaa ja helpostihan tuollaiset termit voivat mennä sekaisin. ChitChatNails on kai aikoinaan keksinyt skittlette-termiä alkaa käyttämään ja sieltä se on sitten yleistynyt. ChitChatNailsilta löytyy muuten mielestäni kiva juttu, jossa annetaan hyviä vinkkejä skittletten toteuttamiseen ja kirjoittaja kertoo miten hän tykkää tehdä skittletten.


Oma skittletteni oli niin yksinkertainen, ettei siinä ollut kuin kolmea eri lakkaa, en edes ehtinyt tehdä mitään leimauksia tai muita koristeluja, vaikka ajttelinkin että seuraavana päivänä voisin näihin vielä jotain leimailla. Idea lähti KBShimmerin Totally Tubularista ja etsin pari lakkaa, joiden sävyt olisivat lähellä Totally Tubularsta löytyviä sävyjä.


Mitkä kynnet miellyttivät silmää eniten? Ja lupaan, että seuraavaksi on tulossa jotain vähän monimutkaisempia kynsiä, ainakin leimauksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!