lauantai 15. maaliskuuta 2014

Testissä MoYou London leimauslaatta

Kuopion kynsimittiämme lähti sponsoroimaan MoYou London, jonka upeita leimauslaattoja olen jo pidempään kuolaillut. Olin siis vähintäänkin innoissani tiedosta, että pääsisin ensimmäistä kertaa testaamaan näitä hyväksi kehuttuja laattoja ihan itse! MoYou London lähetti jokaiselle omavalintaisen laatan ja leimasin & pyyhin setin. Oma valintani oli Suki collectionin laatta nro 7.


Valitsin laatan osittain siitä syystä että MoYou Londonin "erikoisvalttina" on mielestäni juurikin nuo koko laatan kokoiset kuviot. Itse ainakin törmäsin näihin ensimmäsitä kertaa MoYou Londonin laatoissa ja aika hyvältä keksinnöltä vaikuttaa, koska muillakin merkeillä on nykyisin näitä koko laatan kuvioita tarjolla. Minusta tämä on siitä nerokas idea, sillä laatta on upean näköinen ja ainakaan kuvio ei ole liian pieni minkään kokoiselle kynnelle. Laatta on kooltaan myös persoonallinen ja erottuu muista. Se on neliskanttinen, mutta ei kuitenkaan kovin suuri, kuten vaikkapa omistavani xl-laatat.


Pari sanaa myös tuosta MoYou Londonin stamperista, joka yllätyksekseni olikin hieman eri materiaaliaverrattuna esim Konadin leimasimeen, sillä luulin tämän olevan aivan perinteinen kovapäinen stamperi. MoYoun leimasin ei ollut aivan yhtä löllöä materiaalia kuin yllä kuvassa näkyvä neliskulmainen uusin stamperini (jonka käytöstä olen paljon pitänyt), vaan jotakin siitä kovan ja löllön stamperin väliltä. Pinta MoYoun stamperissa on hyvin kiiltävä ja liukas. Kuviot tarttuivat leimasimeen mielestäni suorastaan naurettavan helposti ja ne tarttuivat myös leimasimesta kynnelle yhtä hyvin. Tällä leimasimella oli mielestäni todella helppo leimata, ainakin käyttämälläni Konadin valkoisella leimauslakalla. Mielenkiinnolla odotan testia myös jollakin muulla lakalla. MoYou Londonin scraper eli pyyhinkin pääsi yllättämään, koska se on täysin muovinen ja aiemmat muoviset stamperini eivät ole toimineet yhtä hyvin kuin sellainen missä on metallinen pyyhkäisyosa. Tämä MoYou Londonin pyyhin toimi aivan moitteettomasti ainakn MoYoun oman laatan kanssa ja mielenkiinnolla odotan testiä jonkin muun laatan kanssa. Nimittäin metallinen pyyhin jättää aina hieman jälkeä laattaan ja vaikka se ei käyttöä haittaakaan, niin onhan se vähän esteettinen haitta. Voin siis suositella tätä MoYoun leimaussettiä ainakin lämpimästä ja uskoisin myös aloittelijan onnsituvan sillä suht helposti. :)Päätin leimata kynsiini kuvioita kolmesta eri kohdasta laattaa ja merkkasin nämä kohdat yllä olevaan kuvaan. Mielestäni laatan upeimpia kuvioita olivat nimenomaan vasemmalta löytyvä kukkaköynnös ja yläreunasta löytyvä kiemurakuvio. Halusin myös kokeilla pystyykö oikean alareunan kukkia leimaamaan niin, etteivät ne peitä koko kynttä ja nämä kukkaset olivatkin juuri sopivan kaukana toisistaan, jotta näistä voi halutessaan leimata kynnelle vain osan tai vaikka yhden.


Yllä kuva sekä vasemmasta että oikeasta kädestä. Yhtään kynttä en tosiaan alkanut leimaamaan uudelleen, vaan kaikki onnistuivat "ykkösellä" mielestäni tarpeeksi hyvin. Vasen käsi on kyllä mielestäni onnistuneempi, mutta niinhän se taitaa aina olla tällaiselle oikeakätiselle. :)

Leimausten pohjalla minulla oli herkkä liukuvärjäys, josta kirjoittelen vielä lisää omassa postauksessaan. Valkoinen erottui hyvin vaalealta pohjalta, mutta ei hyppää liian räikeästi silmään. Tykkäsin erittäin paljon tästä väriyhdistelmästäni ja kynnet olivat aika romanttiset mielestäni. Tosin nuo kimmeltelvät "pohjalakat" vain aiheuttivat hieman kuvaustilanteessa päänvaivaa, sillä valot heijastuivat kynsistä paljon. Siksipä alla olevaa kuvaa on muokattu vähän ronskimmalla kädellä ja värit eivät ole ihan luonnollisimmasta päästä, mutta siinä näkyvät leimauskuviot parhaiten.


Testasin nyt laattaa ensimmäistä kertaa ja varmasti useamman käyttökerran jälkeen oppii hyödyntämään vielä paremmin kaikkia laatan tarjoamia mahdollisuuksia, mutta minusta tämmöinen laatta sopii myös aloittelijoillekin, kun vaan rohkeasti lähtee kokeilemaan, vaikka aluksi voi tuntua hankalalta valita, minkä kohdan näin isosta kuviosta kynnelleen leimaa. Itse en onnistunut kertaakaan valitseman "huonoa kohtaa", vaan kaikki leimaukseni toimivat mielestäni heti ensimmäisellä yrittämällä, eikä mitään kynttä tarvinnut leimata uudelleen.

Tiedättekö, tästä kokeilusta innostuneena tilasin kaverin kanssa kimpassa itselleni kolme uutta MoYou Londonin laattaa! Esittelen ne pian blgissani. :) Voitte ihastella laattavalikoimaa täällä ja noita leimaustarvikkeita voi selata taas täällä. Linkeistä en hyödy siis itse mitenkään. Omia suosikkejani laattakokoelmista ovat ehkäpä Fairytale, Mother Nature ja Pro näin muutaman mainitakseni. Iso kiitos vielä moYou Londonille miittimme sponsoroinnista ja pakko vielä todeta, että heidän kanssaan oli mukava asioida sähköpostitse.

Muista miittiläisistä Eve ja Dollie ovat myöskin testailleet jo omia laattojaan.

Thank you so much MoYou London for sponsoring our get-together! I really like your image plates, they are so original, beautiful and easy to work with. Also I was really pleased with the stamper and scraper also!

3 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! :) Mulla itellä on kolme kappaletta MoYou:n laattoja ja oon kyllä tykännyt ihan hirveesti niistä. Yhtäkään tommosta "taidelaattaa" mulla ei oo, mutta pitäisköhän sitä joskus tulevaisuudessa hankkia...

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos! :)

    Suvi: Kiitos paljon! :) Mä oon hankkinut nyt pääsääntöisesti just noita laattoja, tosin yhden semmoisen "normaalin" laatan ostin testiin.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!