maanantai 17. maaliskuuta 2014

Liukuväriä leimojen alla

Tässä postauksessa esittelen vielä edellisen postauksen leimausten alta löytyvän kivan liukuvärin, jonka toteutin kokonaisuudessaan Kuopion kynsimiitistä saaduilla lakoilla. Katselin miitistä saatuja lakkoja ja mietin mitkä niistä voisin yhdistää toisiinsa ja nämä kaksi osuivat silmään.

Toteutin liukuvärjäyksen tällä kertaa keittiösienen palasella, koska niitä sattuu tällä hetkellä olemaan varastossa paljon. Käytän vaihtelevasti meikkisieniä jakeittiösieniä. Joskus olen leikannut pienen palan myös kylpysienestä, kun muuta vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Liukuväristä saa minusta sulavan kun sieneen laittaa vähintään kahta eri väriä, jolloin värien raja ei jää liian näkyväksi, vaan värejä voi töpötellä vähän päällekäin.


Kultainen Orly on Voyeuristic Adventure. Vaaleanpunainen Wild & Mild on taas nimeltään Ballerina, joka yllättäen viehättää jo nimensä takia. Lakkasin ensin kerroksen Wild & Mildillä ja se olikin yllättävän peittävä. Ja todella ihastuttava sävy! Smile line jäi kyllä vähän paistamaan läpi, mutta se ei haitannut yhtään, koska olin aikeissa töpötella sen peitoksi kultaista Orlya.


Nämä kaksi lakkaa sopivat mielestäni hyvin toisiinsa, kuten etukäteen ajattelinkin. Lisäksi näistä tuli jotenkin tosi tyttömäinen ja romanttinen fiilis! :) Pidin kynsiä päivän ilman leimauksia, jotta pohja olisi varmasti tarpeeksi kuivunut ja kynnet leimojen kanssa löytyy tosiaan edellisestä postauksestani.


Laitan tähän samaan vielä päivän asua, jossa jälleen kerran nähdään valkoinen läpinäkyvä paita. En tiedä, miten ne nyt minua niin viehättävätkään. Näitä löytyy itseasiassa vaatekaapistani kolmekin erilaista yhteensä. Uusin näistä kolmesta näkyy mm. täällä.


paita H&M
liivi Aleksi 13
toppi Gina Tricot
farkut Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!