sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kuopion kynsimitti vol 3 (osa 2)

Tässä postauksessa esittelen siis tarkemmin Kuopion kynsimiittissä saatuja tuotteita, joita upeat sponsorimme lahjoittivat aivan huimia määriä! Tuotteet vilahtuvat ryhmäkuvassa jo aiemmassa postauksessa ja laitan tähän vielä Milban tekemän hienon kollaasin, johon on kerätty kaikki upeat sponsorimme. Suuren suuri kiitos teille kaikille, jotka lähditte mukaan! Sponsoreita saatiin myös ulkomailta asti! :)


Saimme paljon erilaisia kynsituotteita, mutta yksistään jo kynsilakkojakin kertyi aika huima määrä! Katsokaa vaikka alla olevaa kuvaa, johon keräsin pelkästään sponsoreilta saadut kynsilakat!


Lista sponsoreistamme ja heidän lahjoittamista tuotteistaan:

Adenina: 3 Bundlemonster laattaa, 2 muuta laattaa, 6 tarra-arkkia,6 waterdecal arkkia
Careria: 24 Wild&Mild lakkaa, 6 Wild&Mild Matte lakkaa, 6 Wild&Mild glow lakkaa, 6 irtoripset, 18 tarra-arkkia, 6 koristelulakkaa, 6 huulikiiltoa, 4 tekokynnet, 10 erikoislakkaa (esim: pikakuivattaja, mattapäällyslakka, siloittava aluslakka)
CesarsShop: 10 Konadin laattaa
Consult Lady: 10 China glazen lakkaa, 10 China Glazen Crakle lakkaa, 10 BB-voide näytettä, Esitteitä: Dr. Spiller, Mirabella,China glaze, ProGel
Cosmerya: 3 viilaa, strasseja, 2 Cuccio lakkaa
Dermoshop: 50 näytepussia, 10 dermoshopin lehteä
Dr. Hauschka: 10 Kynsiöljykynää, 10 käsirasvaa
Face Helsinki: 10 käsirasvaa, 10 Paese lakkaa
Jt-Cosmetics: alennuskoodit, 2 Mia Secret Sandy Finish lakkaa, 2 Mia Secret Glow in the dark lakkaa, 3 Mia Secret French manicure lakkaa, 3 Mia Secret Magnetic lakkaa
Kauneudenkauppa: 10 Opi lakkaa
Lavera: 10 Shampoo näytettä, 10 vartalorasva näytettä, 10 minttu naamiota, 20 minikäsirasvaa, 10 kylpysuolaa, 10 esitettä
Make Up Store Kuopio: 10 dottingtoolia, 6 viilapakkausta, 16 lakkaa, 10 koristepurkkia, 10 kassia
MaxFactor: 6 ripsiväriä
Mereneid: 5 kynsinauhaöljyä, 5 topcoatia, 10 Attitude lakkaa, 7 koristepurkkia, 3 tarra-arkkia, 20 viilaa
MiMax: 10 Orly matte FX lakkaa
MissLis: 20 Orlyn lakkaa, sormuksia ja 6 kännykkäkorua
MoYou London: 10 laattaa, 10 stamperia ja 10 scrapaa
Riimin Beauty: 3 LCN sand lakkaa, iso purkki glittersamettijauhetta, käsi/vartalorasva ja 2 niittiarkkia
Saga Beauty: 10 käsirasvanäytettä, 10 tarra-arkkia, 10 Alessandro esitettä, 10 Wild Crash kynsilakkapakettia (3lakkaa paketissa)
SannaTara: Helmi- ja strassikiekko, tarra-arkki, 3 kpl siveltimiä
Top-Kosmetiikka: 5 Dependin Chameleon lakkaa, 5 Dependin Rough Sparkle lakkaa, Dependin esitteitä, Dependin leimaussetti, 10 kynää

En hyödy linkeistä mitenkään, ne on tarkoitette vain teitä auttamaan, jos jokin postauksen tuote kiinnostaa sinua enemmän ja haluat vaikka sellaisen itsellesi tilata.

Aloitan heti sponsorilla, josta olin itse erityisen innoissani, koska olen näitä MoYoun tuotteita kuolannut jo pitkään. En todellakaan osannut odottaa MoYou Londonin innotuvan sponsoroimaan miittiämme, mutta niin siinä kuitenkin kävi ja MoYou Londonilta luvattiin lähettää jokaiselle osallistujalle omavalintainen laatta testattavaksi!

Valinta oli kyllä vaikea ja ihania laattoja oli ihan mielin määrin, mutta päädyin lopulta itse valitsemaan Suki collection 07:n. Olen jo pidempään ihastellut näitä taulumaisia laattoja, joissa kaikki laata kuviot muodostavat yhden ison kuvan. Nämä ovat niin kauniita, että pitäisi saada johonkin esille ehdottomasti. On jännä päästä testaamaan, miten tästä osaa valita kuvioita kynsin. Ensi viikolla tulee toivottavasti testipostausta tästä laatasta!


Lavera osallistui myös ihanan suurella määrällä tuotteita miittimme sponsorointiin! He lähettivät näytteitä useista tuotteista ja odotan innolla näiden kaikkien testaamista, koska olen pitänyt erityisen paljon Laveran käsirasvosita, joita nytkin saimme. Lavera on luonnonkosmetiikkaa ja siksikin sellainen merkki, jota miellelläni suosisin.


Kuvassa siis kaksi kätevän kokoista käsirasvaa Orange Feeling ja Basis Sensitiv, näytepakkaus vartalovoidetta ja shampoota, minttunaamio ja kylpysuolaa, joka sattui minulla olemaan samaa Orange Feeling sarjaa kuin käsirasvakin. Käsivarasvat ovat minulle tosiaan ennestään tuttuja ja olen niitä jo useamman vuoden käyttänyt. Todella hyviä perusvoiteita, jotka imeytyvät nopeasti. Basis Sensitiv on hyvin miedon tuoksuinen ja siksi hyvin neutraali, jos vaikka satut vierastamaan voimakkaita tuoksuja. Kylpysuolaa voi käyttää esim jalka- tai käsikylpyihin, jos kylpyammetta ei kotoa löydy.


Make Up Store lahjoitti meille uusimpia kynsien laittoon liittyviä tuotteitaan. Sain kaksi kynsilakkaa, jotka ovat No More Yellow, jonka tarkoitus on estää kynnen kellastumista ja Jessica-niminen uusi hieman hiekkamainen lakka,


Make Up Storen valikoimasta löytyy nykyään myös dotting tool eli  kynsikynä, kuten he sitä kutsuvat suomeksi. Joku kynsiharrastajahan keksi mielestäni tälle koristeluvälineelle suomennoksen pilkkutikku, mutta itse käytän luontevimmin dotting toolia omassa puheessa ja tekstissä.


Paketin takana on käyttöohje tuotteelle, joka on mielestäni todella kätevää, koska aloittelijakin voi ostaa tuotteet ja saa samalla suomenkieliset ohjeet mitne tuotetta on tarkoitus käyttää.

Kätevä uutuus mielestäni ovat myös nuo matkakokoiset kynsiviilat, joissa on tyylikäs make up storen mustavalkoinen kuosi. Jospa näitä muistaisi kantaa mukana, niin ei tarvitse aina harmitella jos reissussa tai vaikak koulussa sattuu kynsi vähän lohkeamaan, vaan apu on lähellä.


Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia uutuuksia olivat kolmiulotteiset ruusukkeet, joita voi siis kiinnittää kynteen kynsiliimalla tai kynsilakalla. Näitä voi käyttää myös esim kasvojen koristeluun ripsiliiman avulla. Make Up Store kyllä aina yllättää erikoisilla koristeillaan, viimeksi heillä oli uutuutena erilaiset kynsikorut ja tällä kertaa heiltä löytyi näitä ruusuja ja söpöjä kolmiulotteisia perhosia, joita ei kuitenkaan minun lahjapussukkaani tällä kertaa eksynyt, mutta voitte muiden osallsitujien blogeista niitä bongailla. :)


Dermoshopilta saimme erilaisi näytteitä monenlaisista käsirasosita ja Primo kynsinauhavoiteesta, jota olenkin käyttänyt ennen ja josta kirjoittelin vähän aikaa sitten. Saimme myös Dermoshopin lehden, joka näkyy kuvassa tuotteiden taustalla. Mimax sponsoroi miittiämme Orlyn kynsilakoilla ja satuin samaan sävyn Iron Butterfly. Tämä muistuttaa mielestäni China Glazen Stone Goldia, jonka olen pidempään harkinnut hankkivani.


Top-Kosmetiikka lahjoitti meille erilaisia esitteitä, kynät ja Dependin lakkoja. Itselleni sattui Chameleon kokoelman lakka, joka on siis duo-chrome. Osa sai Rough Sparkle hiekkalakan, jotka nekin vaikuttivat kauniilta.


Lisäksi saimme yhden Dependin leimaussetin, jonka päätimme antaa palkinnoksi sille, jolla on "miitin parhaat kynnet". Valinnan suorittivat Make Up Storen Piia ja Moona. Palkintohan meni Napalle.


Pian toimintansa lopettava Adenina lahjoitti erilaisia siirtokuvia ja tarroja meille. Harmi, että tämä kauppa lopettaa, koska olen tykännyt asioida Adeninalla. KauneudenKauppa lahjoitti meille kaikille OPIn lakat. Satuin onneksi saamaan sävyn, jota en ennestään omistanut, saamani sävy on A-pier To Be Tan.


JT-Cosmetiksilta saimme alennuskoodit, joita myös te lukijat voitte käyttää! Eli koodilla KUJTC14 saatte 15% alennuksen kaikista tuotteista 31.3. asti. Lisäksi saimme kaikki jonkin kaupan valikoimasta löytyvän kynsilakan ja minulle sattui super kirkas pinkki Mia Secretin lakka.


Face Helsinki lähti sponsoroimaan miittiämme Paesen lakoilla ja Ziajan ihanilla kaakaon tuoksuisilla käsivoiteilla. Itse olen tykännyt Paesen lakkojen laadusta, mitä niitä olen päässyt kokeilemaan ja tuo käsirasva on ihan ehdottomia lemppareitani! Käsirasvaa olenkin kehunut jo täällä ja olen nyt todella iloinen kun loppumaisillaan olleen purkin tilalle sainkin nyt uuden!

Dr. Hauschka lahjoitti niin ikään käsirasvan ja kynsinauhaöljykynän, joka sekin on esitelty blogissani jo aiemmin. Oikein kätevä tuote mielestäni, joka näyttää hieman hämäävästi kynsilakankorjauskynältä.


Sanna Taralta tuli muutamia tuotteita, jotka arvoimme osallistujien kesken. Minä sain kolme siveltimen setin. Nämä pääsevät varmasti käyttöön, siveltimiä ei ole koskaan liikaa.

Cesars Shop lahjoitti meille kaikille Konadin leimauslaatan ja jokainen niistä oli erilainen.


Saga Beautylta saimme Alessandron tuotteita ja esitteet. Jokainen sai Wild Crash (crackle)lakkapakkauksen, jossa on halkeileva lakka, värillinen lakka ja läpinäkyvä päällyslakka. Lisäksi saimme arkin tarroja ja käsirasvanäytteen. Alessandron käsirasvat ovat minusta hyviä.


MissLis lahjoitti kaksi Orlyn lakkaa Butterflies ja Voyeuristic Adventuren. Toinen lakka on vanhassa pullossa ja toinen tuossa uudemmassa pullossa. Itse tykkään enemmän vanhan pullon designistä. Lisäksi saimme kännykkäkoruja ja sormuksia, joilla koristelin parin lakkapullon korkit.


Mereneid oli myös hyvin avokätinen ja saimme sieltä viiloja, tarroja, Attituden lakkoja ja Mereneidin kynsinauhaöljyjä tai päällyslakkoja. Minulle sattui tulemaan päällyslakka, joka on ehdottomia suosikkejani. Tälläkin hetkellä minulla on Mereneidin päällyslakka käytössä. Hinnallakaan tätä ei ole pilattu, koska tuote maksaa muistaakseni vain muutaman euron.


Consult Lady lähetti meille China Glazen Oxygen lakat ja metallisia crackleja. Sain kuparisen Cracked Medallionin. Jokaiselle oli myös bb-voiteen näyte. Lisäksi saimme esitteet China Glazen, Dr. Spillerin ja Mirabellan tuotteista.


Wild & Mildiä maahantuova Careria lähetti mielettömän suuren määtän sponsorituotteita! Jokainen osallistuja sai useita lakkoja, seassa mm. mattalakkoja, glow-lakkoja ja erikoislakkoja. Lisäksi saimme tarra-arkkeja, koristelulakkoja, tekoripsiä, tekokynsiä ja huulikiiltoja. En ole aivan varma hohtaako tuo glow pimeässä vai uv-valoissa? Täytyy selvittää. Saamani värilakat ovat hauskan nimisiä: Party Animalz (glitterpommi), Born To Die (punainen) ja Balerina, joka sopii minulle nimensä puolesta oikein hyvin! :)Saamani erikoislakka oli kynsilakan kirkastaja, joka on ainakin minulle täysin uusi tuttavuus. Paketissa oli hyvät käyttöohjeet tuotteelle suomeksi.

Huh, siinäpä ne olivat! Todella paljon kiinnostavia tuotteita, joista osa on entuudestaan tuttuja ja osa täysin uusia minulle. Voit käydä vilkaisemassa muiden miittiin osallstuneiden saamia tuotteita ja tunnelmia miitistämme heidän blogeistaan, jotka listaan tähän alle.

Tuikku: osa 1, osa 2
Eve: osa 1, osa 2, osa 3
Milba: osa 1, osa 2, osa 3
Elena: osa 1
Dollie: osa 1, osa 2

Lisäksi osallistujista blogia kirjoittavat Napa ja alotoffun. Mukana miittailemassa olivat myös Johanna ja Saru! Kiitos kaikille hauskasta päivästä! Ja jos unohdin linkata jonkun miittipostauksen, niin vinkatkaa vaikka kommenteissa siitä!

Ja vielä kerran kiitos kaikille sponsoreille, olitte mielettömän upeasti mukana ja lahjoititte niin paljon tuotteita, etten olisi ikinä uskonut! :) Monia riemunkiljahduksia kuului kun miittaajat lahjapussukoitaan availivat ja tyhjentelivät. Uskon kaikkien oleva oikein kiitollisia siitä, että sponsorit lähtivät näin hienosti mukaan tapahtumaamme. Itse ainakin odotan todella innolla, että pääsen näitä kaikkia kokeilemaan! Mitä tuotteita toivoisitte näkevänne tarkemmassa esittelyssä blogissani piakkoin?

2 kommenttia:

  1. Paljon kaikkea ihanaa testattavaa.Erittäin mahtavaa että yritykset tukee meidän kynsihöperöiden harrastusta

    VastaaPoista
  2. eekku: Sanopa muuta! Kun tuntuu että noita miittejä on nykyisin aika paljon, niin aina vähän jännittää riittääkö niitä sponsoreita kaikille ja jaksavatko firmat jatkuvasti vastailla sponssipyyntöihin. Mutta onneksi nytkin oli kiva asioida eri firmojen kanssa ja moni lähti innolla mukaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!