torstai 27. helmikuuta 2014

Sinisiä ja violetteja hiekkoja

Pahoittelut, että olette saaneet odottaa miittituotteiden esittelypostausta jo aika pitkään, mutta tämä viikko on mennyt emännöidessä hiihtolomavieraita, joten en ole ehtinyt blogia päivittämään. Viikonloppuna on kuitenkin tulossa miittituotteista juttua tarkemmin.

Kaivelin nyt arkistojen kätköstä tämmöisen puolivalmiin postauksen (ja kirjoittelin sne loppuun), jota en ole aiemmin vain ehtinyt julkaista, jotta saadaan blogiinkin vähän elämää tässä muiden kiireideni keskellä.


Kuvan lakat vasemmalta oikealle: Perfect S63, Perfect S75, OPI DS Lapis, Kiko Sugar Mat 644, Zoya Sunshine.

Olen huomannut, että jotnekin minulle tuppaa kertymään sinisiä ja violetteja hiekkalakkoja aivan älyttömästi. En tiedä mikä niissä viehättää niin kovin, varsinkin sinisissä, koska en ikinä ole ollut sinisen suurin fani. Violetti on aina ollut "minun värini", mutta nykyisin taitaa sinisiä hiekkalakkoja löytyä vielä violetteja enemmän! Ja aina meinaan vaan ostaa vielä uusia...


Mulle kertyi niin paljon sinisiä ja violetteja heikkalakkoja, joita en ollut kynsille asti päässyt kokeilemaan, että ratkaisin ongelman pistämällä ne kaikki samaan aikaan kynsille! Samalla vähän vertailla ovatko ne kaikki tarpeeksi erilaisia, vai voisiko jostakin luopua. Muistan vielä lukeneeni, että jossain blogissa oltiin sitä mieltä että esim Sunshine, Lapis ja joku muu hiekkalakka ovat melko dupeja. No, omassa testissäni tulin kyllä toiseen lopputulokseen, enkä raaskinut luopua mistään...


Näistä kaiksita Lapis oli mielestäni tasaisin ja vähiten hiekkainen. Se on jopa mielestäni siinä rajoilla, että sanoisinko sitä edes tekstuurilakaksi kun monessa glitterissäkin on enemmän tekstuuria... mutta väri on kuitenkin ihana.


Olen aika "huono" koristelemaan mitään hiekkalakkoja, koska ne ovat aina yleensä semmoisia helppoja pikalakkauksia kun ei monimutkaisempiin juttuihin ole aikaa. Tarkoitus on joku kerta kyllä vielä leimailla hiekkalakan päälle, koska tiedän sen näyttävän kivalta. Näihin kynsiin kuitenkin halusin kokeilla jotakin koristeita ja koska jälleen tutnui että leimaamiseen ei ole tarpeeksi aikaa turvauduin pariin niittin per käsi ja lopputulos oli mielestäni kiva. Niitit pysyivät yllättävän hyvin, vaikka en laittanut päälle läpinäkyvää lakkaa, koska se olisi pilannut tekstuuripinnan.

Minkä värisistä hiekkalakoista te pidätte eniten?!

2 kommenttia:

  1. ihanan sävyisiä tekstuureja , nam nam :)!

    VastaaPoista
  2. Maarit: Niin minustakin! :) Kaikki omalla tavallaan ihania ja erilaisia.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!