maanantai 17. helmikuuta 2014

Testissä: Acon Natu Vive

En ole ehtinyt vielä kasaamaan viikonlopun kynsimiitistä postausta, mutta luonnoksista löytyi melko valmiina tämmöinen tuote-esittelypostaus, jonka päätin nyt vihdoin saattaa teidänkin nähtäväksi. Tämä on jo ihan liian kauan pyörinyt luonnoksissa odottamassa viimeistä silausta.

Minähän voitin siis viimeksi Hämeenlinnassa kynsimiitissä arvonnasta Acon ihonhoitosetin ja tuotteet pääsivät loppusyksystä käyttöön. Aco on merkki, josta olen lukenut ja kuullut hyvää, mutta en itse ole paljoakaan merkin tuotteita ennen käyttänyt. Sain käyttööni Natu Viven Tyrni -sarjan tuotteita, jotka on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Tuotteet sisältävät tyrniöljyä ja c-vitamiinia.


Sain kaksi voidepurkkia, toinen on päivävoide ja toinen yövoide. Olen nyt talvella käyttänyt Vichyn kuvialle iholle tarkoitettua päivävoidetta (josta tulossa myös juttua lähitulevaisuudessa), koska se on mielestäni ollut talvella todella hyvä, mutta yövoiteena minulla on ollut nyt koko ajan käytössä tämä Natu Vive. Harvemmin minulla on "kokonaista kasvojenhoitosettiä" samalta merkiltä, vaan käytän vähän sitä sun tätä merkkiä ja silloin merkit ja tuoksut sekoittuvat ihanaksi sekamelskaksi.


Heti rasvapurkin avattuani nenääni tulvahti ihana hedelmäinen tuoksu. Tuleeko sitten tyrnistä, en tiedä mutta ihana tuoksu se on! Tuoksu on selvästi havaittavissa, mutta se on kuitenkin minusta aika lempeä, vaikka olen voimakkaidenkin tuoksujen ystävä. Tästä tuoksusta tulee mieleen hedelmäpommi jugurtti. Eli tulee vähän ehkä nälkä tätä nuuskiessa. :D Ja kasvot/kädet jäävät tuoksumaan tältä levityksen jälkeen. Rasva itsessään on koostumukseltaan miellyttävän pehmeää ja imeytyy nopeasti jättäen ihon mukavan tuntuiseksi.


Voiteiden lisäksi palkintoni sisälsi vielä kasvojen kuorintaan tarkoitetun tuubin, jossa heti huomasin saman ihanan hedelmäisen tuoksun. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sitä tulisi käyttää noin kerran viikossa. Tämä on tuoksultaan niin miellyttävä, että jo sen takia tätä haluaa käyttää. Iho ei jää tämän käytön jälkeen mielestäni liian kuivan tuntuiseksi, johtuneeko sitten tuotteen sisältämistä öljyistä. Olen kyllä vähän sen kannalla, että kaikken käytännöllisintä (vähiten tilaa vievää!) olisi omistaa semmoinen kuoritna-aine, jota käyttää kaikelle iholle, mutta ymmärrän kyllä miksi esim kasvoille ja käsille tehdään omia kuorinta-aineita.

Setin yksi erityisen positiivinen yllätys oli puhdistusvaahto, joka sekin oli tuoksultaan miellyttävän hedelmäinen ja oli koostumukseltaan oikein mainio! Tykästyin heti tähän tuotteeseen, joka tulee tuubista moussemaisena, sitä on jotenkin erityisen mukava levittää kasvoille ja jälkeenpäin on puhdas olo. Tämä tuntuu olevan riittoisa ja yhdellä painalluksella tuotetta saa sopivan määrän kädelle.

Kokemukseni tuottesta oli kokonaisuudessaan hyvin positiivinen. Tuotteet tuntuvat jotenkin kivan ylellisiltä. Plussaa tulee tietenkin myös siitä, että tuotteet ovat 95% luonnonmukaisista raaka-aineista tehtyjä. Tuotteden pakkaukset voi muuten kierrättää. Natu Vivea voi ostaa apteekeista ja tuotteisiin voi tutustua Natu Viven sivulla. Lopuksi mainittakoon vielä, etteivät mielipiteeni ole ostetuja, vaan rehellisesti sanon oikean mielipiteeni, vaikka senhän pitäisi olla ihan itsestään selvää.

Onko muita, jotka ovat käyttäneet Acon tai Natu Viven tuotteita ja niihin ihastuneet?

2 kommenttia:

  1. Mulla tais kerran olla joku näyte natu vive sarjalta muttei sama kuin tuo.Varmaan ihana tuoksu ku omistin yhden käsivoiteen jossa oli tyrniä ja se tuoksu <3

    VastaaPoista
  2. eekku: Joo, siis näissä on aivan mielettömän ihana tuoksu! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!