torstai 6. helmikuuta 2014

Yksinkertaiset hiekkakynnet x2

Hiekkalakat, tekstuurilakat, sokerilakat... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Nuo ihanat kiireisen, väsyneen ja insiraationpuutteessa painivan kynsien lakkaajan pelastus! Mun hätäratkaisu on nykyään todella usein hiekkalakka, jos on pakottava tarve päästä vaihtamaan lakkauset ja aikaa uusien tekoon ei ole paljoa. Toinen vaihtoehto on indieglitterit ja niitäkin on vilahdellut blogissa viimeaikoina. Mutta nyt parit äärettömän yksinkertaiset hiekkalakkauset teille esiteltävänä.OPIn Bond-tytöt ovat yksi suosikkikokelmiani. Näissä kynsissä joka toinen kynsi on lakattu Pussy Galorella ja joka toinen Solitairella. Ihania lakkoja molemmat, ehkä lemppareitani tästä kokoelmasta. Vasemmassa kädessä oli kolme vaaleanpunaista kynttä ja oikeassa taas kolme valkoista.Ja samalla kokoelmalla jatketaan. Jos nuo kaksi yllä nähtyä ovat lemppareitani, niin on tämä Jinx kyllä myös... Ehkä pakko vaan myöntää, että tykkään hirmu paljon koko kokoelasta. Kummassakin kuvassa Jinx on kyllä todella punaisen näköinen, eikä yhtään niin upean näköinen kuin monien muiden kuvissa ja luonnossa. Olisi pitänyt ottaa jokin kuva ehkä varjossakin, jotta lakan upea oranssisuus olisi tullut paremmin esiin, mutta ehkä moni lakkaharrastaja on nähnyt sen verran monta swatchia tästä lakasta, että tiedätte jo kuinka upea se on? :)Tällä kertaa päätin vähän koristella lakkausta, vaikka usein hiekkalakat nähdään kynsilläni ilman kummempia lisukkeita. Nimettömiin kiinnitin läpinäkyvällä lakalla muutaman strassin ja valmista tuli. Ei nämä hienot lakat sen kummempia koristeluja mielestäni kaipaa. Joku kerta pitää kyllä kokeilla jotian leimauksia tuon hiekkalakan päälle.Vieläkö hiekkalakat jaksavat kiinnostaa? Onko muita Bond-tyttöihin kovasti ihastuneita?

6 kommenttia:

 1. Hiekkalakat ja leimaukset on ihan parhautta, tykkään. :) Nuo kaksi ekaa Bond hiekaa on kyllä wishlistillä....

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä, hiekat niin kivoja. Kylläpä nättejä nuo vaaleat sävyt.

  VastaaPoista
 3. Miracle: Suosittelen kyllä lämpimästi noita vaaleita Bond-tyttöjä, ovat ihania! :)

  Funky and Fifty: Hiekat on niin kivoja ja helppoja. En usko koskaan kyllästyväni. :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään hirveesti noista ekoista, kiva sävy-yhdistelmä. :)
  Mä ite lämpesin hiekkalakoille vasta viime syksynä, joten vielä jaksaa innostaa! ;D

  VastaaPoista
 5. Suvi: Kiitos, yllätyin kyl itekin kuinka paljon tykkäsin noin yksinkertaisista kynsistä. Mäkin vielä jaksan innostua hiekkalakoista, vaikka niistä intoilin jo heti silloin alkuunsa. :)

  VastaaPoista
 6. Suvi: Kiitos, yllätyin kyl itekin kuinka paljon tykkäsin noin yksinkertaisista kynsistä. Mäkin vielä jaksan innostua hiekkalakoista, vaikka niistä intoilin jo heti silloin alkuunsa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!